di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Selamlar, Yeni monitor aldigim icin eskisini satma niyetindeyim. CD'si nerede pek emin olamasam da monitor gayet iyi durumda. Bir bucuk senelik bir monitor oldugundan garantisi kuvvetle muhtemel devam etmekte ama ben faturalari muhasebecime gonderdigimden onu bulma sansim da pek az. Modeli T2200HDA. Kutusuyla ve ustunde gelen kablolari ile birlikte teslim edecegim. Bulabilirsem CD'yi de eklerim ama cok onemli degil bildiginiz uzre. 200 TL de fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 açıkçası sıfırını 260-280 lira aralığında olan bir monitoru cdsiz,faturasız, 1.5 yıl kullanılmış haldeyken 200'e satmak zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 cd'siz olması ve fatura bence bir eksi değil. Seri numarasıyla garanti işini yaptırabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Genelde 2. el durumuna düşen ürün sıfır değerinin %50 si gibi bir değere gidiyor. Tabi satıcının düşüncesi ne olur bilemiyorum. Ama eğer ürünün sıfırı zaten 260 TL civarı bir fiyata sahipse 2. eline 200 TL verilmez anca trollenir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Teklif yaparsaniz degerlendirebilirim. Fiyat konusundaki dusuncem, monitorun ederinin o kadar edip etmemesinden cok, o fiyata satmak yerine evin baska bir kosesinde kullanmaya kaydigindan aklima yatan fiyati yazip koydum buraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 faturanı muhasebecine gönderdiysen o faturayı bulmak 10 dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Sana gore 10 dakika, bana gore bir omur. Bulursam ne ala, bulamazsam yapacak birsey yok. Pesin pesin soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SevimliEjderha Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 muhasebecini değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Ya bi git. Sana mi kaldi ne yapacagimi soylemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 muhasebecini değiştir. fiyatını düşür. monitörünü sat. saçlarını kestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Saclarimi nerden gordun lan ? edit : uzun da degil hani, desteksiz mi attin acaba diye merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 desteksiz attım tabi abi sen istanbuldasın ben izmirde. yoksa nerden görücem saçlarını. bi tek düğünde gördüm uzun olduklarını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 lan onu nerden gordun ? ehahah arizaya baglaticak adam. sormuyorum tamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 takip ediyorum her birinizi, bi gun lazim olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 170 TL'ye sattim. Daha dogrusu satmak zorunda kaldim. Arkadasin laz olunca ve illa alicam deyince o aleti ya satican ya satican =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar