dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şalgam + develi cıvıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cystein said: hadi kaşarı kabul ederim bi yere kadar. ama hellim peyniri diye bir şey yok. dağılın. ayrıca türk kanallarının avrupa varyasyonlarını izleyen bir insan tarafından almancı diye tanımlanmak beni bir nebze olsun neş-elendirdi bu sıcak bunaltıcı günde. avrupada yasayinca anca avrupa varyasyonlarini izleyebilyiorsun. sen de netten izliyosun türk kanallarini, daha fena. kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 of gurbetçilere yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kaşar peynirine kaşar peyniri denir çünkü kaşar başka bişey. eğitsel kısım: anlatım bozukluğu diyosun da, şalgam nedir? Meyve. Şalgam suyu nedir? Tamlama. Nasıl tamlama? Şalgamın suyu? Şalgam-ın su-y-u. ilk ın ilgi eki, y kaynaştırma, -u da iyelik eki. Sonuç: belirtili isim tamlaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şalgam yada şalgam suyu, turpdan mı yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şalgam suyu şalgamdan yapılmıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şalgama meyve dedim orda .çmış olabilirim. gerisi sağlam (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 havuç, şalgam turbu, bulgur vs var içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 off hiç merak etmiyordum ama boyle garip garip şeyler duyunca içmek istedim. bulgur da mı var gercekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Rasmon said: şalgama meyve dedim orda .çmış olabilirim. gerisi sağlam (:D sen üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Magnum said: off hiç merak etmiyordum ama boyle garip garip şeyler duyunca içmek istedim. bulgur da mı var gercekten? o_o evet.. mayalıyorlar ama işte. içinde bulgur yüzmesini bekleme yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şalgam içmeyin oolmm bu sıcakta cayır cayır yanarsınız valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 acısız şalgamsa bir şeye benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cystein said: arkadaşım geri zekalı mısınız? hellim peyniri demiyin lan şuna! hellim o hellim kaşara kaşar peyniri denir mi?! anlatım bozukluğu diye bi konu işlemediniz mi lan türkçe'de? şalgam suyu.. Hellim peyniri yedim bugün ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?25,1910536 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 eski said: şalgam içmeyin oolmm bu sıcakta cayır cayır yanarsınız valla bak soğuk soğuk içsene sen de.. acaip bi ferahlık, muhteşem bir lezzet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 wastyrx said: Cystein said: arkadaşım geri zekalı mısınız? hellim peyniri demiyin lan şuna! hellim o hellim kaşara kaşar peyniri denir mi?! anlatım bozukluğu diye bi konu işlemediniz mi lan türkçe'de? şalgam suyu.. Hellim peyniri yedim bugün ben. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nasssı güldüm lan. senin beyin mükemmel hocam. kıvrım kıvrım. bol kıvrımlı. içi de dolu hep böyle. AHAHAHAHAHAHAHA nası bi espri ya yıktı geçirdi şasldfkahahahaha tutamıyorum kendimi galiba gülmekten ölcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 vaniLLe said: bosver sen onu alamanci ve kibrisli kombosundan ne beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ayrıca hellim peyniri ile şalgam suyu terimleri uymuyor ki sadece şalgam dersen eğer bitki aklına gelir insanın suyu gelmez ki. şalgam içtim, çilek içtim, vişne içtim falan böle bi dünya yok. ne mal mal işler yapıosnz yuaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Mersin mi orasi ? Ordaki hacibaba sanki o. Oyleyse cok mukemmel bisey yemis sayilmazsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cystein said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nasssı güldüm lan. senin beyin mükemmel hocam. kıvrım kıvrım. bol kıvrımlı. içi de dolu hep böyle. AHAHAHAHAHAHAHA nası bi espri ya yıktı geçirdi şasldfkahahahaha tutamıyorum kendimi galiba gülmekten ölcem İşe yaramış ama ^_^ direk uçmuşsun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 talk to me like lovers do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 denemek için attım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cemss said: ah sen yokmusun sen... ... ... ... Abi sırf krou gibi laf etti die adama sataşıcaktım ama yani yanlış mı yapıyorum demeye başladım şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar