Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15262262.asp?gid=373 Hüsne Gölbaşı, oğlunun çok başarılı bir öğrenci olduğunu söyledi. Umutcan'ın çok planlı bir çalışma ile bu başarıyı yakaladığını ifade eden anne Gölbaşı, şunları kaydetti: “Oğlum 6,7 ve 8. sınıflarda birinci oldu. 6 ve 7'de 500 tam aldı. Bu yıl da yine 500 tam puan alması gerekirken not ortalaması ile ilgili bir sıkıntı yaşadık. Ortalaması bakanlığa yanlış girilmiş ya da sistemden kaynaklı bir durum var. Okul müdürümüzü aradık bu konuda bilgilendirdik. Okul müdürü bakanlığı bilgilendirmiş. Bütün sorulara tam ve doğru yanıt verdiği halde 3. oldu. Umutcan'ın sıkıntısı giderilecek diye düşünüyoruz. Şimdi o sorunumuz giderilirse 6 ve 7. sınıflarda yakaladığımız başarıyı, yani 500 tam puan alma başarısını, 8. sınıfta da yakalamış olacağız.” Bodrum'un Göltürkbükü beldesinde tatilini geçiren İstanbul Çekmeköy'deki Özel Alev İlköğretim Okulu öğrencisi 14 yaşındaki Umutcan Gölbaşı, SBS sınavındaki başarısında okulunun, ailesinin ve dershanesinin çok büyük katkısı olduğunu söyledi. Gölbaşı, sınavdan birincilik beklediğini ancak sonuç açıklanınca biraz üzüldüğünü ifade ederek, şöyle konuştu: “Biraz mutsuzum bu durumdan, ama düzeltileceğine, mağdur bırakılmayacağıma inanıyorum. Her gün iki saat düzenli olarak çalıştım. Bu şekilde başarıya daha çok yaklaştım. Sınava girenler gerektiğinden fazla çalışırsa bu onları strese sokar, az çalışmaları da onları geriye doğru iter ve bu şekilde başarıya ulaşamazlar. Kendilerini tanısınlar ve kendilerinin ne kadar çalışması gerektiğini bilsinler.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 3. oldu diye mi mağdurmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 abv gözünü toprak doyursun ne diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 gerçek hayatta bir sk olamayacak insan türü işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 3 sınavdan da full cekip 3. olsam ben de magdur oldugumu soylerdim. garip bisey yok bunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu bebe ünide çok dayak yer "yaa 94 almışım uff çok kötü daha yüksek bekliyodum." "yok abi çok az çalıştım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 toggie said: 3 sınavdan da full cekip 3. olsam ben de magdur oldugumu soylerdim. garip bisey yok bunda. hakli. o kadar emek vermissin, baskalarinin yaptigi bir hata ise bu eger hakkini aramak kadar normal bisey yok. tabi biz kendi acimizdan baktigimiz icin, ilk basta yeaa ücüncülük neyine yetmiyo bre veled diyebiliriz. o da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hata varsa bildirmek normal.. size olsa siz de bildirirsiniz.. hatta siz de "üzüldüm biraz. ama mağdur edilmeyeceğime inanıyorum" dersiniz.. düzenli çalışan adam>>>düzensiz çalışan adam.. lan aklım olsaydı da ben de hep düzenli çalışaydım böhühü.. adam gibi çalışmadığıma çok pişmanım lan izzet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bill gates üniversite bitirmemiş adam.. dünyanın en zengin 10 adamı arasında zaten üni bitirmiş bir kjişi vardı o da orange ın ceo suydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bunu bile bile bir de gidip yüksek yaptık.. fakri bir hayat sürmemek için doktorayı bırakacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 burda haber olan ne ki şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 oğlunun/kızının ya da sevgilisinin/eşinin yaptığı birşeyi anlatırken "biz" diye konuşan insanlar, böyle konuşmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 peh. ailedeki hırsa bak. sanıyolar ki çocuk yıldız olacak. kapitalist düzende böyle eşek yüküyle puan alıp okkalı nüfuzlu işler yapan adam pek göremedim. hayatı boyunca puanlanacağı bi iş bekler bu. sonuncuda 3. olup kabul etseymiş neyse, MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİ ne abi. istediğin okula gircen işte, bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bella said: oğlunun/kızının ya da sevgilisinin/eşinin yaptığı birşeyi anlatırken "biz" diye konuşan insanlar, böyle konuşmamalı. aynisinin kedi köpek versionu var, daha fena. cisimizi yaptik, kumumuza da bi güzel kakamizi yaptik ehehe:)) mamamizi yedik :)) , simdi hamdolsun iyyyiz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şimdi yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim.. ebeveynleri koçluk yapmışlarsa çocuğun başarısı onalrın da başarısı sayılır bence, takım çalışması en azından ben bu tarz durumalrda ailemi de başarıya katıyorum ehe (ne bok olduğumu bildiğimden hep) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 -şimdi veterinere gideceğiz öyle değil mi babası? içses: ne babası lan şimdi? it oğlu it mi dedi bana, "bak ortak bişi paylaşıyoruz" dedi de iyi bişi mi dedi ne dedi bu manyak karı? +ha! hee.. hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 isin ucunda derece varsa kovanalmasi normalde, 45. olcak adam 46.oldum huleyn diye feryat ederse onu sopalamak lazim tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bide tekil oalrak biz diye konuşanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 oldum olası sevemedim Umutcan'ı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 atalay gibi deliganli olsun azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 niye insanlar çocuklarınının adını koyarken ycan xcan şeklinde koyarlar ki?biri açıklayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 sucan ismini duyduktan sonra isimler hakkinda dusunmeyi biraktim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Adasu diye isim biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben bi kız ismi duymuştum nazlıcan diye ondan sonra sorgulamaya başladım ama sucan beni aşar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bir kere fizikten 100 almıştım çocuk haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar