Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SC 2 Beta Phase 2 Başladı [EU]

Desu

Öne çıkan mesajlar

Seele said:

grafik akisi cok iyi olmus eskiden takiliyordu. ama Chat olayi hala yok.

Grafik akışı iyi fakat, ben öğlenden beri oynuyorum oyuna hakim olamadım kontrol anlamında. Beta 1'de oyunu kurduğum gibi sc1 oynar gibi zealot rush yapmıştım misal sc2 hakkında hiçbir şey bilmeden. Stalker'ların blink olayı bozulmuş bi de, sinirlerimi kaldırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

yeni muzikler?
off sahane

simdi replay izlerken fark ettim. medivacten ınen unitelrin yere ine animasyonu varmıydı? ole havadan iniyolar yere bi esniyolar. bole bole ufak seyler var. varmıydı bı onceden?

Yeni patch'in major yeniliklerinde geçmiyor da, critterlar, medivacların load/unload animasyonları falan eklenmiş.Hoş olmuş

Bi de kızlar ben sadece oynayıp savelemediğim replaylerimi görebiliyorum replay menüsünde, netten indirip replay klasörüne attığım rep'ler gözükmüyor oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

bendede basta gözümedi sorna oyunun yarattığı multiplayer klasorunun ıcıne bi dosya yarattım oyunnun icinden, o klasorün icine atınca gördü.

bu arada 4:3 16:9 olayını halletmis oldum. 4:3crt monitörümle oyun icinde cözünürlüğü 16:9 oranına getirip, monitör ayarlarıyla ekranıda 16:9'a getirdim. dedimki artık sc oynarken 5 sn oturup ayar yaparız olucak artık napalım. ama sahane crt teknolojisi, her atanan cözünrülüğe farklı share ayarı sakladığı icin, sc ye girdiğimde 16:9 oranına geciyo, kapattığımda alt tabladığımda 4:3

teknoloji budur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...