reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 http://www.facebook.com/profile.php?id=100001328253952&ref=notif#!/video/video.php?v=108465849205306&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 videoyu izlemedim ama tahminimce arabasına prezervatif almaya giden video olsa gerek.cunku ezberledik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 evet alacakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Gökhaи ÇiŁoğŁu dünyada hiç bir kadın sadakatli olmaz.ben nerdenmi biliyorum ..annemi tanıyorum ondan..herkes anasına baksın sadakatsizliğin kralını görsün..mal ya. Wednesday at 11:59am · Flag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ohahahah anne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 -'Eяeиcǻn -'Aslǻи Adam oysaki prezervatifini almaya gidiyordu Çarşamba, 12:13 · Şikayet Et -'Eяeиcǻn -'Aslǻи o kadın bunun karısının kardeşiydi Çarşamba, 12:14 · Şikayet Et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 QeneRal Canberk Döğenci HeHehEheHe çok güzel :D adam sevgilisinin evine geliyr seviglisinin kardeşi bunu ayartmaya çalışıyor adam prezervatif almak için arabaya dönüyor sevgilisi çıkıyor arabadan :D sevgilisi ona oyun hazırlamış :D acaba kızla yatıcak mı diye adam koşarak gelince bişi olmadı die kız seviniyor:D Çarşamba, 12:40 · Şikayet Et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sadrettin GŦв ךסףן Ağzını elinle kapat 2-) eline bir dilek fısılda 3-) bunu 10yere yaz 4-) eline bak Çarşamba, 21:13 · Şikayet Et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi adamlar anne demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 niye bu kadar gerizekalı bi milletiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 korkma, avrupada daha salaklari var. amerikada da olmasi lazim ama oraya daha gidemedim. dunyanin hali kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 barnacle said: -'Eяeиcǻn -'Aslǻи Adam oysaki prezervatifini almaya gidiyordu Çarşamba, 12:13 · Şikayet Et -'Eяeиcǻn -'Aslǻи o kadın bunun karısının kardeşiydi Çarşamba, 12:14 · Şikayet Et barnacle said: QeneRal Canberk Döğenci HeHehEheHe çok güzel :D adam sevgilisinin evine geliyr seviglisinin kardeşi bunu ayartmaya çalışıyor adam prezervatif almak için arabaya dönüyor sevgilisi çıkıyor arabadan :D sevgilisi ona oyun hazırlamış :D acaba kızla yatıcak mı diye adam koşarak gelince bişi olmadı die kız seviniyor:D Çarşamba, 12:40 · Şikayet Et aağğbiii ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Cons said: Gökhaи ÇiŁoğŁu dünyada hiç bir kadın sadakatli olmaz.ben nerdenmi biliyorum ..annemi tanıyorum ondan..herkes anasına baksın sadakatsizliğin kralını görsün..mal ya. Wednesday at 11:59am · Flag biz orospu çocğuyduk diye bağıran bu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar