sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/magazin/magazinhatti/15270965.asp?gid=373 Dizi oyuncusu tutuklandı DHA 9 Temmuz 2010 İstanbul'da, dizi oyuncusu A. E. 'nin de aralarında bulunduğu 7 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.Oyuncu A. E.'nin yeni bir dizi anlaşması için görüşmeye gittiği otelin kapısında gözaltına alındığı öğrenildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlülere de esrar ve kokain satan bir uyuşturucu çetesini takibe aldı. 5 ay yürütülen çalışma sonucunda, aralarında Adanalı isimli polisiye dizide oynayan A. E.'nin de bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı. Oyuncu A. E.'nin yeni bir dizi anlaşması için görüşmeye gittiği otelin kapısında gözaltına alındığı öğrenildi. Yapılan aramalarda ise 35 kilogram esrar ve 5 kilogram kokain ele geçirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden 3'ü kadın 7 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin sorgularına başlandı. Savcılık sorgularının ardından Nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen 7 kişi "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Oyuncu A. E.'nin mahkemedeki ifadesinde "Ben uyuşturucu kullanmıyorum, bir-iki defa ikram edildiği zaman içtim. Onun dışında uyuşturucu kullanmıyorum. Uyuşturucu madde atıcısı değilim. Ben uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan insanları uzak tutmaya uğraşıyorum." dediği öğrenildi. HOSTESLİ - FOTOMODELLİ EV PARTİSİ Narkotik polisi tarafından iş görüşmesine gittiği otelin önünde gözaltına alınan dizi oyuncusu A. E., uyuşturucu içmek ve temin etmekle suçlanıyor. Şüpheli A. E.'nin fotomodel ve hosteslerle kokainli ev partileri de yaptığı öne sürüldü. biz napıyoruz ? elalem fotomodelli mankenli kok partisi yapıyor biz armut toplayalım anca. bir de, kim ulan bu?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 buldum. ayhan eroğlu.
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ayhan eroglu kim, hangi dizide oynuyor?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 2009 - 2010 Adanalı Matador İsmail 2010 Akasya Durağı Haydar 2010 4. Osman Kiralık Katil 2008 Süper Babaanne Deli Mustafa 2008 Gece Gündüz Kızıl Kravat 2009 99 Nizam 2008 Gazi Sarı 2006 İyi ki Varsın Soner 2006 Bebeğim Kudret 2006 Arka Sokaklar Mecnun 2005 Acı Hayat İşçi Sedat 2005 Şeytan Şeytan 2005 Beşinci Boyut Muzaffer 2004 Büyük Buluşma Her bölüm farklı rol 2003 Serseri Şaş 2002 Sırlar Dünyası – Sır Kapısı Mehmet 2000 Üvey Baba Komiser Murat ve Sedat (İki ayrı rol) 1999 Deli Yürek Metin 1998 Marziye Kemal
fede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sürekli kötü dizilerde oynamaktan tutuklanmış
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Beşinci Boyut Muzaffer yasadışı boyut kullanımından içeri almışlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bebeğim kudret diye dizi var abi. bu dizilerde oynayan adam mankenlerle kokain partisi yapamaz, yalan haber.
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 büyük buluşma ne ya. her bölüm farklı rol.
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fede said: sürekli kötü dizilerde oynamaktan tutuklanmış asdfsd
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sipeyskeyk said: bebeğim kudret diye dizi var abi. bu dizilerde oynayan adam mankenlerle kokain partisi yapamaz, yalan haber. yanındakiler rolundeki isimler herelde. acı hayat işçi sedat var orda, iyi kafiye olmus ahah.
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ya bu adam ne kadar kazanıyor ki öle mankenli kokolu partiler yapıyomus paso. garip geldi bana valla
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 fede said: sürekli kötü dizilerde oynamaktan tutuklanmış ahahahaheasdklşczx
Öne çıkan mesajlar