niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Çöp tenekesine atılarak silinen dosyalar ve programları ve bilgisayar harddiskini nasıl geri getirebilirim? Bir kere zamanı geri çekerek denedim; fakat sadece içi boş klasörler geri geldi. fikri olan var mı? edit: makinaya format atılmadı.
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bunun için programlar var fakat bildiğim kadarı ile %100 ünü getiremiyorsun geri... program ismi şimdi veremiyorum ama uzun süre önce kullandım
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tahmin edebiliyorum %100 ünü geri getirebilemeyeceğimi ama hatırlasan çok hoş olurdu :P
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.roketdownload.net/genel/pc-inspector-file-recovery__1891.html?pid=1891&program=pc-inspector-file-recovery şunu bi dener misin?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sildikten sonra dosya hareketi yapmışsan gg gibi birşey.
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ext2, NTFS ve FAT16/32 icin, eger ki dosyayi sildikten sonra o dosyanin diskte bulundugu fiziksel bolgenin uzerine baska bir dosya ( veya data block ) yaratmissan, tamamen geri getirebilmen mumkun degil. Aksi halde mumkun. ext3, ext4 ise unut.
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ext3'te az da olsa umut oluyor. gecenlerde ucurdugum diskten epeyce bisey kurtardim ben =P
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 rocketdownload linkinde verdiğin programı kullandım bazı excel dosyaları açılıyor, resimlerin hepsi hatalı çıkıyor. müzik denedik o da hatalı çıkıyor vs vs. bu konuda herhangi bir bilgim yok nasıl hareket etmem gerekir onu da bilmiyorum hiç.
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 di said: ext3'te az da olsa umut oluyor. gecenlerde ucurdugum diskten epeyce bisey kurtardim ben =P Hadi ya ? Super o zaman. Ben en son ugrastigimda, Linus'un (sanirim) bir aciklamasi vardi bununla ilgili.
Öne çıkan mesajlar