Akean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Evet client inmek üzere trial acc açtım ama oyunun ne olduğunu bile bilmiyorum. ama geldim işte süper :p .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 MERKEZ kanalına gel yardımcı oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Arkadaşlar ellerinden geleni yapıyorlar saolsunlar geldim dün gece.. Şimdide girmeye çalışıyorumda çok yoğunmuş server kuyruktayım hayırlısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Yok öyle kuyruk falan pat diye girer kafası karışmıştır kapat aç oyunu düzelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 şey diyecem arkadaşlar sesli chate gel dedi ama ben kanal ismine sag tıkladığım zaman audio on diye bir seçenek yok optionsu kontrol ettim herşey tamam audio chatle ilgili sizce nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 voice chat kullanamıyorum yani var mı yardımcı olabilecek olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Join Audio dersen sesli chat e girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 o seçenek yoksa napıcam onu soruyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 bazen kuyruk oluyor girdigin node cok doluysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar