Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kenshin OVA dosyaları ne anlama geliyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kazaada Kenshin manyaklığı geçiriyorum desem yeridir. Mevcut bölümlerin hemen hemen yarısını indirdim ancak bi de Kenshin OVA 1, 2, 3 diye çok uzun dosyalar var (normal bir bölüm 80-150MB arasıyken bunlar 300MB) bunlar nedir. Kenshin'in ayrı bi serisi mi yoksa film hali falan mı? Çekeyim mi dersiniz?

gunn (sen şu sorunun başına açık açık "Zed cevap versene" diye yazsana)
Mesaj tarihi:
çook başarılı bişey
kenshinin tv serisinin öncesini anlatıyo. uzun film şelinde ve çizimleri, müzikleri hareketler vs. muhteşem...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?

[Bu mesaj Grudge tarafından 14 July 2003 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
OVA lar ana seri başlamadan once olan olaylar. feci kan var yani ciddi bi battle Hitokiri olduğu zmn ları gösteriyor. yara izi nasıl oldu fln bide sonda nasıl öldünü görüyorsun kenshin öyle ölemez diyorsun sinirin bozuluyor en sonda ama. 4 tane once için var 2 tanede en son için. Tavsiye ederim.[hline]There is no beginning there is no end,
There is only change,
Progression backwards is this where we are heading,
Take back your soul forget your emptiness.
Mesaj tarihi:
önce birinin o 90 küsür bölümü indirip bana cekmesi lazım. dial-upla zor olabilir :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
OVA lar esas Kenshin'lerdir.. Adama niye Samurai "X" denildiğini de anlatır bu OVA larda..

Ha bu arada çizimini beenmediğiniz o animedeki tüm katana sahneleri de birebir gerçektir. Yani o hareketlerin hepsi belirli spor dallarında mevcut. Gerçi pek spor denemez herhalde.[hline]
-ee
Mesaj tarihi:
Original Video Animation

dvd ler veya vhs ler için tekrar düzenlenmiş animeler. genelde başlıyan konu sonuca erer. biraz anime ev izleyicisi için yapılmış bişi.
Mesaj tarihi:
said:
ShARkY, 19 July 2003 00:02 tarihinde demiş ki:
Ha bu arada çizimini beenmediğiniz o animedeki tüm katana sahneleri de birebir gerçektir.

yani? beğenmemiz mi lazım?
Mesaj tarihi:
avatarın yeter :P[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Mesaj tarihi:
kenshin'nin ölümünü görmek isteyenler tv serisinden sonra geçen OVA'ları indirebilir.Sadece 2 bölüm ve adı Seisouhen.
Tabi izledikten sonra nasıl olur lan böyle birşey olamaz diye kriz geçirirseniz suç benim deil...
Mesaj tarihi:
OVA = acronym for Original Video Action, refers to anime (often for an established series) that is released directly to video as opposed to a being series or a cinematic release.

Diyor sözlük, yeni çıkmış bunlar galiba. En azından internette yeni yeni piyasaya sürülüyorlar. Edinmek gerek.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Zed in avatarı Yahikoya benziyor lol

Bence TV serisi OVA lardan daha güzel. Daha dogrusu TV serisi olmasa zaten OVA lar cok havada kalırmıs..

Demin en son OVA yı izledim, sinirim bozuldu haliyle..
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bidem samurai x the motion picture var tv serileri gibi fakat farklı bir senaryosu var
önce 4 ovayı izle trust&betrayal
sonra tv dizilerini izle
sonra the motion picture
sonrada 2 ova daha var samurai x the reflection

[Bu mesaj xueshen tarafından 21 Temmuz 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bana sorarsanız en iyi si trust&betrayal ayrıca tv serilerini kanal d de izlediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir yarım yamalak dublaj kafalarına göre çevirmişler
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
4 ovayi izledim
gayet guzel bi anime
simdi bi yerden dizileri bulursam onlarida izlemeyi düsünüyorum
bide nette kenshin-requiem for the restaration Royalists die bi sey var 600 mb
bu nedir? ova midir buda.buldugum dosya adinda ova yazmioda.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
müthiş, önceki gün nihayet izleyebildim. önceden manga scanleri okumasaydım herhalde dumurlardan dumur beğenirdim ama çarptı gene de. çizimiydi, koreografisiydi filan aşmış zaten. senaryo ve anlatım da süper, hiç mizaha kaçılmadığı için de anime'e önyargıyla yaklaşan abim ve arkadaşlara seyrettirip çarpılmalarını sağlayabileceğimi umuyorum.. :)

çarpışma sahneleri en iyi hollywood filmleriyle dalga geçer bu arada..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • Yeni Oluştur...