Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Before - After Foto (her turlu spor icin)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istesekde olamayiz o yuzden dert etmeyin bosa :) 20 sene manyak gibi calis binlerce hap steroid kullan, dietini okadar sene bozma, deli gibi agirlik calis, olurda sakatlanmassan, dna yapin uygun cikarsa olursun.

mr olympia senede bir bir tanesini seciyorlar iste 20 kisinin icinden. o derece zor bir hedef bu. 20 sene dieti bozmadan bu isi yapmak benim acimdan mumkun degil yemez yiyemez.

helal olsun demekten baska bir sey aklima gelmiyor, fena gorunuyor ama arkasinda yatan azim disiplin cok az sporda vardir herhalde.
Mesaj tarihi:
istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası.

bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden
Mesaj tarihi:
snarveien said:

istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası.

bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden

Adam bu işten para kazanıyor,az mı çok mu ne kadar kazanıyorlar bilemiyorum ama 20 sene bu disiplin sadece para içinde devam ettirilmez adamda iri olma,daha iri olmalıyım tarzı ağır basan bir düşünce olmalı ki bozmadan devam etsin.

Gerçekten iğrenç gözüküyorlar ama respect.
Mesaj tarihi:
ValhallAwaitsMe said:

snarveien said:

bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D

Adam bu işten para kazanıyor,az mı çok mu ne kadar kazanıyorlar bilemiyorum ama 20 sene bu disiplin sadece para içinde devam ettirilmez adamda iri olma,daha iri olmalıyım tarzı ağır basan bir düşünce olmalı ki bozmadan devam etsin.

abi adam para kazanıyor hayvan gibi, senede $1milyon'ı geçiyor yani. tek yaptığı okuz gibi çalışmak ve yemek, daha ne istesin.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

:D

edit: para derdim olmasın günde sadece 1 saat çalışma ve onun dışında yeme içme gezme olsun, isterim valla auhea. kebap hayat.

Onlar günde 1 saatten fazla çalışıyor. Yeme içme gezme diye bir şey yok. Çalışmadığı ve yemediği zamanlar adamlar ya dinleniyo ya uyuyor. Ben böyle hayal ediyorum en azından eheh. Her istediğini yiyemiyosun zaten. 7/24 boğazından her geçene dikkat etcen. İçki zaten yok.
Mesaj tarihi:
04.02.2011
Göğüs - 98
Omuz - 116
Kol - Sol33 Sağ32
Bel - 84
Bacak - 55
Kalf - 38

16.02.2011
Göğüs - 104
Omuz - 116
Kol - Sol 33 Sağ 34
Bel - 84
Bacak - 55
Kalf - 37

Nasil sizce? Belli periyodlarda sadece bir bölgem gelişiyor,mesela uzun süredir kalf ve bacakta gelişme gösteredim.
Bundan önce 30 gün içinde sadece omuzda 11cm bir büyüme olmuştu,12 günlük bu periyotta da göğüs 6 cm sağ kol 2cm gelişmiş.
Yeni programa geçtiğim için ölçü aldımda bakalım tam 1 ay sonra tekrar alıcam.

Birde şu protein-amino falan elime ulaşşa ah.ah.
Mesaj tarihi:
snarveien said:

bu adam karilar bana baksin diye kas yapmiyor zaten ahaha
Mesaj tarihi:
banada bu son zamanlarin prof bodycilerin genelde hepsinde steroidden kaynaklanıyor sanırım, karın kasları aşırı geniş ve büyük, adeta kastan oluşmuş bir göbek gibi gözüküyor tamamen estetik dışı, eskiden öylemiydi bi arnold bi frank zane
Mesaj tarihi:
snarveien said:

abi öle olmak için önce kafaya ağırlıkları 10m yükseklikten set set düşürmek gerekiyor zaten.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

snarveien said:

abi öle olmak için önce kafaya ağırlıkları 10m yükseklikten set set düşürmek gerekiyor zaten.

Onlarda sizi görüp ;
'Böyle cılız/göbekli olucağıma 500kg bench pressin altına yatıp intihar ederim' diye düşünüyorlardır merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

snarveien said:

öyle olmak zaten normalde imkansız bişey insan genetiğine aykırı, ha onlar nası oldu diyosaniz nasi bi futbol gibi bi jimnastik gibi kücüklükten itibaren 10-15 sene bu işe gönül verirsen mükemmel beslenirsen robot gibi beslenmeyi kaçırmayıp uykuyu herşeyi düzenli yaparsan ve 3-5. seneden sonra steroidleri su gibi tüketirsen anca öyle olunuyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...