barbu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Kanuni said: http://www.hulsestrength.com/wp-content/uploads/2010/01/shoulders.jpg dermisim :) zencilerde fazladan kas varmış. ondan böyle bu :D
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 jay cutler boy 175 cm 124 kg competition 57 cm kol bel 86 falan filan. ne diyim ki bilemedim.
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi bunlar çok ama çok abartı ya. var mı böyle olmak isteyen şuracıkta?
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 istesekde olamayiz o yuzden dert etmeyin bosa :) 20 sene manyak gibi calis binlerce hap steroid kullan, dietini okadar sene bozma, deli gibi agirlik calis, olurda sakatlanmassan, dna yapin uygun cikarsa olursun. mr olympia senede bir bir tanesini seciyorlar iste 20 kisinin icinden. o derece zor bir hedef bu. 20 sene dieti bozmadan bu isi yapmak benim acimdan mumkun degil yemez yiyemez. helal olsun demekten baska bir sey aklima gelmiyor, fena gorunuyor ama arkasinda yatan azim disiplin cok az sporda vardir herhalde.
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası. bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 abi insanların zevkleri işte boşver. dev gibi olmanın da verdiği hazlar vardır bence :)
snarveien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ya illaki vardır tabi böyle olmak isteyene de saygı duyarım spor bu da sonuçta :)
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 snarveien said: istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası. bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden Adam bu işten para kazanıyor,az mı çok mu ne kadar kazanıyorlar bilemiyorum ama 20 sene bu disiplin sadece para içinde devam ettirilmez adamda iri olma,daha iri olmalıyım tarzı ağır basan bir düşünce olmalı ki bozmadan devam etsin. Gerçekten iğrenç gözüküyorlar ama respect.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 snarveien said: ya illaki vardır tabi böyle olmak isteyene de saygı duyarım spor bu da sonuçta :) (tu)
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Kanuni said: jay cutler boy 175 cm 124 kg competition 57 cm kol bel 86 falan filan. ne diyim ki bilemedim. respect mr. olympia
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 ValhallAwaitsMe said: snarveien said: bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D Adam bu işten para kazanıyor,az mı çok mu ne kadar kazanıyorlar bilemiyorum ama 20 sene bu disiplin sadece para içinde devam ettirilmez adamda iri olma,daha iri olmalıyım tarzı ağır basan bir düşünce olmalı ki bozmadan devam etsin. abi adam para kazanıyor hayvan gibi, senede $1milyon'ı geçiyor yani. tek yaptığı okuz gibi çalışmak ve yemek, daha ne istesin.
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 :D edit: para derdim olmasın günde sadece 1 saat çalışma ve onun dışında yeme içme gezme olsun, isterim valla auhea. kebap hayat.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 julien greaux , fitness kirali. idol bu olmali. body builderlardan hayir gelmez.
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 abi fitness modellere bakın işte ya :) gayet erişilebilir ve estetik açıdan mükemmel vücutlar.
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 bsn reklami oldu gerci bu. asdf bsn team baya ba$arili zaten.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Laorx said: :D edit: para derdim olmasın günde sadece 1 saat çalışma ve onun dışında yeme içme gezme olsun, isterim valla auhea. kebap hayat. Onlar günde 1 saatten fazla çalışıyor. Yeme içme gezme diye bir şey yok. Çalışmadığı ve yemediği zamanlar adamlar ya dinleniyo ya uyuyor. Ben böyle hayal ediyorum en azından eheh. Her istediğini yiyemiyosun zaten. 7/24 boğazından her geçene dikkat etcen. İçki zaten yok.
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 04.02.2011 Göğüs - 98 Omuz - 116 Kol - Sol33 Sağ32 Bel - 84 Bacak - 55 Kalf - 38 16.02.2011 Göğüs - 104 Omuz - 116 Kol - Sol 33 Sağ 34 Bel - 84 Bacak - 55 Kalf - 37 Nasil sizce? Belli periyodlarda sadece bir bölgem gelişiyor,mesela uzun süredir kalf ve bacakta gelişme gösteredim. Bundan önce 30 gün içinde sadece omuzda 11cm bir büyüme olmuştu,12 günlük bu periyotta da göğüs 6 cm sağ kol 2cm gelişmiş. Yeni programa geçtiğim için ölçü aldımda bakalım tam 1 ay sonra tekrar alıcam. Birde şu protein-amino falan elime ulaşşa ah.ah.
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 guzel gelismeler, devam..
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 snarveien said: istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası. bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden bu adam karilar bana baksin diye kas yapmiyor zaten ahaha
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 banada bu son zamanlarin prof bodycilerin genelde hepsinde steroidden kaynaklanıyor sanırım, karın kasları aşırı geniş ve büyük, adeta kastan oluşmuş bir göbek gibi gözüküyor tamamen estetik dışı, eskiden öylemiydi bi arnold bi frank zane
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 snarveien said: istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası. bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden abi öle olmak için önce kafaya ağırlıkları 10m yükseklikten set set düşürmek gerekiyor zaten.
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa said: snarveien said: istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası. bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden abi öle olmak için önce kafaya ağırlıkları 10m yükseklikten set set düşürmek gerekiyor zaten. Onlarda sizi görüp ; 'Böyle cılız/göbekli olucağıma 500kg bench pressin altına yatıp intihar ederim' diye düşünüyorlardır merak etmeyin.
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 dasaaa said: snarveien said: istesem de kendime engel olurum abi şu vucütla ben denize girmek istemem açıkcası. bence bu hastalık ya cidden hastalık yani bi insan neden daha fazlasını ister ki? benim gözümde çok kötü görünüyolar yani :D baksana adamın her vücut hattı belli hatunla yatıcaksın atıyorum dokunamaz ki hatun sana en basitinden abi öle olmak için önce kafaya ağırlıkları 10m yükseklikten set set düşürmek gerekiyor zaten. öyle olmak zaten normalde imkansız bişey insan genetiğine aykırı, ha onlar nası oldu diyosaniz nasi bi futbol gibi bi jimnastik gibi kücüklükten itibaren 10-15 sene bu işe gönül verirsen mükemmel beslenirsen robot gibi beslenmeyi kaçırmayıp uykuyu herşeyi düzenli yaparsan ve 3-5. seneden sonra steroidleri su gibi tüketirsen anca öyle olunuyor.
Öne çıkan mesajlar