Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 daha önce hiç ebay'den alışveriş yapmadım,gümrük muhabbetiyle ilgili filan da hiç bi bilgim yok.grafik tablet getirtmeyi düşünüyorum.ancak gümrükte sorun çıkması ihtimali var gibi geldi bana epey.güvenli ve garanti şekilde getirtmenin bi yolu var mıdır acaba? ebay tecrübesi olanlar acil yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 100 doların üstü gümrükte takılıyor bilesin. ancak hediye paleti veya adamın katakulli yapıp daha ucuza aldığını göstermesi yollarınıda deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yurtdışı alışverişi için bir tuto lazım patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 benimde bir sorum var belki ilerde acarim bir topac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 of hiç giremicem risklere ya,gidip vatandan alıcam tableti şimdi. uğraşılmaz gümrük stresiyle. sağolun cevaplar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 sırf şu işin hammalığından üşendiğim için bir şirket olsa yurtdışından alışverişi temiz temiz halletse, kargo şirketleri misali her yerde bayileri olsa hayat bayram olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kalır gümrükte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ShadowFax said: Yurtdışı alışverişi için bir tuto lazım patiye. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 100 dolar degil 150euro ustu vergilendirmeye tabii tutuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bende 50 dolarlık birşey alıcam ebayden kargo ücreti kaç kurus oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 kargo değilde, air maille istersen max 5 dolar filan sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 paypal şart mı kartla da alınıyor mu ? ben ebaydan bişi almadım daha once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şart sanırsam. ebay, paypal ile çalışıyor diye biliyorum. Yani daha önce ben 3-5 kere filan alışveriş yaptım da çok net hatırlamıyorum. Baya oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 100 dolar üstünde alırsan %20 vergi ödüyorsun , birde getirdiğin eşyada radyo özelliği telefon özelliği vs vs vs . ( araştırman lazım burasını , elektronik eşyalarda extra vergiler biniyor yalnız bilgisayar özelliği varsa extra almıyorlar diye biliyorum.). birde aldığın ülke önemli sanırım, avrupa ile gümrük birliği imzalanmıştı 2000 den önce ama işte bireysel alışverişlerde geçerlimi bakmak lazım. Satıcıya Gift ( hediye ) olarak işaretlemesini söyleyip değerini 100$ yazdırırsan bu da bi olasılık. Ben 500 tl değerinde güneş gözlüğü aldım ve gümrükte problem çıkmadı, gift ve 100$ yazdırdığım için. Yine de şans işi biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar