Xayder Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 17' kaliteli ve yedek parçaları pahalı olmayan (eski monitörüm yıldırımdan etkilendi sony idi servise yolladım 120$ dediler banada yeni monitör almak kaldı doğal olarak :D ) bir monitör istiyorum. Çözünürlüğü min. 1280 x 1024 olmalı ve bu çözünürlükte 85Hz refresh rate olursa tam bana uygun olur. şu an için PHILIPS 107X53 düşünüyorum ne dersiniz? şimdiden teşekkürler.[signature][hline]no woman no cry | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 samsung 17" dynaflat 757[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [02:00] yankiyla ozugn [02:00] beraber uyudular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Bencede samsung[signature][hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] There is no darkness, only ignorance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cuttooth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 samsung 757MB kullanmakta oldugum monitor.son derece memnunum 100Hz@1024*768 magicbright usb ile bağlantı sayesinde mouse ile monitor menusune kolay erişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 beko al tesla coil gibi valla ehhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 samsung önerilir philips önerilir LG önerilmez[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Up! gidip salak gibi hyundai imagequest q770 aldım 17", şimdi sorumu tekrarlıyorum ancak bu sefer max 550 milyon olacak 17" yada 19" CRT monitör... bu model güzel gibi 17" bu da onun 19" olanu aslında bunu istiyorum ancak fiyat farkı bayağı fazla :/ evet tavsiyelerinizi bekliyorum[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 109P40 modelinin tüpü Aperture Grille yani trinitron türevi olduğundan dolayı fiyatı yüksekmiş, 107P50 shadow mask kullanıyormuş pff :/ AG kullanan 107P serisi yok galiba?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 yok mu monitör önerebilecek biri?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sony demiyoruz pahali sonra lg f700p iyidir sonrada samsung 757nf[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 sturm o guzel monitordur 360$ fiyati vardir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 evet 630 küsür milyona filan geliyor hmm lg nin o modelini biraz araştırim sağolun[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 en ucuz monitör kaça peki[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Baktım anca lg beni hiç cezbetmiyor açıkçası çok şikayetli olan var, 17" lik crt monitörlere baktım ancak trinitron - AG ve türevi tüp çeşitleri kullanan monitör bulamadım sizin bildiğiniz var mı? yoksa philips sadece 19" ve sonrasında mı kullanıyor AG tüpünü?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 beko sakın alma lg'ler pahalı samsung en mantıklı seçim bence de.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 said: XaYd3r, 11 Ağustos 2004 01:47 tarihinde demiş ki: Up! gidip salak gibi hyundai imagequest q770 aldım 17", şimdi sorumu tekrarlıyorum ancak bu sefer max 550 milyon olacak 17" yada 19" CRT monitör... bu model güzel gibi 17" bu da onun 19" olanu aslında bunu istiyorum ancak fiyat farkı bayağı fazla :/ evet tavsiyelerinizi bekliyorum eğer bunlardan 19" liği düşünüosan boşver bunu 17" lcd al derim ben üstteki arkadaşında dedii gibi samsunglar güsel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 samsunglar yüksek çözünürlükte hafif bulanık oluyor onun dışında cidden iyiler ancak AG - Trinitron (ki bi tek sony kullanıyordu ve crt monitörleri üretmeyi bitirileli 2 yıl oluyor) ve türevi tüpü olan bir monitör arıyorum. lcd istememin sebebi 550 milyona ancak 15"lik alınabilenecek olması ve 17"den aşağısı beni kesmez.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 19 inç olarak geçenlerde aldığım samsung 957mb'yi gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim, şöyle diyeyim ki 21 inç mitsubishi diamondtron'dan buna geçtiğime pişman olmadım. 1280x1024'te 85hz kullanıyorum, 100 olabilir sanmıştım ama değilmiş. 290$ kadar ama hakediyor fiyatını. 17 inç olarak da sanıyorum 757mb buna denk özellik olarak, aynı performansa sahiptir o da..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sam burada yazdığın sorun tamamiyle kalktı mı yani hiç titreme yok mu şu an? çünkü benim şu anki monitörümde yaşadığım en büyük sorun ekranın alt tarafının ortalama titremesi ve çıok hafif bulanık olması.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Tech Donanım & Yazılım Monitör Tercihi × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 sam burada yazdığın sorun tamamiyle kalktı mı yani hiç titreme yok mu şu an? çünkü benim şu anki monitörümde yaşadığım en büyük sorun ekranın alt tarafının ortalama titremesi ve çıok hafif bulanık olması.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar