Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

divx help

Manticore

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım eger divx izliceksen bu codec i çek UKB olayin özü ukb denen bu paket tüm codec leri birarada toplayan codec paketi ayrica ilgili zip dosyayi açtiğinda önceden yüklemiş olduun tüm boqtan codecleri registry den silebileceğin güzel bi eki de koymuşlar eğer bs player da yüklersen altyazi olayinida çözersin

Bs player

ii eğlenceler :)
Sosyal ağlarda paylaş

bendede öyle sorunlar vardı bir sürü codec yükledim sildim sonra sistemim çöktü (XP) sonra NIMO codecle tanıştım bir süre götürdü sonra anlamadığım bir sebepten dolayı ne zaman film video falan seyretsem açılışta scandisk yapmaya başladı alet birkaç kişidende NIMO nun sorun yarattığını öğrendim. bir ara 3 günde bir sistem kuruyodum. neyse en son sistemi kurduktan sonra 3 codec ve 1 tanede video player kurdum şimdi sorun yok. iyi çalışıyor
1- divx 5.0
2- ffdshow-20030103
3- XviD-04102002-1
ve video player olarak vplayer 606 KB kadar
bu programları rahatça bulabilirsin bir tavsiye daha Gspot diye bir program var avi dosyasının hangi codecle sıkıştırıldığını gösteriyor böylece deneme yanılma yoluyla codec bulma işlemini atlatıyorsun direk olarak o codec'i yüklüyorsun
bilmiyorum yardımcı olabildimmi.
iyi seyirler[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

bende bi xp kullanıcısıyım ve divx filmlere merak saldıktan sonra tüm divx codecleri yükledim tabi olay bilgisayarda patladı sorun şu codecleri arka arkaya yükledikten bir süre sonra registry den işe yaramayanlari atamiyosun windows şişiyo hangi windows olduu okadar önemli degil... çözüm şu eğer işletim sistemi çökmeden divx seyredicekseniz tek pakette işi bitirmenis lasim nimo ne yazikki çözüm değil türk malı olan UKP[Ufkabakan] codec paketi hem ac3 leri hemde %99 dier codecleri kapsiyor yani sorunsuz ses ve görüntü elde ediyorsunuz ama tavsiyem illede farkli bir player kullanmaniz degil eğer pc niz p3 ayarindaysa standart mediaplayer ve diğer modelleri bilgisayarinizi kasar fazla ram harcatır bsplayer görüntüsü güzel olamsada ii sayilabilcek bir alternatif son olarak UKP içini açtinizda bilgisayarinizi kitleyen işletim sistemini çökerten fazladan codecleri önce codec siliciyle temizliyebiliyorsunuz UKP codec paketini yüklemeden önce eğer farkli codecler kullandiysaniz bu eklentiyle silin. Bsplayer yerine mediaplayerda kullanilabilir ve sorunsuz çalişir ama ukp paketi mediaplayer updateinden sonra yüklenmeli... :) bu arada arkadaşlar tanıdınız bi divx çi varmi shöle topluca divx satin alicam :) saygılar...[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen
Rhaea Rencir Hibby/Prydwen
Aluvian VVarden Hib/exc [sold]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...