BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Selam dostlar, Benim bir çantaya ihtiyacım var. Hani şu küçük asma çantalar varya deri olanlar. Ama küçük boyları. Bunların spor versiyonlarından nerede bulabilirim? Zamanında arkadaş pull & bear dan bulup almış ama şimdi yok orda... gören, bilen birileri varsa, yardımcı olursa sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Dockers (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 taksimdeki pasajları denemelisin. olmadı kadıköyde balık pazarını dik kesen sokaklarda çantacılar falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kadıköyde Estel'in bahsettiği yerlerden almıştım bende bir benzerini. Dışarda vereceğin paranın yarısına hatta üçte birine aynı işi gören şeyler satıyorlar. Üzerine bir de öğrenciyim dediğin zaman 5-10 ytl daha iniyor fiyat. Hiç gerek yok ufacık çantaya deli paralar vermenin, Kadıköy'e bak derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 PuLL & BeaR dheqiLde ßer$kha supe® yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 taksim için zamanım yok da bende kadıköyü düşünüyodum. bakacam bi oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 taksimdeki pasajlar da bohem kızları kazıklamak için ederinin üstünde takılıyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 bugün kadıköye gidemedim ama üsküdar'da ordaki mantıktaki dükkanlardan gördüm ve beğenmedim çantaları. Pull & Bear'a gittim şansa, ordan aldım. deri spor bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar