Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bende bütün topikte en iyi uzunum. bknz : en iyi uzun, en uzun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bu arada kavganın kısa sürmesi dünya basınında talihsizlik olarak yorumlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 world's tallest midget? gibi bi title olmuş o.. en iyi uzun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 BabacumMostors said: düzeltme; koca koca saraylar yapıp da bir roma imparatorluğunun tuvaletlerini ve kanalizasyon sistemini kendi "modern" dünyalarına adapte edemeyen beceriksiz fransızlar saraylarda dolanırken sağda solda bırakılmış boklara basmamak için topkulu ayakkabıyı icad ediyorlar bir başka mükemmel fransız icadı için bkz: parfüm, ayrıca bkz: pudra orası birazcık ikincil kullanımı oldu esası ata bindiğinde şu ayağı geçirdiğin neydi unuttum o kısmın kaçmaması ayak altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 üzengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 tuna833 said: Kızlar konuyu açan arkadaş ben, eee erkek için ideal boy nedir sizce söyleyin bakalım,sonra kaldığınız yerden devam edin =) min. 1.75 max 1.90. ben gnome'um gerci, 1.90 beni asar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 1 75 - 1 85 arası iyidir bence.kız arkadaşla arada uçurum olmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: tuna833 said: Kızlar konuyu açan arkadaş ben, eee erkek için ideal boy nedir sizce söyleyin bakalım,sonra kaldığınız yerden devam edin =) min. 1.75 max 2.03 ben gnome'um gerci, 2.03 BIRI VAR ÇOK SUPER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hel onu 12. sayfada yapcaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 2.03 cok korkunc. dünyanin en mükemmel adami olsa bile cikmam.=D aramizda du bakiyim.. hmm 45 46 cm falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 uzunum, hiç kısa olmak istemedim. kısa olsam camdan aşağı atlardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: 2.03 cok korkunc. dünyanin en mükemmel adami olsa bile cikmam.=D aramizda du bakiyim.. hmm 45 46 cm falan olur. 160 mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: 2.03 cok korkunc. dünyanin en mükemmel adami olsa bile cikmam.=D aramizda du bakiyim.. hmm 45 46 cm falan olur. en mükemmel adamıyım ama dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 kismen. ben de daha uzun olmak istemedim hic. minyonluk güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 yalan söyledim, konserlerde keske daha uzun olsaydim dedim pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hehehe heryerden sahneyi görmek mükemmel. Bide arkandaki göremiyor ya daha bi mutlu oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Farkettiniz mi hiç yazmıyorum buraya fjsakbdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 vaniLLe said: yalan söyledim, konserlerde keske daha uzun olsaydim dedim pfft. bak orada pek katılamıyorum, konserlerde ne kadar arkada durursan dur mutlaka birisi "göremiyorum çekilir misiniz?" diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Helcaraxe said: hehehe heryerden sahneyi görmek mükemmel. Bide arkandaki göremiyor ya daha bi mutlu oluyorsun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Eee çekilmiyorum tabiki. Başkasının keyfinemi geldim. Genetikleri kaliteli olsaydı, uzasaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hel sen lanetlisin herzaman sevgiline tepeden bakıcaksın ve kafasını göreceksin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Her zaman çok küfür yiceksin mert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bende onu kaslı kollarımla yukarı kaldırırım, gözlerinin içine bakarım. ne romantik oldum 2 saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 şiirde söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Ruhunu okşicaksın. p.s : dikkat et başka şeyler okşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar