Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 oyun bayaaa yavaşlamış mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 grafik akisi cok iyi olmus eskiden takiliyordu. ama Chat olayi hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 oha 4-1 placementla silver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 4 tanemi kazandin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Seele said: grafik akisi cok iyi olmus eskiden takiliyordu. ama Chat olayi hala yok. Grafik akışı iyi fakat, ben öğlenden beri oynuyorum oyuna hakim olamadım kontrol anlamında. Beta 1'de oyunu kurduğum gibi sc1 oynar gibi zealot rush yapmıştım misal sc2 hakkında hiçbir şey bilmeden. Stalker'ların blink olayı bozulmuş bi de, sinirlerimi kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Sıkıldım 1v1'den ally var mı 2v2 atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 adam olsa parti kurup 4 vs4 yapsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben gelirim. hatta ts felan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ben de gelirim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 mac bitsin atariz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pharaoh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 reaperlar abarmıs gibi geldi bana,marine basar gibi reaper rush yapıyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yok mu oyun atacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 abi lig sistemi paramparça şu an dikkat edin.diamonda falan geçtim ben bi anda herkes üstümden geçiyor.phase 1de golddum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 3 kişiyiz şu anda 1 kişi daha gelirse 4v4 atabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yeni muzikler? off sahane simdi replay izlerken fark ettim. medivacten ınen unitelrin yere ine animasyonu varmıydı? ole havadan iniyolar yere bi esniyolar. bole bole ufak seyler var. varmıydı bı onceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 müzikler aşırı iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Cuce said: yeni muzikler? off sahane simdi replay izlerken fark ettim. medivacten ınen unitelrin yere ine animasyonu varmıydı? ole havadan iniyolar yere bi esniyolar. bole bole ufak seyler var. varmıydı bı onceden? Yeni patch'in major yeniliklerinde geçmiyor da, critterlar, medivacların load/unload animasyonları falan eklenmiş.Hoş olmuş Bi de kızlar ben sadece oynayıp savelemediğim replaylerimi görebiliyorum replay menüsünde, netten indirip replay klasörüne attığım rep'ler gözükmüyor oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bendede basta gözümedi sorna oyunun yarattığı multiplayer klasorunun ıcıne bi dosya yarattım oyunnun icinden, o klasorün icine atınca gördü. bu arada 4:3 16:9 olayını halletmis oldum. 4:3crt monitörümle oyun icinde cözünürlüğü 16:9 oranına getirip, monitör ayarlarıyla ekranıda 16:9'a getirdim. dedimki artık sc oynarken 5 sn oturup ayar yaparız olucak artık napalım. ama sahane crt teknolojisi, her atanan cözünrülüğe farklı share ayarı sakladığı icin, sc ye girdiğimde 16:9 oranına geciyo, kapattığımda alt tabladığımda 4:3 teknoloji budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 C:UsersAdınızDesktopDocumentsStarCraft II BetaAccounts1xxxxxxxxxxxReplaysunsaved Bu dosyaya atılan replayler gözüküyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 patch insin, geliyorum. bayadır oynamadım ama, yani en son thor nerfi öncesi oynamıştım eheh, nublarla oynamam diyorsanız boşverin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 mgkose[at]gmail.com bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 çok kötüyüm ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 valla 2 tane beta key vardı zamanında, ekşi'de rastgele iki kişiye verdim, buradan isteyen olduğunu bilsem buradan verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 ah keşkem. betaya key yollamamıştı bana blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar