Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Büyük Sağlık Skandalı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
51 yasındaki adam prostatı büyüdüğü için ameliyat olcakmış ameliyat sırasında yanlış kan vermişler...

adamın kan grubu 0 rh pozitif
adama b rh pozitif kan vermişler

adam 5 saat sonra ölmüş

doktor da yanlış kan verdiğimiz doğru ama yerinde müdahele yaptık hasta kalp krizinden öldü demiş...

serefsiz herif ya...

cahil dicem nasıl doktor olmuş diceksiniz
ya bu nedir ya nasıl bir sorumsuzluktur nasıl bir seydir hiç mi insan sağlığının önemi yoktur ya[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin adam prostat ameliyatına girip ölüyor,yurtdışında birine söylesen yüzüne karşı güler hangi hastanede olmuş bu olay?[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Mesaj tarihi:
int.den haberi arıyorum ama bulamıyorum ist. de değil ama nerde olduğunu hatırlayamıyorum...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
sacmalıga baq ya...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
Vay s...fsiz doktor acimadan oldurmus yasli adami.

ne diyosunu arkadaslar ya iyimsiniz doktor istiyerek oldurmemistir herhalde ustelik muhtemelen mudahaleyi yapa doktorla kan veren doktor farklidir.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
said:
Infeqted, 06 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
ya doktor vermiyor kani, hemsire oda yoksa personel veriyor.. 350m maasli, kamu yada tip personeli yeterlilik sinavini gecmis personel

evet çok haklı doktor vermiyor bu doktorun değil hastanenin hatta direk sağlık sisteminin sorunu ha diceksin doktorda almış olabilrdi evet olabilrdi..
burda doktordan çok ülkemizin her alanda olduğu gibi sağlık sistemindeki eksikliğini tartışmalıyız..[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!

[Bu mesaj wildpervert tarafından 06 Ağustos 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Büyük Sağlık Skandalı..

nesi saglik skandali bunun? bir adamin hatasi, trafikte adam oldumu buyuk trafik skandali diye topic acmak gibi bisey bu

asil skandal roche tan kovulan adamin firmayi devlete ispiklemesi :) 88m luk ilaci ssk ya 230 dan satiyolarmis son 2 senede 50trilyon luk ilac satmislar[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Aynı devlet metal 250 bin üretirken 260 bin liralık malzeme kullanıyo biliyor musun? :D
Ayrıca ne olursa olsun bu tür bir hata personel eğitiminin yetersiz olduğunu gösterir. Bu devirde olmaması gereken bir hata.[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
Hata Kızılay ile de ilgili olabilir. Verilen kan yanlış işaretlenmiş olabilir, vericinin kan grubu belirlenirken hata yapılmış olabilir.

Bize de, bu tür hataların sık sık olmasından dolayı, kan vermeden önce hemen bir kontrol yapın diyorlar. Welcome to Turkey :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Mesaj tarihi:
direk doktorlara atmışsınız cuçu,doktor çok bilir kan vermeyi zaten alakası bile yok.filmdiir,kan vermedir böyle işleri teknisyenler,hemşireler ve hasa bakıcılar yapar,yada hastanın icabına bakıcılar...
Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 06 Ağustos 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
bunu anca Osman Durmus paklar yeniden saglik bakani olsun :D

*!iptal*
apıohsaoısghaoısıoasıaoh[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
ya kan bankasının hatasıdır büyük ihtimalle..
öyle skandal fln değil her gün neler oluyor,doktorlar ne hatalar yapıyorlar bu mu hata sayılacak.[signature][hline]The Untouchable
Mesaj tarihi:
Ya bi haberi türk filmine çevirmişsiniz. Skandal nerde göremedim ben. Dünyada bu sebeple ölen insan sayısı kaçtır Allah bilir. Üstelik dikkatsizlik yüzünden ölenlerin sayısıda yeterince fazladır. Bunun insanların anormal, eğitimsiz olmasıyla bi alakası yok. Varsa bile sadece olasılıkların arasına katılabilir. Hiçmi ER seyretmediniz?
Edit:Doktorun suçu yoktur eminim. Hastayı görmemiştir bile.
[signature][hline]Himiney...

[Bu mesaj kiddo tarafından 06 Ağustos 2004 22:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyi de, her ülkede oluyor ki bu olay. tutup da türkiye kompleksi yaratıp "BÜYÜK SAĞLIK SKANDALI OMFG" diye nitelendirmenin lüzumu yok. Dikkatsizliktir bişeydir, bu hatayı yapan zaten cezasını almıştır. nedir ki skandal olan anlamadım?

en ufak bi pohlukta "bak işte türkiye böyle bi memleket, biz adam olmayız" formatında kahve muabbeti çevirmenin kimseye faydası yok.[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...