Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Şimdi bi div var onun sol köşesine background ile bi resim koydum. Aşağıda ki resimde görünüyor. Ben istiyorum ki bu şu şekilde görünsün; Bunu boşluk karakteri vererek yapıyorum ama o zamanda bu şekil oluyor. Ben böyle olmasını istemiyorum. Padding verdiğimdede 2. ve 3. satırlarda sağa doğru gidiyor. Nasıl yaparım istediğim gibi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 o kadar cok örnek varki internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 İçteki hl'nin position'unu relative yapıp marginlerini ayarlasan? Gerçi öyle de diğer satırlar kayar muhtemelen. Bence en sağlam yöntem background image olarak değil de direk eklemek içeri. Böylece otomatik olarak ayarlamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 asdsjdfvasb dersen daha mantıklı olur gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 İşte o şekildede yapmak istemiyorum zira MESAJ u şekilde olursa daha rahat olacak ve boşuna benim sinirlerimi zıplatmayacak orda =) Bi çözümü olmalı ya :( Olmazsa mecbur o şekilde yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 first-line diye bi selector varmış, onu da kullanabilirsin ama kaç browser destekler o meçhul hl:first-line { margin-left: 100px; } Edit: Yediremedim w3schools'ta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 :first-better işimi gördü ama lanet IE6 yemiyor diğerlerinde sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 tum yazı heading mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ie6 supportunu kestik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Peki şöyle denesen,o div in içine bi div daha oluşturup,backgoundu ona yapsan,sonrada diğer div ile ne yapıcaksan yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 IE6 supportunu bende kesiyorum artık gerçektende ne lan uğraşamıcam. :first-better işimi gördübeyler çok sağolun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 first-better ne ya? heading'in css'ine text-indent: 100px; yapacaksın o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Enee text-indent mutlak çözümmüş harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Ohh be allah razı olsun text- ile başlayan bişeyle yapılcağını tahmin ediyordum zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 toggie said: first-better ne ya? heading'in css'ine text-indent: 100px; yapacaksın o kadar. demeye gelmiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yıl 2010 hala ie6'ya bi şeyler yaptırmaya çalışıp, sonra olduramayıp kafayı yiyenler var.. Vay be.. Bırakın abi MS bile kesti desteği, sana bana mı kaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Müşteri istiyor naparsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Sypro said: Yıl 2010 hala ie6'ya bi şeyler yaptırmaya çalışıp, sonra olduramayıp kafayı yiyenler var.. Vay be.. Bırakın abi MS bile kesti desteği, sana bana mı kaldı.. yıl 2010 hala daha kullanıcı kitlesinin yaklaşık %10 unu sallamayan developerlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Abi her dedigimde kiziyorsunuz, ukala cok bilmis diyorsunuzda; Oturup bastan sonra ne varmis ne yokmus diye bakmadan olmaz bu is. Senelerdir ugrasiyorsunuz ogrenin artik surekli yaptiginiz isi. Ezberleyin de demiyorum bak. Bir kere yukardan asagi bi okuyun, nelerin nasil yapacagi az cok kalacaktir aklinizda. Sonrasinda "bunu yapmak icin vardi bi nane dur bulayim" deyip girisiyorsunuz bitiyor olay. Bir de IE6'daki bozukluklar ve cozumleri ile ilgili bir kac makale okuyun. Ihya olacaksiniz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Coder said: yıl 2010 hala daha kullanıcı kitlesinin yaklaşık %10 unu sallamayan developerlar var burda sorun benim onları sallamamam değil, onların yaşadığımız çağı sallamaması bence. o yüzden %10 da olsa %50 de olsa pek bir anlamı yok yani. halen win98 kullanan insanlar da biliyorum, onlar için de mi çabalamak gerek? üzgünüm, almayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 css ile halay başı olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar