Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Yidim kebabı, içtim şalgamı. Oh mis gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 afiyet olsun, ben hayatımda hiç şalgam suyu içmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 rakıyla şalgam güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Magnum said: afiyet olsun, ben hayatımda hiç şalgam suyu içmedim. şalgam suyu ne lan hellim peyniri demek gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hellim peyniri güzel ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben tursu suyu istiyorum oh eksi eksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 arkadaşım geri zekalı mısınız? hellim peyniri demiyin lan şuna! hellim o hellim kaşara kaşar peyniri denir mi?! anlatım bozukluğu diye bi konu işlemediniz mi lan türkçe'de? şalgam suyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hellim peyniri.neden gerizekalı diyosun ki eğleniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 salak demedim ki ben geri zekalı dedim şalgam suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Cystein said: arkadaşım geri zekalı mısınız? hellim peyniri demiyin lan şuna! hellim o hellim kaşara kaşar peyniri denir mi?! anlatım bozukluğu diye bi konu işlemediniz mi lan türkçe'de? şalgam suyu.. kasara kasar peyniri denir. kasara kasar denir. artizlik yapma sen de idiot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Susun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 al işte googlede mi gerizekalı onada yazıyorum helli yazdığım anda hellim peyniri çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kaşara kaşar peyniri denmez mi? ben diyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bosver sen onu alamanci ve kibrisli kombosundan ne beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu sefer editten önce yakaldımda bi hata yoktu ki.bilerek yapyosun yakaladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hayir eksik yazdim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 O zaman tulum peynirine direk tulum diyelim açıklık ilkesine aykırı bi sözcük olsun.Haksızsın jahraam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 hadi kaşarı kabul ederim bi yere kadar. ama hellim peyniri diye bir şey yok. dağılın. ayrıca türk kanallarının avrupa varyasyonlarını izleyen bir insan tarafından almancı diye tanımlanmak beni bir nebze olsun neş-elendirdi bu sıcak bunaltıcı günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 oha kendimi savunmama gerek kalmadı.saol dartanyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Turşu suyu ve dürüm inaılmaz ikili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=1099751 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ya insan neyin savaşını veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 evlat hellim evet sütten yapılır ama diğer peynirlere göre çok farklıdır. ve türkiye dışında dünyanın her yerinde hallomi (dikkat halloumi cheese değil!) olarak adlandırılır. türkçesi de hellimdir. asıl kökeni bilinmese de copyrightı kıbrısa aittir. bana sorarsan lübnan kökenlidir ama lübnanlılar çok tüketmediklerinden ve hafif mal olduklarından bu muhteşem ürünün haklarını kıbrıs cumhuriyetinin almasına göz yummuşlardır (k.c. savaştan önce- şimdiki güney kıbrıs) şimdi adamın canını sıkmayın adam olun şuna hellim diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şalgam + adana/urfa/tantuni hangisi olursa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 şalgam + cartlak kebabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar