Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başlamak için en uygunu

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya kara veremedim sizce başlamak için en uygun ırk ve skill ne olabilir valla oynama tarzımda nötr oynarım ne iyi ne kötü takılırım pek yardım beklemem pekte yardım etmem bana en iyi gidebilecek karakter hangisi olabilir böyle güçlü kaslı maslı bişi :P warlock var mı birde varsa iyi mi ?[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

Orc Monk yuksek hp ve yuksek dmg verebildigi icin hep solo hem de gruplarda tercih ediliyor..

DE class larında blade dancer ve abysswalker iyi, en iyi dmg i veren melee class lardan biri abysswalker dır ama bartz daki arkadaslarımı gozlemledigim kadarı ile 40+ da grup bulamama sorunu yasıyorlar, Bladedancer a gelirsek grup dance buff ları gercekten guzel ve iyi dmg veriyor ama pdef i diger heavy armor class lara gore dusuk oldugu icin cok dmg almasından sikayetciler..

Ayrıca oyun içinde herhangi bir ırk savaşı yok yani istediğin ırk ı seçip istediğin ırkın şehrine girebilirsin..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Sosyal ağlarda paylaş

duymak istediğim buydu saol :P peki para kasmak için en class char hangisi oyunun downloadu bitmek üzere :) en çok türk hangi serverda bide sanırım bartz da herkes öyle diyor[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

Para kasmak için en uygunu Dwarf - Scavenger ya da Dakelf Assassin, zaten lvl 40+ da grupla takılırken hangi class olsanda para geliyor.

Bartz da çok türk var ama topluca takılan yok, ben ve bir kaç oynayan arkadaş Eva serverına geçmeyi planlıyoruz (açılınca) Eva serverı official avrupa serverı olacağı için siege time lar bize göre daha uygun olacak ve ping açısındanda diğerlerine göre daha düşük pingli olacaktır.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Sosyal ağlarda paylaş

aranıza gelmek istesem beni alırmısınız peki o serverda :) şöyle daha yeni girmiş lvl 1 olan birini :( :P :) nese söyleyim manyak gibi oynarım yani rp yaparım oyunda sadece bu şekilde zevk alıyorum eğer aranızda rp ci bir manyak isterseniz gelebilirim sanırım orc monk olcam biraz araştırma yaptım güzel gözüküyor[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

chronicle 1 ile önemini biraz azaltılar drop oranları yükseltildiği için kendi level ına göre mobları keserken 150-200 mobda bir ortalama silah veya armor düşüren moblar çok tabi bu oran lvl 20 ye kadarki moblarda yüksek fiyatlı silahların drop şansları daha zor..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Sosyal ağlarda paylaş

ama sana sunu soylim farkli olmak istiyorsan ve benden az kisi olsun diyorsan hawkeye(human archer) ol derim :P ben su ana kadar hawkeye olan gormedim bi ben olcaktim sonadan vazgecirdiler beni de icim de bi ukte kalmistir :P
ama sana tavsiyem accuracy ve run speed biraz dusuk..
ama deli gibi health var...
dagger user olarak treasure hunter ol derim cunku fazla health var atk speed biraz yuksek ve critical sansi ve gucu yuksek ki bu cok onemli bi ozellik ama evasion ve run speed berbat

ha pvp istersen ork monk iyidir bizim serverde bi orc monk var kimse pvp yapamiyor geleni gideni kesiyor...

para icin of course dwarf super ama zevk vermez bence
blade dancer ler de cok class zevk alirsin ve baya guzel party bufflari var..
human knight > dark avanger de cok revacta,, adamlar damage vermek imkansiz gibi zaten tank diye de bilinirler

buyucu olmak istemiyorsun galiba...

umarim yardimci olur
Aslan lvl 46 TH on erica
Sosyal ağlarda paylaş

saolun baya yardımcı oldunuz şimdi aklım baya karıştı :P şaka şaka ben human olcam her oyunda human oldum ve sanırım archer olcam eğer beğenmezsem knighta geççem ee hangi serverda oynıyım sizce :P[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

server diyorsan ben erica dayim para konusunda da yardimci olurum 150-200k verebilirim :)) rusvet mi teklif ediyorum ne :)) ama bende baska 1-2 turk var benim tanidigim...gelirsen bi alo demen yeter li ben bulurum seni :))

benim nick Aslan ....
"aslan yazarsan bana ozel msj atabilirsin ...aklinda bulusn sun cruma tower civarlalrindayim bende oralarin yakina na gel turkce bagirsana ben bulurum seni :)) beklerim gerci human adasindan gelmek baya zordur ama :P
Sosyal ağlarda paylaş

bartz nbl gibi ise gelmeyim ;) nese ya bilgisayara virüs girdi format attım bu oyunu bana cd ye çekebilcek biri var mı istanbulda olursa gelip alırım :)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Sosyal ağlarda paylaş

Ya olma sakin abyss walker falan kendi charim icin konusuyorum git elf archer yani sr veya dark elf archer pr ac dusen item senin para senin solo senin grup arama derdin yok canini sikan yok[signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz

[Bu mesaj Ayarsiz tarafından 21 Temmuz 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha ek olarak sole diebilirsin ben abyss walker la solo yaparim 50 den sonra falan filan deme olmuo emin ol elimde drk scr ustumde drake olmuo olmuo bi not daha ekliim orc monk ta yalan yapamassin solo falan onlada grup bulurum dersen onuda bulamassin kimseye yok grup haberin ola[signature][hline]Valkynval LvL 50+ Abyss Walker Bartz

Sosyal ağlarda paylaş

ben oynuyorum 3 haftadir 3 aydir oynayan arklar da var.serverin en iyi claninda(gustin-eternal avatar)
benim dusuncem su.
archerlar solo da iyi ama belli bi lvl dan sonra classlarin 90% hatta hepsi solo yapamiyo.
yani emin ol gruba ihtiyacin olcak , ve hic bi grup archer gruba almaz.
diger class lari bilmiyorum (benimki swordsinger)ama cogu class grup bulur oynamayi biliyosan o class la.(archer disinda)

aklinda bulunsun dedim
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...