niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 klavye gidip gidip geliyor. daha demin ön usb lere taktım update falan yaptı düzeldi, şimdi gene gitti düzeltemiyorum. fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yazılımını yüklemediysen onu dene bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 usb uclarında sorun olmadıgını düşüyorsan klavye belki usb 2.0 veya belli bir prerequest i flan vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 curve2000se yumruk at düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi curve2000 :d update den olsa arada çalışmaz diye düşündüm ps: abi hakkaten çok garip klavye gene geri geldi. çok enteresan. gidip gidip geliyor. durmadan usb girişi değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bir ara mouselarda aynı problemi yaşıyordum. Kendi kendine düzeldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar