unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: fedaykin, 02 Ağustos 2004 11:34 tarihinde demiş ki: Filistin İsrail sorunu zaten başlı başına bir muamma. Her iki tarafta birbirine terör uyguluyor. Orda haklı haksız ayrımı kalmamış durumda. o zaman el kaide de afganlar da iraklilar da ayni durumda. birisi zaten teror orgutu, olaydan cok once kendi ulkesi olan arabistan bombalanmadigi birsey yapilmadigi kendi kiytirik krallariyla yonetildigi halde gitti elcilik bombaladi, bir digeri zaten kendi vatandasini pazarda dovuyordu, cine macine militan gonderiyordu koy baskinina, digerini saymaya bile gerek yok kimyasali attiklari insanlardan 200 binini biz kendi ulkemize aldik.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Unity kardiş, bu devletin politikalarına en çok karşı çıkan adamlardan birisi olan bana bu lafları etme. Ne kadar zamanımı bu şeylere karşı çıktım diye TEM'de geçirdim bilmiyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tamam abicim o zaman butun bu devletlerin icerisinde amerikayi soyutlayip sanki sauronun enkarnasyonuymus gibi gosterme. objektif olacaksan heryerde objektif ol, boyle seylere ofke duyacaksan her boyle olayda ofke duy. adam secme.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Her yerde öfke duyarım ama bunun sebeplerinin yarıdan fazlası tek bir kaynaktan çıkıyorsa ufak sorunlarla uğraşmak yerine bataklığın kendisine, ana kaynağa karşı mücadele vermek daha mantıklı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ülkenin tamamı islamcı degil fakat içinde oldugumuz ekonomik çıkmazdan ve dier partilerin adaylarının hepsinin zamanında denenip başarısız olmaları ve hala ısrarla koltukta kök salmaları neticesinde halkın farklı arayışlar içine girmesiyle seçimde öne cıkan tek bi isime yönelmeleri neticesinde başa geldiler onlara oy verenler çok geniş bir kitle içinde islamcısıda,aşırı milliyetçiside,solcusuda,sağcısıda,komunistide var yani hepsinin de tek bi derdi ekonomini düzelmesi ve bununla etkileşimli olan ab üyeligi yani ülke olarak suanki derdimiz siyasal görüş değil varsa yoksa para oturtursun sen ekonomini , sorunları azaltırsın, ondan sonra siyaset içine girer kendine bi görüş şekli belirler ona uyan partiye oy verirsin ha ozm amerikanın bu durumuna düşersek yani seçtigimiz bu hükümet boyle amerikanın aldıgı gibi hatalı kararlar alır da insanlık sucu işlerse ozm hatayı milletimizdede ararıs (hoş simdi soylediklerim dogru ama aradan ufak detaylardan farklı görüş öne sürülebilir :p, ne yazarsak yazalım unity nin işine yarıyo valla 1vs1 sarmıyo 1vsçok olmasına ugrasıyo çok çakal pvp ci)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi simdi tam zirvaladin. cine tibeti abd mi isgal ettirdi ? pol pota abd mi yaptirdi icraatlarini ? 3 milyon etnik guneydogu asyali ufak sorun mu ? tibette budizmin kazinmasi ufak sorun mu ? iran gibi konusuyosun ser devleti amerika der gibi. kotulugun bir odagi olmaz. her yerde az cok olan kotu niyetli insanlarin fiilleri kotulugu yaratir.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 politik tartışmalara girmeden tek diyeceğim var. Terörün her türlüsü insanlık dışıdır ve iğrençliktir. Burada kahrolsun amerika ve onun kapitalist düzeni diye tartışın ama "nası yıktık kuleleri, gebersin tüm amerikalılar yaşasın canlı bombalar" tarzında mesajlar görmek midemi bulandırıyor.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: DynamicK, 02 Ağustos 2004 11:43 tarihinde demiş ki: ülkenin tamamı islamcı degil ulkenin tamami islamci nasil degil ? abdnin tamami gozu donmus kopek ya ? 500 oy farkla iktidara gelmis bir yonetim 250 milyonun kopek olmasi demek ise o zaman 400 sandalye de tum turkiyenin islamci olmasi demek.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: SM0KE, 02 Ağustos 2004 11:45 tarihinde demiş ki: politik tartışmalara girmeden tek diyeceğim var. Terörün her türlüsü insanlık dışıdır ve iğrençliktir. Burada kahrolsun amerika ve onun kapitalist düzeni diye tartışın ama "nası yıktık kuleleri, gebersin tüm amerikalılar yaşasın canlı bombalar" tarzında mesajlar görmek midemi bulandırıyor. hmmm gorulen o ki benim aslinda cok da bikbik etmeme gerek yok millet neyin ne oldugunun farkinda zaten. fedo canim buyur sen istimini bosalt rahat rahat gayri.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya o deil bizde para için ekonomi için tek yol onalrı gördüler de oy verdiler amerikadakiler siyasal görüşleri ugruna oy verdiler 2sinin mukayesesi olmaz hele rakamlarla hiç olmaz çünkü bahsettigimiz bilinmeyenlerden biri a diğeri b A1,A2 değil[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet abddekiler de aynen turkiyedekilerin apo yakalaninca assin diye mhpyi yuzde 20 ye cikardiklari gibi oy verdiler busha.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bütün dünay benimle aynı görüşte diye bir iddiam zaten yok ki. O kulelerin arkasından yas tutan da var, hiç bir şey hissetmeyen de var, zil takıp oynayanda var. Var oğlu var...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 tamam abicim ben zannettim ki senin nefretin bazi genc dimaglari sasirtacak o yuzden heyecan seettiydim. madem sen bile farkindasin tum dunya senle ayni goruste degil, o zaman ben gidiyim vergi filan yatirayim. atis serbest sana. aksam bi baskasi ilgilenir mevzuyla.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 trde apo yakalanınca ekonomi dir vs hersey unutuldu sey gibi bu gs uefayı aldı hükümet rahatladı niye o an görülen davalardı ekonomik sıkıntılardı unutuldu bikaç hafta ve gündem gs olduydu apo olayındada apo yakalandı hersey unutuldu onun haberleri aldı yürüdü elalemde basın hangi yöne cekerse olayları ordan yakıyor bu nedenlede mhp asılcak dedigi için hemen akıllarını çelmiş ve oy yüzdesini artırmıştı bu arada smoke la aynı fikirdeyim yani fedonun yaptıgı amerikanın yanlısına ortak olup o yanlıs kararları ters açıdan yansıtmak istemesi ve şeriatçı düşünce ile haraket etmesi demiştim ilk başta sanki destekliyorum gibi algılandı herhal unity tarafından :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nie sustunus bea gomanistler birbirini yiodu ne guzel :P[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sizi gidi anarşizit,gominist,faşist ipna herifler!!!! -eski okul müdür yardımcımız.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Sizin mudur yardimcisisa masallah baya acik sozlu adammish yani lafini esirgemiyormush yada Turkiye cag atladi.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben de pek katilabilecegimi soyleyemem fedo nun bakis acisina...bu kadar rahat ve genis genelleme cumlelerinin KESİNmis gibi kullanildigi bi arguman savunmasi pek gercekci gelmedi hehe.. al genelleme de benden insandir. ayiptir. genede savasir. bkz. tarlada gordugu uzayliya tas atan dede haberi...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 sonuç olarak yarin bu teröre destek veren ülkeler siz askerliginizi yaparken de başiniza bela olacaklar sivil hayat tada ondan dolayi amerika hakli haksiz umrumda degil yarin yolda yürürken bir bomba yüzünden ölmek istemiyorsaniz biraz teröre taviz vermeyin eee neymiş amerika hak etmişş gücün varsa ordun ile ordusu ile başet koreli nin kafasini kesmek türkiyede bomba patlatmak gidip italyaya 12 gün süre vermek ile bir yere varamazlar anca türkiye gibi diger müslüman ülkelerin adini kirletirler ( şimdi düşündüm sadece türkiyenin digerleri zaten teröre tam destek gidiyorlar ) nese Terör sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Yok birazdan açacam ağzımı yumacak gözümü onadan korkuyorum ama ufak ufak girişeyim bari Esas sux olan nedir biliyormusun, bu ülkede yaşayaıp amerikanın çıkarlarını masumane kelimeler ardından savunmaktır Esas sux olan bu ülkede Türkçe değil de Amerikalıların dilinde konuşmak, olaylara sux demektir, ok demektir. Esas sux olan eşkiya devlet amerikanın argümanlarını doğru kabul etmektir, işgal altındaki bir ülkenin mücadelesini adını kötüye çıkartmak olarak yorumlamaktır. Kısaca derlerki sux sensin amerikada çok koyup gelsin...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 harbi ya cok sux ^^; da amerika nin çikarlarini zaten içtigin kola da giydigin tişörtte pantalon da aldigin araba da yaşadigin herşeyde saglamiyor musun delikan li ? ondan boşa üzüyosun kendini Ben ülkem için yokum ülkem benim için var ayni şekildede dili istedigim gibi kullanirim vergimi de veriyorum ki bu çogu kurtlar vadisinden çikma delikanlinin yapmadigi bişidir . Nese bu arada fark etmediysen ülkende 30.000 insan ( daha fasla oldugunu sende biliyorsun ) terrörden öldü evet amerika öldürmedi terörirstler öldürdü gerçekten sux Zamaninda osman li ordusu doguya ülkeyi işgelden kurtarmaya gitti hoop baktik bizim askerlerin hepsi zaten yandan yemiş mermileri ölmüşler hatta araplarin özgürlügü için bir sürü filmler de var piyasada oynayan şimdi araplara özgürlügünü veren ingilizler geri almaya geldiler seni ilgilendiriyor mu o atalarini katledenlerin böle şekilde şiddete maruz kalmasi sana şunu diyim umrumda degil Evet sux dedim türkçeyi bozdum ama asla türkiyeye yapilanlari çocukca hikayeler yüzünden unutmadim birakmadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: fedaykin, 02 Ağustos 2004 12:31 tarihinde demiş ki: Esas sux olan nedir biliyormusun, bu ülkede yaşayaıp amerikanın çıkarlarını masumane kelimeler ardından savunmaktır Esas sux olan bu ülkede Türkçe değil de Amerikalıların dilinde konuşmak, olaylara sux demektir, ok demektir. Esas sux olan eşkiya devlet amerikanın argümanlarını doğru kabul etmektir, işgal altındaki bir ülkenin mücadelesini adını kötüye çıkartmak olarak yorumlamaktır. Bu sekilde soyleseydin berki cok katilan olurdu dediklerine, ama genede yazdigin 3 sIkka da sonuan kadar katiliyorum. Bunlara katilmayan olamaz zaten.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 In my humble opinion (haha =P)... Herneyse ; Yakında çinde bir hastalık daha patlamazsa, Amerika biyolojik olarak değilde kinetik olarak saldıracak sanırım. Haddini aşmaya başlıyor gerçekten. Ama sivil halkı suçlayamazsın, sivil o abisi, küçük daha. Yani şimdi Istanbula nükleer bomba atsalar, sonra 2-3 ay sonra Isveç forumların 2 tane hoşaf "Yok abi onlarda suçsuz değildi hani, Irağa Amerikayla beraber girdiler." deseler, hoş mu olur? O yüzden sivil halkı suçlayamayız. Ha, Amerika'ya meteor düşüp bütün Amerikanın yokolmasını istemez miyim?İsterim hatta bir parçada Israile düşsün ne ala. Böylede faşik düşünebilen bir insanım. Ama bana göre, doğru olan bu değil. Tutup petrolunu sömürcem diye ülkenin ağzına... etmekte doğru değil. Doğru olan (eha ama mümkün olmayan) büyüdükten sonra haddini bilip oturmaktır adam akıllı (heoha) yani Osmanlı oturmadı gitti Viyanalara kadar, ne oldu, gördü ebesininkini. Yani, şimdi Amerika'da Çinden görecek yakında ebesininkini o olacak. Herkes bir gün ebesininkini görecek, bu unutulmaması gereken birşey. Konudan saptığımızı farkedince formatı değişti birazcık. Konuya dönelim ; El Kaide VS U.S.A[signature][hline]Awake. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 02 Ağustos 2004 12:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bak genç beni tanımıyorsun o sebepten bu şekilde laf atıp kaçıcı bir şekilde konuşma sen mahcup olursun. Beni tanıyanlar bilir hemen yıllardır hiç kola içmediğimi, amerikan mallarını satın almadığımı. Olay vergi verip vermemek değildir, öyle olsa idi manukyanda en büyük insan olurdu. Malum kendisi defalarca vergi şampiyonu olmuştu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: fedaykin, 02 Ağustos 2004 12:43 tarihinde demiş ki: bak genç beni tanımıyorsun o sebepten bu şekilde laf atıp kaçıcı bir şekilde konuşma sen mahcup olursun. Beni tanıyanlar bilir hemen yıllardır hiç kola içmediğimi, amerikan mallarını satın almadığımı. Olay vergi verip vermemek değildir, öyle olsa idi manukyanda en büyük insan olurdu. Malum kendisi defalarca vergi şampiyonu olmuştu. Öher banamıydı bu?[signature][hline]Awake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar