Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her seyi batirdim gibi. :/

throine

Öne çıkan mesajlar

Selam, bu donem daha dogrusu iki donemdir ortalamamin icine ettim durdum. Bir donem 4.00 bile gormustum hatta gecen seneyi 3.88 ile kapattim. Ama bu sene bahar donemini de 3 dersten FF ile kalarak 1.40 ile kapattim yili genel ortalamam da 3.28'e dusmus. Moralim acayip bozuldu, bir kac yer vardi basvuracagim burs, is, staj icin ve transkripte bakarken illaki dikkatlerini ceker bu dusus. Okulu birakmayi bile dusundum o derece. Buyu mu yaptilar, noldu bana. :/ Yakin cevremden kimse bilmiyor, soylemekte istemiyorum cok sey icin soz verdim ama gerceklestiremicem bu gidisle. :/ Paylasayim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Elektrik Muh. Su an ben haric herkes beni stajdan sonra mezun olacak biliyor. Son senemde bir stajim vardi, onu da halledip mezun olurum diyordum. Yaz okulu da isi de yalan oldu, yani seneye tekrar okula gelip bahar doneminde tekrar almam lazim dersleri. Birak dersleri tekrardan almayi, o derslerin adini bile duymak istemiyorum simdi. Tek bir not bile birakmadim hepsini cope atmistim o derece sogudum bir anda her seyden. Beynim durmus gibi su an zaten, yolda bile bir acayip salak salak yuruyorum, yurumeme bile degismis.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2.03 ile mezunum 7 yılda anca bitti, akademik kariyer icin evet kotu ama eger akademizsyen olmak istemiyorsan ha 2.00 ha 4.00, aa dersten AA almis bunu ise aliyim demiyo kimse..

ben ilk senem 0.30 GANO aldigimda babama kaldım notum da bu deöiştim, çok sövmüştü ama genel olarak bişey olmadı, ailene söylemekten çekinme..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...