Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 mandal var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 jean claude mandal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dadada Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 AHAHAHAHAHAHAHAHHA BEN VE ÇILGIN ŞAKALARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Farinal said: o deilde şu off sineksavar falan işe yarıo mu kendi üstüne sıkıosn ya hani ise yariyorda cok fantastik kokuyorsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mr_Hand said: ya arkadaşım. 1 çamaşır çamaşır değil, ayakkabı. 2 makinayı hazırlarken leke sökücüyü üstüme döktüm. 3 makinayı da bozdum galiba hausdhf Deacon said: ahasdghdagh epic fail olmuş. çamaşır yıkayan erkek değil çamaşır yıkayamayan erkek olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Farinal said: Mr_Hand said: abi o çok salakça bişey ya. kendi üstüme sinek ilacını niye sıkiim lan?! sineğe sıkarım ki. iyide hacı öbür türlü sıkıosn gelmio uğraşmıosn ben tvye bilgisayara dalıorm kaşınorm arada sonra bi bakıorm iş işten geçmiş kendi üstüme sıkacağıma oturduğum koltuğa falan sıkarım olur biter gerçi. ama üstüme sıkmam onu. deodorant mı lan bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mr_Hand said: Farinal said: Mr_Hand said: abi o çok salakça bişey ya. kendi üstüme sinek ilacını niye sıkiim lan?! sineğe sıkarım ki. iyide hacı öbür türlü sıkıosn gelmio uğraşmıosn ben tvye bilgisayara dalıorm kaşınorm arada sonra bi bakıorm iş işten geçmiş kendi üstüme sıkacağıma oturduğum koltuğa falan sıkarım olur biter gerçi. ama üstüme sıkmam onu. deodorant mı lan bu?! sineklerin hükumdarlık kurdugu bir yerde sadece kendinizi korumak isteyebilirsiniz cünkü onları öldürmekle bitiremiceksiniz var öyle bir yer bildigim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 said: sineklerin hükumdarlık kurdugu bir yerde sadece kendinizi korumak isteyebilirsiniz cünkü onları öldürmekle bitiremiceksiniz var öyle bir yer bildigim savaşa hazırlıklı olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 abi bu sinekler cidden insanı delirtmeyi başarıyor.ulan gece uyurken gelip ısırıyor üzerine ısırdıktan sonra kulağıma konup ses çıkararak uyandırıyor.ulan hadi ıısırıyor bişi demiyoruz ama niye uyandırıyor ki.ısırıp efendi efendi gitse olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar