SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şerefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Ilgilenen mod filan yok mu burda? Albüm topigimi sandiniz arkadaism burayi. Napae attention whore'lugunu git garbage'da yap. @ Valhalla, Güzel ama sakallari kes abi :D Sana sakal yakismiyo. Ufak bi yüzün var iyice kayboluyosun arada. Daha önce de söyledim sana. Solarium'a da gitmen lazim. Bunlari yap sonra tekrar foto görelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vay anam vayy neler dönmüş serhat ya.. homofobiğim geldi kaçtım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ne zaman bi foto postlasam şuraya, gereksiz bi ton yazı sayesinde önceki sayfalarda kaldı, şaka gibi ya. gereksiz geyik yapmayın şöyle topiclerde ya daha uygun bi ton topic var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kemarlos said: Kemarlos said: 22 ekim 2009'da v.g. ye başladım. boy: 1.71-72 falan kilo: 66-67 (başlangıç) 70-71 (şuanda) yağ oranı: %19-20 (başlangıç) %9-10 (şuanda)TEMMUZ-AĞUSTOS-EKİM 2009 before 6 MAYIS'10 AFTER 12 HAZİRAN'10 dikkat, kas, ve yarıçıplak erkek vücudu içerir 15 TEMMUZ'10 pamping ayrın 01.02.2011 sırt 05.02.2011 göğüs güncel sıcak front pose (diğer göğüs pozunu beğenmemiştim) sıcak front pose Al madem. Özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ValhallAwaitsMe said: Aynı poz üzerinden before after 3 aylık bir süre sanırım iki resim arası Before-After 2 Buda bonus : Buda benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 daha before after olmamış o, before hala o fotoğraflar. şöyle 4-5 ay sonra bi anda çık karşımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bu arada ben de şu son postu kurtarayım. Kemarlos said: güncel sıcak front pose sıcak front pose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 FRONT POSE ne ya artiz misin olum ÖNDEN ÇEKTİM yazcan direk:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 gitsene olm sen çılgın erasmus partine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ingilizce terimler+karizma puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Off bu bazi kizlar cidden bayiyo. Kemarlos adonis iyiymis. Gögüs ve Omuzlara yüklen desem dogru bi yorum yapmis olurmuyum? Karin hos cünkü. Zamanla daha da iyi olucagi belli. Ama biraz daha genis omuzlar yakisir oraya. Bide sirt nasil onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 bir tane de biz koyalım 1-2005 yazı kilo:76 boy:169 2-2007 yazı kilo: hatırlamıyorum 3-2008 ortaları kilo:hatırlamıyorum 4-2009 yazı kilo:hatırlamıyorum fgfd 5-2010 sonları 2011 başları falan. kilo:65-66 arası gidip geliyor. http://i56.tinypic.com/2rdx3dx.jpg not: üniye girdiğim vakit hardcore yapmaya başldım(2006) ama 1-2 sene cardio'dan habersiz gym idiotlar gibi basıyordum sadece daha sonra tak etti yavaş gelişmemin birinci sebebi bu ikincisi de tek bir ölçek protein tozu kullanmamış olmam. tamamiyle kendime ait bir vücut :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aferin lan, das gibi olmusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sağol yavrım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Kemarlos said: daha before after olmamış o, before hala o fotoğraflar. şöyle 4-5 ay sonra bi anda çık karşımıza :) Yapma gzünü seveyim 4.5 ayda 48 kilodan 68 kiloya geldim :) Telefonla çekiyorum bi bok belli olmuyo fotolarda,bugün yine çektim düzgün çıkanları atarım yine buraya... Hocaylada konuştum 75 kg olup nisanda giriyorum definisyona bakalım...1.5 ayım var 6 kilo almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Buda bu akşam çektiğim 15 resimden tek düzgün çıkan (ya poz kötü ya karanlık cıkmıs yada çeken arkadaş titretmiş pff) Resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Burda daha iyi. Adam gibi foto :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kafanı niye sansürledin utanma sakalları kes tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 lan allah belanı hadi sakalı geçtim bari koltuk altını traş et. leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 senin onceki acc neydi ya, hatirliyorum ben bu vucudu. yoksa baska bi yerden mi hatirliyorum, uuu beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aquila said: senin onceki acc neydi ya, hatirliyorum ben bu vucudu. yoksa baska bi yerden mi hatirliyorum, uuu beybi. O_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 aşk tenlerin seçimiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Saçım,yüzüm sakalım sizi ilgilendirmiyor ne yazıkki 45dakikalık fotoğrafı daha önce koymuş olamam henüz zaman makinesi icat olmadı (yada haberim yok) Troll kasıyorsunuzda başarısızsını arkadaşlar,sizi garbage a alalım lütfen. Şurda 3-5 kişi hergün bişiler paylaşıyoruz spor bölümünde kirletmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sakin ol sampiyon. dont feed trolls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar