Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

US SECURITY ALERT!!!

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Yok aleksi senin ki ve başka bir sürü mesaj araya girmiş, anlayan anladı zaten.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

kuru iftiranın böylesi :)
said:
Silthanas, 02 Ağustos 2004 12:45 tarihinde demiş ki:
giyersin ama levi's in 'let the sunshine' t-shirt unu.. =Pp
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 02 Ağustos 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
bak genç beni tanımıyorsun o sebepten bu şekilde laf atıp kaçıcı bir şekilde konuşma sen mahcup olursun. Beni tanıyanlar bilir hemen yıllardır hiç kola içmediğimi, amerikan mallarını satın almadığımı.

Olay vergi verip vermemek değildir, öyle olsa idi manukyanda en büyük insan olurdu. Malum kendisi defalarca vergi şampiyonu olmuştu.

eeeee hep 13+ yas milliyetci gencler bana gevsek gevsek konusacak degil ya biraz da baskalarina sarksinlar.

hem belki de adam dayadi 30 a nerden biliyosun da sinirlendin ? simdi senden buyuk ciksa genc demis olsa ne diyeceksin ?[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

uniti bunu daha önce defalarca açıkladım. Ama milyon birinci defa da söyleyeyim. Hemen hiç kullanmıyorum demek zinhar asla kullanmam, elimi sürmem anlamına gelmiyor. Kendime hayatı dar etmiyorum. Sadece muadili olan şeylerin amerikan olmayanlarını alıyorum. Örneğin kola içmiyorum, ayran içiyorum ama ayda yılda bir ağız tadı olarakta ( en son ne zamandı hatırlamıyorum bile ) içiyorum. Bilgisayarda elim mahkum ama elbisede yıllardır aldığım tek bir amerikan zımbırtısı yoktur. Kısaca ölümüne bir fanatiklikle davranmıyorum, elimden geldiğince almıyorum. Herkez bu şekilde davransa zaten çok sevgili bütçemizde bu derece açık vermez ayrı bir güzellik olur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

otuzuna dayanmış bana delikanlı derse genç denmeyi kabul etmiş demektir :) O lafı bilinçsizce söylemedik herhalde.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

yok durun bakalım unity100'ün bir üst sürümünde hangi hatalar yamanmış onu merak ettim. Mesela amerika ile ilgili kısımlar düzeltilmiş mi filan :) Birde amerikayı desteklemek sevgi ona karşı çıkmak da nefret mi oldu şimdi de eheh lol ki ne lol... Geçiniz bu sloganları efendim, geçiniz...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim yamamın çıkmasının tek yolu o güvenlik hatasının yani amerikanın bir problem olmaktan çıkmasıdır. O güne kadar kilitlenmeye devam :-) Hedefi bul, kilitlen ve imha et süpper anakart.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...