senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 sipeyskeyk said: Bölüm de ekonomi ha mühendislik falan değil, ama sorarsan daha okul bitmeden bile bizim bölümden 3.5- 4 arası mezun olan çoğu arkadaştan başarılıyım, kasmayın bu kadar allahaşkına. oha sen bizim okuldamiydin, niye ses etmedin hic :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 benm de benzer bi durum olmuştu, ama sendeki düşüş daha epic, sebebini merak ettim, aşık mı oldun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 CaNNi said: 98 alıp 100 alamadığı için ağlayan ilkokul çocukları gibisin lan asfd Bizim bölümde bu cinayet sebebi.. Çanı nasıl yükseltir o 98 var ya afahsjksad çanın maksimum 10-20 arası olduğu düşünülürse ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 BonePART said: ben ikinci sene ikinci donem transcriptimi bulsam ornek olsun diye koycam 6 F 2 d+ ne edyo acep ortalama 0.3325 0.19>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Cok istedigim bir full frame dslr makine vardi ve biraz moralimi yerine getirsin diye gittim onu aldim. nikon d700, wide angle zoom lens, portre ve makro icin birer lens ve bir tane de general purpose lens aldim. Puma'ya girdim oradan da bir kac cift ayakkabi aldim. Iki gunde 9k tl harcamis oldum. Oyle de diptesin boyle de dedim daha kotusu ne olabilir ki dedim? 16" teleskop icin biriktiriyordum o parayi daha yarisinda bile degildim. Ekonomik anlamda da dibe coktum ama moralim yerine geldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ehehheheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 meheeheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 aquila said: 7 senede 2 ortalamayla mezun olanlar var. Selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 çevirisi; said: 3,28e düşen ortalamam yüzünden zemine gömülen moralimi yerine getirmek için brüt üzerinden 12,34kişinin asgari maaşı kadar parayı harcadım iki günde.. çok üzgünüm gerçekten.. itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 adidas magazasina cv biraktim bugun muhtemelen beni de asgari ucretle calistiracaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 baya itici cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ben olsam sevinirdim abi bi kurtul şu idealist şeylerden. akademisyen olmayacaksan hiç gerek yok, iş falan demişsin hem boşver gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sende mi +5000 ile öğrenci evinde yaşayanlardansın? dün bir araştırma yaptık da bi hocamız için böyle insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Baya icine oturmus senin bu 5000+ olayi ya :) Az kazanin kardesim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 vallahi billahi oturdu. en çok ev hanımı olup aylık +5000 geliri olanlar oturdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 sende zengin koca bul seninde olsun 5k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 kız galiba. 3.28 e ağlama. üzüntüyü bilmem kaç bin liralık alışveriş ile mutluluğa çevirme falan. kızsan anlarım. doğanızın gereği der geçerim. ama erkeksen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Cassiline said: aquila said: 7 senede 2 ortalamayla mezun olanlar var. Selam. sen mezun oldun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 En azindan master yapabilirdim diye dusunmustum, kime sorsam ordan burdan masterli cikiyor karsima. sdf Bir de neyini itici buldunuz ki? Hic mi kendinize bir sey almiyorsunuz ya da hic mi almayacaksiniz ne bileyim araba, tv, ev vs? Ben hala 8 senelik cep tel ile dolasirim ama sevdigim bazi seylere para harcamaktan cekinmem, teleskop olsun, kamera, lens vs. Sonucta 16" teleskop icin biriktiriyordum kac senedir ve baska seye ama yine kendime harcadim. Ayda 5ktl ile yasasaydim inan okulu cok dert etmezdim, su an benim durumumda biri icin okulu uzatmak luks sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Bella said: vallahi billahi oturdu. en çok ev hanımı olup aylık +5000 geliri olanlar oturdu ama. her zaman dediğim olay; "dünyadaki en muhteşem şey kadın olmaktır" okul bitirmene gerek yok.. bitirmiş birisini kafalayabilirsin.. iyi bir işe gerek yok. iyi bir işe sahip birisine sahip olabilirsin.. misal kocası doktor olan kadınların doktormuş gibi konuşması olayı vardır.. iki kuruşluk bilgisi ile "ama öncelikle ne yapıyorduk.. içme suyunu dinlendirip içine bir çay kaşığı çamaşır suyu atıyorduk. öyle değil mi erhan?" falan diye gezinirler etrafta.. kısaca hiçbişi yapamamış olsanız bile sizin hep bi ikinci şansınız var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 erkegim olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 bak bizim bir cs mezunu arkadaş vardı. çocuk süper başarılı biri iş ve eğitim hayatında. ucla da eğitim gördükten sonra blizzard'da çalışmaya başladı. eşşek yüküyle para kazandı. geldi dövizli askerliğini yaptı falan derken ana babası oğul paran var işin var ama bir evlensen de torun sevsek biz de ha dediler. ama çocuk iş hayatının tam tersine sosyal hayatta ultra başarısız biriydi. kimi getirsek kızla el sıkışmaya bile cesaret edemeyen korkak biriydi bu konularda. ana babası baktı çocuk bulamayacak bir eş kendine, gittiler köyden 18 lik, ilkokul mezunu bir içim su kızı buldular. 3-4 ayda nişan nikah düğün evlendiler. şimdi kız amerikada mis gibi standartlarda yaşıyor. lüks içinde. hayat böyle arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 mmm 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 @blazkowicz: mauhauhuaauhuahuahuahuahau işte o kız 3sene o sonra tatilde türkiyeye geldiğinde ayağını taşa vurduğunda "ouch!" diyecek. tv'ye bakarken "aaaam..ama amerkada hiç böyle değil. aaaaamm insan haklarını çok aaam üstte tutuyorlar. nasıl desem" diye ahkam kesicek.. şaşırtıcı ama kürekle kafasına vurman ise hâlâ suç sayılıyor! biliyorum, ortaçağ kuralları.. o zamanlar yurtdışından gelmiş aaaamm nasıl diyorsunuz cockroach aamm bi çeşit hayvan işte yokmuş ki.. aaaaammmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 oha abi boşaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar