yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 ttrehber ve 11818'de bulamadığım bir telefonun 11880'de yada diğer bilimum numara öğrenme servislerinde olma şansı var mı yoksa hepsi aynı veritabanını mı kullanıyor? bilen var mı hepsini tek tek aramak istemiyorum şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 farklı kullanıyolar sanırım.cunku bende aramıstım bi ara , birinde olmayan numara diğerinde vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 11818 ve 11880 yerine 11830 u arayın tt de çalışan biri söyledi geçen tlf etmeye gittiğimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 11830'da ne varmış ki? iş yeri 11880 ve 11830' a hat vermiyor diğerlerine veriyor ne salakça bişi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 abi bankaların işlerini yapan hukuk bürolarında bu servislerle adam bulmaya çalışan salaklar var yahu.. isim benzerliğinden 2günümü rezil etmişlerdi bu aptallar.. öle bi aptallığa bulaşmayın sakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yok be ya ev kiralıcaz da adamın adını bulduk numarasını bulamıyoruz da adam yurtdışında fln mı yaşıo anlamadım ki hiç bi yerde yok numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 başlığı görünce aklıma geldi :) --- Ev Telefonunuzu Bulayım Mı? :):) Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, ( alan kodu kullanmayınız!) Bu 3 basamakli... sayiyi 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpin, Ev telefonunun son 4 rakamindan oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, Ayni 4 haneli sayıyı bir daha ekleyin, 250 çıkartın, 2 ye bölün... Ve de SAKIN CIĞLIK ATMAYIN....:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 HocaEfendi said: başlığı görünce aklıma geldi :) --- Ev Telefonunuzu Bulayım Mı? :):) Ev telefonunuzun ilk 3 rakamını yazın, ( alan kodu kullanmayınız!) Bu 3 basamakli... sayiyi 80 ile çarpın, 1 ekleyin, 250 ile çarpin, Ev telefonunun son 4 rakamindan oluşan 4 haneli sayıyı ekleyin, Ayni 4 haneli sayıyı bir daha ekleyin, 250 çıkartın, 2 ye bölün... Ve de SAKIN CIĞLIK ATMAYIN....:):) 3+4=7 nebulanın 7.yılı kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 :) facebook saolsun ordan buldum denemedim ama :D duruodu notepad de başlığı görünce aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bu ne saçmalık nan derken işsizlikten denedim pohahah çok şok oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Farklı veri tabanları var ama ortak bilgiler mevcut sadece güncellemeler farklı örn: Operatorden kaydı sildirdiniz bugun siliniyor ama diğer servislerde 1 hafta sonra siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar