niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Çöp tenekesine atılarak silinen dosyalar ve programları ve bilgisayar harddiskini nasıl geri getirebilirim? Bir kere zamanı geri çekerek denedim; fakat sadece içi boş klasörler geri geldi. fikri olan var mı? edit: makinaya format atılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bunun için programlar var fakat bildiğim kadarı ile %100 ünü getiremiyorsun geri... program ismi şimdi veremiyorum ama uzun süre önce kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 tahmin edebiliyorum %100 ünü geri getirebilemeyeceğimi ama hatırlasan çok hoş olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 dur bakıyım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enriqorkem Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 http://www.roketdownload.net/genel/pc-inspector-file-recovery__1891.html?pid=1891&program=pc-inspector-file-recovery şunu bi dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 saol deneyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sildikten sonra dosya hareketi yapmışsan gg gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ext2, NTFS ve FAT16/32 icin, eger ki dosyayi sildikten sonra o dosyanin diskte bulundugu fiziksel bolgenin uzerine baska bir dosya ( veya data block ) yaratmissan, tamamen geri getirebilmen mumkun degil. Aksi halde mumkun. ext3, ext4 ise unut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 ext3'te az da olsa umut oluyor. gecenlerde ucurdugum diskten epeyce bisey kurtardim ben =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 rocketdownload linkinde verdiğin programı kullandım bazı excel dosyaları açılıyor, resimlerin hepsi hatalı çıkıyor. müzik denedik o da hatalı çıkıyor vs vs. bu konuda herhangi bir bilgim yok nasıl hareket etmem gerekir onu da bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 di said: ext3'te az da olsa umut oluyor. gecenlerde ucurdugum diskten epeyce bisey kurtardim ben =P Hadi ya ? Super o zaman. Ben en son ugrastigimda, Linus'un (sanirim) bir aciklamasi vardi bununla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar