Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Selamlar, Şuan Brükseldeyim ve geldiğim otelin lobisindeki bilgisayarlar her siteye girebilirken şuan odada kablo ile bağlandığımda google hotmail gmail gibi sitelere giremiyorum. hosts felan resetledim. Proxy hiç yok. Ne yapmam gerekiyor bilemedim. Var mı çözümü olan? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yahooya girebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 http://www.fastfreeproxy.com/ veya navige gibi proxy deneyebilirsin. işe yaramazsa türkiyedeki bir üniversitenin proxy ve kullanıcı bilgilerini özelden verebilirim. yok o da olmazsa, etterbeek'de oturuyorum gel misafirim ol artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 otele bok at bence, nasıl hizmet kardeşim bu diye mailime bile bakamıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 resepsiyonu kitle, mecburen bilgisayarcı yollasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 girememe sebebin birinin bağlantıya dns poinson falan yapıp şifrelerini çalma sebebi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 resepsiyona git cikar vur. sorunun cözülecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 fastreloader said: girememe sebebin birinin bağlantıya dns poinson falan yapıp şifrelerini çalma sebebi de olabilir DNS "poinson" la ARP Poisoning i birbirine karistirmasak ? :) Ayrica sifreler SSL uzerindeyse MiM saldirilarda yine sertifikayi falan bulmaniz, decode etmeniz lazim. Oyle kolay isler degil. Her neyse, bence transparent proxy vardir otelde. Oralarda bir sacmalama olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 arp poison olacaktı doğru. lakin ssl sertifika falan kasmadığı zaman arp poison yaparak bağlantını bloke edebiliyor yönlendireceğim diye. gerçi orda aynı mac adresini sürekli taciz edip tüm bağlantıyı engelliyordun lakin spesifik olarak da böyle bir şey yapılabileceğini düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Evet cok dogru dusunmussun. Eger ki attacker arp poisoning ile buyuk bir networku kendi uzerinden route etmeye calisiyorsa ve dis bacagi sature olmussa ( ya da islem kapasitesi :) ) dedigin sey olabilir. Netekim genellikle otellerde L2 olarak birbirini goremezsin. Gorebildigin bir otel varsa, network olarak problemli bir oteldir orasi, orada her turlu problemi zaten yasayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 düzgün bir network olup olmamasını bilmiyorum lakin otelde google açılmıyor ve bunu bir pati resepsiyon yerine patiye yazarak soruyorsa çok başarılı bir otel olduğunu da düşünmemek lazım. velhasıl öyle ya da böyle bişeyler işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Evet. Dediklerinizin zaten birçoğunu denedim gene de teşekkür ederim. Sizin de doğru tahmin ettiğiniz gibi otelin tek başarısız olduğu konu bu. İnternet şirketine kadar aradılar ama nafile. Bilemiyorum. Sıkıştırmaya devam ediyorum adamları ama bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar