yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 200 küsür gb'ı dolu olan 4gb ramli iyi işlemcili vistaya format atıp win7 yüklücem kaç dakika sürer acaba? format atmayalı çook oldu da bilemedim şimdi ona göre uyucam ya da uğraşcam8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 1.5 max saat sürer win7 hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 yav windows üzerinden yükledim win7'yi şimdi maziye dair her şey windows.old'da mevcut hala şaşırdım acaba boot ederek mi format atmalıydım daha mı sağlıklı yoksa artık böyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 format atmamışsın sen direk yüklemişsin. bence format atıp biçimlendirip yüklemek daha sağlıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 saglik önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 önemli olan dostluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 en iyisi sen bi format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 sana yeni bir bilgisayar toplayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vistanın üstüne işeyip gömmeyi de unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rasmon said: format atmamışsın sen direk yüklemişsin. bence format atıp biçimlendirip yüklemek daha sağlıklı.aynen öyle yapmışım ya cd'yi taktım kontrol için baktım tıkır tıkır çalışıyor kaptırdım gitti orda bi de her şey silincek w7 baştan yüklencek felan yazıyordu ona kandım halbuki biliyodum böyle olcağını avira ile tarattım 15 tane virüs buldu gene avirayla sildim onları acep problem olur mu hiç fazla uğraşmadan bi format çakıversem mi bootlayaraktan o kadar yedek almıştım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 çak formatı çak antivirüs virüs temizledi mi hayır gelmio bilgisayardan, yedeği de almışken temiz temiz hallet kurtul bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 pek bişe fark etmicek ama insanın içi rahat etsin maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Format şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 aynısını ben de yapmıştım, sonra baştan yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar