Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nightmare

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Genç bir patiler olarak arkadaşlarla bi projeye başladık. Nightmare diye anime yapıcaz.Hatta benim ilk çizmim var görsel sanatlar bölümünde merak eden varsa bakabilir. Gelecek sene falan bitirmeyi düşünüyoruz. Belki de aceleye getirir 1 hafta sora da bitiririz :D , evet büyük ihtimalle 1 ay sora biter. Sizden de destek beklioruz taby...[signature][hline]--- www.devgames.tk ---
  • Admin
Mesaj tarihi:
Manga desen bir nebze okey diyecemde anime biraz abartı geldi.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
yapıcam dediysem yaparım ben.Elimde adam gibi konu da var. Ohh ohh , yapıyım hepiniz görceniz !!! Hadi farko otur masa başına background çizçez önce...[signature][hline]--- www.devgames.tk ---
  • Admin
Mesaj tarihi:
lol yeterki yapın[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
anime (ya da diğer çizgi film türleri) yapmak zordur.
manga (ya da diğer çizgi roman türleri) nispeten kolaydır.

Mesela Marvel kahramanlarına bakalım.
Çizgi romanlar ayda bir yapılıyor.

Ama mesela Fox Kidsteki X-Men, Spider-man felan,
önce tüm bölümler yapılıyor, sonra da Televizyonlarda yayınlanıyor.

Çizgi film yapmak zordur, ancak çok daha esnektir.
Mesela çizgi romanda, bir adamın kalemi alıp fırlatması için iki kare çizmek yeterlidir.

Oysa çizgi filmde bu sahne için birçok kare çizmeniz gerekmektedir. Bunlar birleşip sahneyi oluşturacaktır.

Zamanında bazı çizgi filmlerin belgesellerini izledim, gerçekten zor.
Kafanızı bu işe vermeniz gerekiyor. Ama pek sanmıyorum yani Türkler genellikle heveslenir, sonra zor gelir hemen pes eder (Türkiye'de PC oyunlarının çıkmaması da bu yüzdendir)

İşiniz gerçekten zor.
Profesyonel olarak düşünüyorsanız kolay gelsin.
Ama amatör olarak düşünüyorsanız, çizgi roman öneririm.
Ayrıca Macromedia Flash'ta animasyon olarak hazırlayabilirsiniz. Newsground'da sevdiğim birkaç adam var, başarılı animasyon yapmışlar.

Çizgi film gibi zor bir olay da değil, onu da kullanabilirsiniz.[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
Flash ve anime tarzı karışık bişey yapıcaz. Biraz amatörüz ama işin en iyisi olmayı hedefliyoruz ( tabi türkiye'nin en iyisi , dünyanın en iyisi olmak için daha birçok engeli aşmamız gerek ) ...Şimdilik 2-3 kişiyiz ama okulda falan herkese soruom , gelin birlikte çizelim fln die...Biriki kişi kabul etti , yani yavaş yavaş büyüyos...[signature][hline]--- www.devgames.tk ---
Mesaj tarihi:
Şu an başladık , background'lar ve senaryo hazır.Senaryoyu merak edenler varsa kısaca başını anlatayım... Yıl 3012 ;
Genesis adlı bir deneyin sonucu bir felaket olur.Bu felaketin yarattığı canavarı öldürmek için silahlı uzman bi takım gönderilir. ( tabi ki de konu bu canavar deil :D ) Canavar öldürmeleriyle birlikte içindeki kimsayal karışımın patladığı canavar Reth şehrini bir bölümünü yok eder ( bu arada şehir bulutların üstünde :D ) .Böylece Dünya halkı silahsızlanma kararı alır ve herkes dövüş sanatlarına ilgi sarar... İşte konumuz böyle başlıyor.İlk bölüm de kısaca bu olayın başını anlatacak. Büyük ihtimalle 10 bölüm falan yaparız.Her ay 1 bölüm. Ama benim bu arada sınavlara çalışmam lazım , bölümler aksayabilir lütfen kızmayın...[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım...
Mesaj tarihi:
Anime dimi eminsiniz?
Hani cizgifilm gibi olan ?? eger oyleyse ayda bir bölüm yaparsanız iimiş der tebrik ederim harbien de zor iş cunku :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
EHHE EHHE şaka gibi .. ayda 1 bölüm mü ????
kızmayın ama ciddi ciddi anime çizip yapacaksaniz 3-4 kişi ile üstelik ayda 1 bölüm hayal (inş yaparsiniz . gelir baştacı ederiz sizi ozaman ama cidden hayal ) ... siz soylediğim paranoia agent bölümünü bulun izleyin bi anime ne evrelerden geçio ....
[ha diosanız ki ben poke imam seviyesinde çizimlerle yapicam animeyi ozaman size allahtan southpark şansi dilemek kalio elimde bitek ]
Mesaj tarihi:
çizmeyi biliom ben...Bana artizlik yapma horace abi...Ben yıllardır okul panolarına karikatür çizerim ...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
Mesaj tarihi:
horace olmuş artis..

ehehe bence sen artislik yapma :-P
:-P yarışmaya gelmez adamla..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Ağustos 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
devhochi, daha önce buraya koyduğun çizimlere bakarak söylüyorum: çizmeyi bilmiyosun. bilmemek kötü bişey değil, zamanla öğrenirsin umarım, ama bilmiyoken bildiğini sanmak kötü bişey.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
Flash'da yapabilirsin aslında. Çizimler iyi olmaz ama motion tween falan hareketlendirme çok kolay olur. Kasarsan ayda 1 de olur. Ama anime gibi olmas.

VAr mı anime gibisi misss[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...
Mesaj tarihi:
HOrace fena HARASladın adamlari be abi :) neyse abi ben azminizi takdir ettim ama[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..
Mesaj tarihi:
Ben çizmicem ki... Arklar çizcek ben canlandırcam...EHEHeheh hem size bi çizim göndericem bitince ağzınız açık kalcak. Şu an renklendiriom...Ehehh[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
  • Yeni Oluştur...