Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 enchantment? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yanlız oyunun questleri ÇOK kötü. diyaloglar flemeth dışında ÇOK kötü. seslendirme berbat merill çok tatlı genki elf olucakmış leş seslendirmesi olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Norak said: enchantment? enchantment! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Fail olmus bu oyun, umarim ME3u rezil etmez bioware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 kötü diyorsunuz sonuçta, öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 lvl7 oldum şöyle diyim dragon age deki parti etkileşimi yok. herkes hem hikayeden hem birbirinden çok kopuk. dragon age den ziyade mass effect gibi questler aşırı kötü. dragon age moralitysinden eser yok diyalog sistemi berbat ötesi. neyin ne yapıcağı baştan belli. düşünmeye gerek bile yok. sistem senin için seçip en üste koyuyor seçmen gereken konuşmayı henüz konu namına bişey olmadığı için yorum yapamıycam gameplayde taktiksel veya zorlayıcı bişey kalmamış. press x to do something awesome olmuş oyun baya kötü işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 rpg ambalajında hack&slash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Kaede said: diyalog sistemi berbat ötesi. neyin ne yapıcağı baştan belli. düşünmeye gerek bile yok. sistem senin için seçip en üste koyuyor seçmen gereken konuşmayı nasil yani duruma gore seceneklerin yeri mi degisiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mass effecten bile kotu diyim dialog tekeri, siz anlayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 yok herşeyin yeri belli anlamında dedim onu iyi cevaplar hep üst sağda hiçbirşeyi okumadan sadece ona basarak sıfır diyalog challangela bitirebilirsin büyük ihtimal oyunu edit: mass effectteki her şeyin belli yerinden sonra bunda adamlar bir adım daha ileri götürüp sadece good/evil olarak değil herşeyi icon/color/yer kodlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 mass effectten daha alakasiz ama iconlardan anliyorsunuz zaten good evildan cok iyi olani yap bencil davran arayada serious comment sarcasting comment koyuyor, flemeth gelince VOAWWW I WANT TO BE A DRAGON cikiyor mesela, basiosun "can you teach me that trick" diyor ne kadar sarcasm varsa artik bide iyi polis kotu polis yaninda yeni gelen peacemaker provoke var, usttekine basinca "arkadaslar yeter ama kavga ettiginiz, hadi abi sende in ordan asagi" alttakine basinca "sizin adamininiz ses kaydi almiyomuu assadan o niye aliooo?" diyip sinirlendiriyoruz, olay cikariyoruz ortadakine basinca iste mantikli veya sarkastik comment yapiyor, secenekler hep no brainer ve mass effectten bile alakasiz yorumlar cikabiliyor karsiniza companion interaction berbat, daha camp veya benzeri bisey acilmadi bende, bioware klasigi gene orda oluyordur butun sosyallesmede alakasiz sebeplerden pat puan aldigim cok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 ya imdi bu wheelın bi avantajı var bence, oda her durumda o 3 seceneğe sahip olduğumuzu bilmek. ha bunu mass effect hiç kullanamadı, wheelda yazarndan farklı şeyler yaparak söyliyerek gecirdik iki oyunu. ama alpha protol'un en wheel kullanmasına rağmen yerin dibine batmamasını sebeplerinden biride buydu bence. aynı etkiyi yaratabilmişlerse bi sorun olmaz bence. tabi iki oyun arası fark varki birinde kötü/iyi diye bir ayrım var. aplha protocolda öle bir ayrım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 AP olayı farklıydı ama ordaki seçenekler senin duruşundu ve kişiye göre değişiyordu etkisi burda herkese aynı etkiyi yapıyor birde bence party memberlar hakkındaki en önemli ve en kötü değişiklik şu dragon age dekinin aksine burda party memberlarla rep kasma olayı görev sırasında verdiğiniz kararlara değil, direk görevi yapıp yapmamanıza bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Viktor said: companion interaction berbat, daha camp veya benzeri bisey acilmadi bende, bioware klasigi gene orda oluyordur butun sosyallesmede alakasiz sebeplerden pat puan aldigim cok oldu kamp yok oyunda kirkwall'da herkesin kendi mekani varmis ziyaret ediyormussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 oyunun diyalog sacmaliginin en guzel ozeti ha bu arada herkes biseksuelmis, romance filan cok takmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 aghsdf ss süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 install bile garip lan, dx kuruyorum dedi tamam hadi kur dedim bi baktım oyunu kurmuş 2dkda bitti install bende anlamadım sdf, da1 savelerini de import ettik bakalım bi şeye yarar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Level alınca bakıyorsun ne alabilirim diye, 2-3 seçenek var. Zahmet etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 daha oyuna başlamadım ama yazılanları okudukca içim karardı o yok bu yok codex,kitap türü şeylerdemi yok ortamda ,shogun 2 çıkana kadar vakit geçirtir diyodum odamı yalan oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Abi o codex olayı kalksın bir zahmet. Hikayeyi öğrenmek için kitap okuyacak olsam oyun oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 codex var gene tarihi güzel anlatıyorlar. o konuda kısma olmamış. artık xp vermiyor ama ve evet artık kimseyle sağ tıklayıp konuşamıyorsunuz çok özel bir durum olmadıkça evleri dışında. hatta gift verme olayı bile konuşarak otomatik yapılıyor evlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 öf ahahahah edit: 3. resmin diyalogunda çok minör ana konuyla alakasız bir spoiler var http://i55.tinypic.com/24oq7wl.jpg http://i52.tinypic.com/2gufub7.jpg http://i52.tinypic.com/2qbgexg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Viktor said: oyunun diyalog sacmaliginin en guzel ozeti ha bu arada herkes biseksuelmis, romance filan cok takmayin AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Şehir kapısındalan bana niye dalıyorsunuz sanki ben sokmadım içeri. hayır bir de niye ben bunları kesmek zorundayım? yesinler birbirlerini, yandan içeri sıvışırım. enchantmenta mı yazdırmışlar senaryoyu nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2011 arcane'le aynı şeyi düşündüm bende çok saçma... bakalım başlardayım bende 2-3 quest yaptım daha ama oturmuyor hikaye çok zorlama hareketler yapıo herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar