throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Selam, bu donem daha dogrusu iki donemdir ortalamamin icine ettim durdum. Bir donem 4.00 bile gormustum hatta gecen seneyi 3.88 ile kapattim. Ama bu sene bahar donemini de 3 dersten FF ile kalarak 1.40 ile kapattim yili genel ortalamam da 3.28'e dusmus. Moralim acayip bozuldu, bir kac yer vardi basvuracagim burs, is, staj icin ve transkripte bakarken illaki dikkatlerini ceker bu dusus. Okulu birakmayi bile dusundum o derece. Buyu mu yaptilar, noldu bana. :/ Yakin cevremden kimse bilmiyor, soylemekte istemiyorum cok sey icin soz verdim ama gerceklestiremicem bu gidisle. :/ Paylasayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dur bi sakin ol kacıncı donemin ne okuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 dalga geçiosun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sbs de 3. olan çocuk reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu kadar kasma kendini ya naptın sen. kaçıncı sınıfsın? sonuçta telafisi olan bişey bu yaz okulu var alttan almak var tekrar AA BA fln yapılır rahat yani ortalamayıda dert etme ayrıca öle kötü değilmiş ortalaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 aga 3.01 ile dönem üçüncüsüyüm, okulca intihar mı edelim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben olsam hayata küsmüştüm.. ortalaman çok kötü düşmüş muhtemelen o ortalamayla da kpss den devlet memuru olursun sorry bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben 2.78le mezun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 of su türk ortalamalarini annamiyorum kac üzerinden hesaplaniyo bunlar simdi ? en iyisi hangisi yaani. 1 mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 4 üzerinden notlar universitede. 4 en iyisi. ha ayrıca büyük olan sayının kötü not olmasıda çok saçma sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ha taam, yazmis zaten. bi anda nasi böyle düsmüs ki o zaman notlar? noldu da yani illa bi sebebi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 hacı düşürmüşsün de nedir yani 3ün üstünde bi ortalama her zaman çok iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Elektrik Muh. Su an ben haric herkes beni stajdan sonra mezun olacak biliyor. Son senemde bir stajim vardi, onu da halledip mezun olurum diyordum. Yaz okulu da isi de yalan oldu, yani seneye tekrar okula gelip bahar doneminde tekrar almam lazim dersleri. Birak dersleri tekrardan almayi, o derslerin adini bile duymak istemiyorum simdi. Tek bir not bile birakmadim hepsini cope atmistim o derece sogudum bir anda her seyden. Beynim durmus gibi su an zaten, yolda bile bir acayip salak salak yuruyorum, yurumeme bile degismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 7 senede 2 ortalamayla mezun olanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sparkcaster said: sbs de 3. olan çocuk reloaded ahuahua gerçi orada bi haksızlık, bi hesap hatası vs. var en azından.. genel ortalamam da 3.28'e dusmus NOOOOO!!! lol.. güldüm evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben 2.03 ile mezunum 7 yılda anca bitti, akademik kariyer icin evet kotu ama eger akademizsyen olmak istemiyorsan ha 2.00 ha 4.00, aa dersten AA almis bunu ise aliyim demiyo kimse.. ben ilk senem 0.30 GANO aldigimda babama kaldım notum da bu deöiştim, çok sövmüştü ama genel olarak bişey olmadı, ailene söylemekten çekinme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sistemin suçu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 arkadaşım üzülme lise mezunları için de kpss var.. hem askere gidip gelirsin bak zaten mühendislik okuyormuşsun mühenidis olarak çıksan da 15 ay alacaklardı lise mezunu olsanda.. 3.90 ortalama trenini kaçırmışsın ama üzülme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 haha mal mısın ya? fırsat işte ilk dönem git kurslara filan. dilini geliştir ne biliyim işinle ilgili bi iki program öğren. hatta çalış bence. öteki dönemde dersleri geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ya da össye bi daha gir aslında. makina oku bu sefer. kesin 4 ortalama yapıyo herkes burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 kafan mı iyi evladım ne içtin sen a-aaa üstümü iyilik sağlık intiharda eder bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bu çocupğu onalr da kurtarmaz :( komple bıraksın en azından hayatında iyi bir şey yapmış olur.. o not o kadar düşer mi? ne kadar başarısız bir isnann evladısın sen? annenle babanın yüzüne nasıl bakacaksın onu düşün bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 sevgilisi de yoktur bunun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar