BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 http://www.haber34.com/dunyayi-yuruyerek-dolasan-aile-kartalda-23473-haberi.html Azeri asıllı ve Tiflis yaşayan Javad Yaghoobi(47), eşi Lida Amimmoggadaın(43) ve çocukları Sadra(17), Fayeze(11) ve Mehrane(9) sırtlarında tam donanımlı çantaları ile saat, gün ve kilometre hesaplanarak Guinness rekorlar kitabına “Dünyayı Yürüyerek Dolaşan İlk Aile” olmak için Ağrıdan başlayarak dünya turuna çıktı. Benim mi icim fesat lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ilk iki harfi görünce çağrışımlar her türkün kafasında uçuşur. normalsin, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 uzaktan armageddon a benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hastasin normal degilsin diyicem kizacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 emmeli gömmeli dimi anlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 biraz harflerin yerini değiştirince çok ilginç söylemler karşımıza çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 I'm out of ammo, god damn! şeklinde çağrışım yaptı bende mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 "aim ! god damn" die anladım ben de bi an sonra geçti tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bülent başgaan Amimmoggadaın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar