Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kazayla alakalı

eski

Öne çıkan mesajlar

sabah sabah uykucu bı kamyoncu arkadasın bı otobusu tepelemesi ve onun arkadasındaki caddy surucusunun aa nolmus lan bakım hele dıe anıden frenlemesi sonucu muhtesem cliomun süper abs leri kızaklayarak caddy nin arka tamponuyla opüşmemizi sağladı.
güzel bir enstantaneydi yaşandı bitti saygısızca,herneyse;
şimdi kamyoncu arkadas kactı gıttı,o otobusun sorunuda bız caddy ile aramızdaki hesabı nası yapıcaz bilemedik.zaten aptal yagmurunu yiyip iyice sırılsıklam olduk polis biz bakmıoz abi jandarma bolgesı burası onlarda gelene kadar oohooooo, siz aranızda anlasın dedi.
velhasıl telefonlar alındı verıldi.cok buyuk hasar yok ıkımızın aracındada yalnız bende kasko yok bu hasarı trafik sigortasına kaktırabılırmıyım, bide caddy sahibi 2 çekiçlik iş için sigortadan yemek istemio , onunda derdi o çekiçleri bana vurdurmak işte.
yaw nası halledecez bu işi benım kaskom yok ama sigorta karsılamazmı yada ne yapmak gerekir bi fikir alayım dedım sizden.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız soyle bisi var , ondeki aracların kaza yapmasından dolayı olan bi hadise bizimki.yanı seyır halındeyken kaygan yolda aniden frenleme ve vurma.
yanı hafiften zincirleme kazaya bile girio da polis urasırsınız dedı ben sımdı sızıde olaya sokarsam kendınız halletsenız daha iyi olur dedi.
biz diğer tarafla tutanak tutarken bu dıger kaza olayını falanda belırtecekmıyız yoksa hayalı bı hıkaye yazıp versekte zararımızı sıgortadan karsılatabılırmıyız acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

onumde seyreden caddy ın hayvan sahıbı anı frenlemesı sonucu arkadan tamponuna vurdum olay bundan ıbarettır .Dıye yaz tutanagı ımzalayın ver adama ugrassın kendısı .Nıe kasıyon kendını kasko ıle alakasız durum .senınkınıde kendın yaptırıcan trafık vermez sana para
Sosyal ağlarda paylaş

"Önümdeki başka kazayı izlerken ben ona vurdum" diye bir zincirleme kaza olmaz, kimse kabul etmez böyle bir şeyi. Kaldı ki ben bir kere herifin biri sıkıştırırken ondan kaçmaya çalışıp park halindeki arabaya vurmuştum, sıkıştıran adam benimle birlikte polisi beklediği halde polis gelip "siz birbirinize değdiniz mi kardeşim, hayır, tamam amca sen git o zaman" diye süper bir mantıkla beni düz yolda park halindeki arabaya vurmuş gibi yazmıştı. Hiç igilenmiyorlar dolaylı sebeplerle, arkadan vuracak kadar hızlı ve yakın gitmeseydin gözüyle bakıyorlar. Bir derece de doğru aslında.

Neden dert ettin anlamadım, trafik sigortan öder işte sen hatalı olduğun için, karşıdakinin kaskosu da karışmaz ve hasarsızlığı bozulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

yok anlatamadım heralde tam olarak.
trafik sıgortası karsının zararını oduyor zaten orasında sorun yok.yalnız hasar benım aracta işte onu kıme karsılattırsam dıye bı cakallık dusunuyordum.
ama polis amcalar daha cakalmıs direk kusurlu ben oluyormusum.
paramecium un dediği gibi takip mesafesi bla bla .
gitti aylıgın yarısı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Belçika'da bir bayan arkadaş öndekine trafiğe uygun ilerlemesi için ara sokakta korna çalıyor. Öndeki araç geri vitese takıp, arkadaşın aracına çarpıyor ve polis çağırıyor. Yan taraftaki Türk bir esnafın güvenlik kayıtı arkadaşı kurtardı. Polis bir de 'görevli memuru bilerek yanıltmaya çalışmak' gibisinden ceza tutanağı ekleyip eline vermiş adamın.

Senin olaya gelince; yazık olmuş. Ne demişler:
Deneyim, yenilen kazıkların bileşkesidir.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...