EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Aslında id nin verdiği değerleri sallayıp, daha önce benzeri bi sistemle deneyen biri olduysa yorum yapar diye yazmış sanırım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Şimdi benim ekran kartı onboard Ramini ayarlayabiliyorum yani 512mb sistem rami var ekran kartını 128 mi yoksa 64 mü yaparsam daha hızlı oynarım? (ekran kartının ramini arttırınca sistem raminden düşüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 valla pek farketmez herhalde, her şekilde yavaş oynarsın (eğer oynayabilirsen) gibime geliyor.. :hmm: 64mb ekran kartı olanlara low, 128mb olanlara medium öneriyor id..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 mediumda fazla takılmadan oynayabiliyorum(şu an baktımda ekran kartı 32mb ram durumda heh, sanırım 64 veya 128 yaparsam hızlanır biraz daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Doom 3 Final Trailer: the death is coming.. (Hardware Guide Included!) × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 mediumda fazla takılmadan oynayabiliyorum(şu an baktımda ekran kartı 32mb ram durumda heh, sanırım 64 veya 128 yaparsam hızlanır biraz daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar