Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Horcrux said: Off bu bazi kizlar cidden bayiyo. Kemarlos adonis iyiymis. Gögüs ve Omuzlara yüklen desem dogru bi yorum yapmis olurmuyum? Karin hos cünkü. Zamanla daha da iyi olucagi belli. Ama biraz daha genis omuzlar yakisir oraya. Bide sirt nasil onu merak ettim. sırt ValhallAwaitsMe said: Kemarlos said: daha before after olmamış o, before hala o fotoğraflar. şöyle 4-5 ay sonra bi anda çık karşımıza :) Yapma gzünü seveyim 4.5 ayda 48 kilodan 68 kiloya geldim :) Telefonla çekiyorum bi bok belli olmuyo fotolarda,bugün yine çektim düzgün çıkanları atarım yine buraya... Hocaylada konuştum 75 kg olup nisanda giriyorum definisyona bakalım...1.5 ayım var 6 kilo almak için evet şöyle anlaşılır bi foto koymuşsun iyi olmuş. şimdi before after olmuş işte. bi yoruma da gerek yok gayet güzel ilerliyosun işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Rööeehh sirta baqhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Ya arada güzel yorumlar duymak insanı motive ediyor bu konuda ise en başarılı insan hocam (=,birde ne kadar gelişimin farkında olsamda gözüm alıştığı için gerçek bir yorum yapamıyorum kendime eh bu yüzden paylaşmıyor muyuz zaten fotoları.. Ayrıca bugün farkettim tam bir poz verme özürlüsüyüm,yok abi olmuyor yani anca hoca yanımda olucak sunu söle yap surayı kas surayı kaldır derse güzel oluyor,bide güzel verilen pozlarda fotonun karanlık çıkması yada çekenin titremesi sonucu çöp olan fotolarda var amaanasdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 kingpin karın super ama goguz ve sırt açaman lazım hacıt ya, dikdörtgene dogru gidiyosun, biraz üstü şişirsen cep herkulu olucaksın edit: ozellikle en altta duran resimde, aydınlık olan, ciddi bi kanat eksikligi goze carpıyo. yada kolları fazla geriye atmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 göğüslerim inanılmaz büyük ya öyle abartı kilolar girmiyorum artık benchte :) sadece mevcut kas kütlesini korumak amaçlı çalışıyorum düşük kiloda, sırt kollar göğüs falan inanılmaz parçalı aslında bi gün sırt pozu da koyarım buraya da tek eksik dediğin gibi biraz daha üçgene doğru gitmem sanki. ha bi de deli gibi oblique çalışıyorum. yoksa bakma calfları bile 2'ye böldüm :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 guzel abi zaten butun kaslar lif lif gozukuyo zaten ama kanat eksik duruyo bitek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 redbull öneriyorum, kanatlandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 @kingpin diğer kısımlardaki hacim keyfine kalmış onlara bişi demiyorum. sırtın vücuduna göre geride kalmış. trapezlerinden de belli oluyo, 5 nolu pozda da çok aşikar. tabi bu da senin keyfine kalmış ama bilinçli yapmadıysan diye söylüyorum. tahminimce bacaklarına da pek önem vermemişsindir. zaten sırtsız bir bacak biraz zor. bence; eğer hala spor yapıyosan, sırt ve bacağa ağırlık ver biran önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Vücudun belli bölgelerine odaklanip geri kalan kas gruplarini unutanlari anlamiyorum ben. Yani her bölge birbirinden degerli. Güzel bi sirt, sekilli bacaklar, 6pack, genis omuzlar, ziplayan memeler fln :D Hepsi sart abi. Yok yani birini cikart desen cikartamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 trapez bilerek basmıyorum tek bir parça olarak çalıştırdığınızda acayip hızlı gelişen bir kas grubu çünkü ufak olduğu için o yüzden omuz çalışırken dolaylı yoldan çalıştırıyorum bu programda da haftada 2 kez omuz giriyorum (yeni değiştirdim) zaten ekstra trapez çok itici duruyor. gelelim diğer mevzuya bacak ve sırtımı görmeden nasıl yorum yaptın kemarlos onu da anlamadım calf'ı ikiye böldüm diyorum bacak çalışmamışsındır muhtemelen dedi adam :P, neyse yakın zamanda koyarım bacak ve sırt fotosu. bunca sene spor yapmış biri olarak kolay kolay da bırakmam sporu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 5. pozunda sırtının olmadığı belli görmeden değil görerek yorum yaptım. sırtı vücuduna göre o kadar geri olan birinin de bacaklarının vücuduna göre uygun ölçülerde olması çok anormal. calf'i 2 ye bölmen bana hiçbir şey ifade etmedi. dalga geçmek için yazmadım, spor yapıyosun, önem verdim, yardımcı olsun diye yorum yaptım. yoksa cidden umrumda değil ister trapezlerini ameliyat ile aldır, ister calflerini 4e böl. bu arada omuz çalışırken yükün mümkün olduğunca trapezlere binmemesi lazım ki omuzlar'da istenilen mukavemet olsun. bir de trapez sırt kası olduğu için, "sırt çalışırken yeterince çalışıyor zaten o nedenle özel olarak çalışmıyorum". benim durumumda bu böyle. tabi benim sırtım en güçlü ve hızlı gelişen bölgem özellikle trapezlerim, o nedenle ekstra bi çalışma yapmama gerek olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Abi trapez vücutta en yüksek ağırlıkları kaldırabilecek kas gruplarından biri. Omuz ise tam tersi en güçsüz kas gruplarından. Omuz çalışırken trapeze binen yükten bişey olmaz bence. Sevmiyosan yapmak şart diil tabi o ayrı. Vücut inceyse 6-pack olsa da, taş gibi omuz olsa da t-shirt üstünden belli olmuyor. Trapez t-shirt üstünden belli olan nadir kas gruplarından. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Gitmeyin abi adamin üstüne. Ben de 6pack lerimi 6'ya böldüm. Her gün birini calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 mirajım yine çok doğru söyledi :) dsflkjas 6 gün her gün 1 pack. optimal gelişim bu şekil oluyo asdflk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ValhallAwaitsMe said: Saçım,yüzüm sakalım sizi ilgilendirmiyor ne yazıkki 45dakikalık fotoğrafı daha önce koymuş olamam henüz zaman makinesi icat olmadı (yada haberim yok) Troll kasıyorsunuzda başarısızsını arkadaşlar,sizi garbage a alalım lütfen. Şurda 3-5 kişi hergün bişiler paylaşıyoruz spor bölümünde kirletmeyin adamın teki fotoğraf koyunca altına apaçiye benziyosun diyip adam kızınca da burası paticik böyle postlara alışacaksın diyen birinden dinlediniz bunları. hatta kesmedi gittim buldum da postlarını: ValhallAwaitsMe said: kusura bakmada tam bir apaçi tipi var ValhallAwaitsMe said: Trollcü nedir :) Neyse Sandığının aksine 12 sene amatör-prof. futbol geçmişim var öyle 2 salona gitmek değil. Burası paticik böyle postlara alışmalısın güzel kardeşim benim. Steroidçi senii :)) e şimdi noluyor bunu bi açıklayın bana. adama apaçi diyorsun üstüne üstlük alışcan bilader diyosun sonra sana iki üç kişi sakalların çok uzamış diyince hemen efendim lütfen paticiği bozmayın diye tribe giriyorsun. üstelik o apaçi dediğin adamın topiğe ilk postu falan, daha önceden bi muhabbet de yok bildiğim kadarıyla. neyse ne diyelim. hakkaten diyecek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 OMGFZ Ikiside arkadasim oldugundan hicbirine laf edemiyorum. Sakin olun sampiyonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 uğurum doğru demiş aslında yani.. valhalla orda çocuğa ayıp ettiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Olmuş olabilirhaklıda olabilirsiniz ama black ice biraz saçmalamışsın güzel kardeşim benim. Bu belli bir grup 4 kişi aquila soulcube falan daha spor bölümünü genel olarak kirleten tipler sakalım sizi ilgilendirmiyor lafı onlara daha önce sizde sölediniz size bişi dedim mi ? Hayır.. Ama gelipte hayatı paticik.com da troll kasmaya calisarak geçen bir kaç kişi olup olmadik yorumlar yaparsa öyle cevap veririrm,arada fark var. edit: dasaa bişi dememiş ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Kemarlos said: 5. pozunda sırtının olmadığı belli görmeden değil görerek yorum yaptım. sırtı vücuduna göre o kadar geri olan birinin de bacaklarının vücuduna göre uygun ölçülerde olması çok anormal. calf'i 2 ye bölmen bana hiçbir şey ifade etmedi. dalga geçmek için yazmadım, spor yapıyosun, önem verdim, yardımcı olsun diye yorum yaptım. yoksa cidden umrumda değil ister trapezlerini ameliyat ile aldır, ister calflerini 4e böl. bu arada omuz çalışırken yükün mümkün olduğunca trapezlere binmemesi lazım ki omuzlar'da istenilen mukavemet olsun. bir de trapez sırt kası olduğu için, "sırt çalışırken yeterince çalışıyor zaten o nedenle özel olarak çalışmıyorum". benim durumumda bu böyle. tabi benim sırtım en güçlü ve hızlı gelişen bölgem özellikle trapezlerim, o nedenle ekstra bi çalışma yapmama gerek olmuyor. abi teşekkür ederim de senin vereceğin yardıma ihtiyacım yok çok sağol herkes spor gurusu olmuş burda la :) anlatmak istediğim omuz-sırt çalışırken trapezlerin zaten çalışıyor olduğu idi, trapezde vücutta en kolay çıkarılan kas. oturup haftada 2-3 kez trapez girmek gym idiotluktan öte bir şey değil. ayda 1-2 kez girebilirsin mesela. bacaklarım da vücuduma göre gayet orantılı ve parçalı anasını satayım :)(3. yazışım) ya her neyse hacı kendimi ispat etme gibi bir amacım yok oturup niye yazıyorsam 1-2 sene spor yapıp ahkam kesmeyin ayıp oluyor. ben fitness yaparken bir çoğunuz bilgisayar başında göt büyütüyordu muhtelemen. rage'e bağlattınız adamı. bi daha da yazmam buraya. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 /rage off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 UU kaslı erkekler kavga ediyor sdf Sakin olun abi herkes birbirine yardımcı olmaya çalıştığı bi topic bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 neyse ya dfgd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 spor iyidir. yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 1-2 sene muhabbeti çok yakışmış sana onbinlerce yıllık sporcu. hayır eleştiriye bu kadar kapalı olan insanların fotoğraf koymasındaki mantığı cidden anlayamıyorum? amaç "OV BEYBİ SÜPER YALAMALIK" gibi yorumlarsa, biscolata starz reklamlarında falan oynatmazlar seni bu vücutla sakin ol. hayır tamamen yapıcı amaçlarla yorum yapılırken, muhabbeti getirdiğin şu nokta feci derecelerde ego koktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ValhallAwaitsMe said: ama black ice biraz saçmalamışsın güzel kardeşim benim. http://4.bp.blogspot.com/_-LDJIa44oLo/THBXBkxDdyI/AAAAAAAAAis/mU5U4s6g9RM/s400/facepalm.jpg o adamların spor bölümünü her daim trollüyor olması senin o adama yaptığın ayıbı örtmüyor, hele gelip aynısını sana yapılınca ama onlar hep trollüyorlar :( deme hakkını hiç vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar