Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer oyun paketi aldım ama yüklenmiyor!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün Warhammer Online'ı satın aldım ve yüklemek için ilk cd yi taktım. Herşey iyi güzel gidiyorken ikinci cd yi takmamı istedi taktım ve hiçbirşey olmadı. Setupta yeniden dene seçeneği vardı ve bende ikinci cd yi taktığım için yeniden deneye basınca devam edeceğini düşündüm ama takıldı ve yüklenmiyor. Lütfen yardım edin :'(
Mesaj tarihi:
evet ikinci cd'lerde yaygın olarak yaşanan bir sorun, 15-20 defa takıp çıkarırsan düzelebilir. ben çalışana kadar takıp çıkarmıştım öyle, saat sürdü belki.

tabii bu dediğimi install esnasında deneyemiyorsun ama yükleyemediği dosyaları bu şekilde oyunun dizinine atabilirsin nihayet çalıştığında elle. oyun çalışıyor sorunsuz o zaman.
Mesaj tarihi:
Nasıl yani 15-20 defa? ilk cd nin setup ı zaten çok uzun sürüyor. 15-30 defa yapsam 1 gün boyunca denemem lazım? Ve eğer 2. cd den dosyaları kopyalayacaksam hangilerini kopyalayacağım?
Mesaj tarihi:
WAR2 cd sinde setup dosyası var fakat içindeki setup programı 1. cd nin setup ı bu nasıl oluyor? Hemde 1. cd yi taktığımda direk setup ı açılıyor ama 2. cd de açılmıyor?
Mesaj tarihi:
Şimdide Warhammer'ı yükledim fakat üyelik alınmıyor. Üyelik işleminin tam son basamağında 1103 kodlu hatayı veriyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl geçer?
Mesaj tarihi:
internetten trail client indirdim kurdum bilgisayara patcher yükleyin dedi onuda yükledim bu sefer not connect server diyor nasıl bir iş bu anlamadım nasıl yükleneck bu oyun
  • Yeni Oluştur...