Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuluyhan Uğurlu ve Askeri Mehter Takımı.


sadbutTrue

Öne çıkan mesajlar

Tuluyhan Uğurlu bilirsiniz türkiyede ünlü bir piyanist . Konseri vardı Canakkalede. 3 saat once bitti konser ama MUHTEŞEMDI. Adam eski marşları almış düzenlemiş üstüne sololar besteler yazmış caldı. Mehter takımı da ilk parcadan sonra cıktı ve beraber düet yaptılar. Mükemmeldi ya hayran kaldım Aynalı Çarşı'dan Hücum Marşına,Mehter Marşından Genc Osmanın Marşına, Fatihin istanbulu fethi marşından Hoş gelişler ola Mustafa Kemal Paşa yı dahi caldılar.
Hala yazarken ellerim titrio valla cok guseldi. Tuluyhan Uğurluyu tavsiye ediyorum size dinleyin, mp3 u falan var kazaada indiriorum.[signature][hline]..yeah..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya asin artik boyle seyleri Tuluyhan Ugurlu muthis bir muzisyendir dunyanin heryerinde konserler vermis bi sanatcidir. Ne tribi ne somurusu gercek bir sanatciya bunlari soyleyeceginize gozunuzun onundeki star musvettelerine bakin gerceklerin farkina varin. Direk insanlarin somuru olarak bakmasi cok uzdu acikcasi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adam istediği gibi yapıyor müziğini bırakın yapsın.

Aşırı görmek isterdim ya üff Mehter marşına , takımına hepsine hastayım :)[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

:) walla gorcektin superdi. Marşları "Yallaaaah" nidalarıyla başlıyolardı ben her marş başında buna kopuyodum komigime gitti millet de bana bakıodu.
Tuluyhan Uğurlu triplere girmesine giriyor da ona biz sahne showu dioruz hoca. Sahne showunu da gectim muzigi calarken icinde hisseden her muzisyende garip hareketler olmalı zaten. Kendinden gecmeli calarken. Ornek Steve Vai nin agzına dikkat ederseniz konserlerde, caldıgı şeyleri sanki agzıyla calıomuş hissine kapılırsınız. Adam gitarla konuşuyo.[signature][hline]..yeah..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyleri hasan cihat için söyleseniz anlarım ama tuluyhanınki şov ve çok çiğ. ayrıca vasat veya vasataltı olup ben dahiyim edalarında dolaşan insanlardan hazzetmem. misal bedri baykamdan da tiksinirim. hele ne olduğunu bilemeyip rachmaninov kim. sevmem onu benim yarım kadar adam diil tadında konuşan bi adam olunca daha da uyuz oluyorum. hele bi de bu adam sadece kendi "beste"lerini çalıyo ve insan gibi bi yorumunu dinleyemiyosak da kıllanırım.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendi bestesini calmadı kı adam 1 ilk şarkı kendi bestesiydi gerisi hepsinin marslardı. Sadece aralara ufak seyler koymuştu hoş da olmuştu.
Ayrıca adam başarılı olmasaydı mehter takımıyla duet yapıp onca albumu satmazdı. Kaldı o orda diosunuz da . Kaldı o orda demeyip de devam eden muzik gruplarının ne hallere geldıgını de goruyoruz.Alakasız bıraz belkı ama metallica ornektır bu konuda. Tuluyhan Uğurlu insanların "lan bu benım yarım kadar edemez , kişiliksiz , beceriksiz tüüüü allah..." diyecegi turden bir adam degildir bence. Başarılıdır.[signature][hline]..yeah..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehe. diyecee türden bi adam deildir diyosun ben sana duyduğumu söylüyorum. heh. mehter marşlarını çalmak? ehe. piyano gibi bi malzemeyle mehter marşlarını çalmak büyük beceri istemiyo yahu. o da kendi yorumunu katıyo filan tamam da.. bu değildir. bir kere bi konserinde filan bi bach çalsın bi çaykovski çalsın da görelim arınalım arkadaş. bi saygı duyalım yani.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

walla laf atmışlıgını duymadım hic. Yani bilmiorum o konuyu fakat bence iyidir. Marşlar zor degil de amac zor olanı calmak degil ki zaten. Güzel bir şeyler ortaya cıkarmak. Her guzel olan zor mudur? Burdan bu mantık cıkıyor. Tamam soylerim paticike ozel bi konser verir calar hepımıze bachtır caykowskidir :p[signature][hline]..yeah..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence klasik çalmaktan sıkıldığı için başka arayışlara yönelmiştir... Herkesin seçtiği yol farklıdır. Mesela 2 seneden sonra klasik çalmaktan sıkılıp operalara falan yönelmiştim. Piyanistlerin illa onları çalmaları gerekmez sonuçta. Sanmıyorum ki "trip atıyor"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım olay bu adamın kendisini bach la felan bir tutmasıdır.Sitesindede bi ara yazıyodu , yok bu ufakken üstad buna dahi demiş , bu çocuk deha demiş vsvs.. bence kendi kendini dahiyim diye şartlamış sadece ve ben ne yalan söylim öyle çokda ahım şahım bulmuyorum müziğini.yakında piano çıkarttırır "tuluyhanway and sons" diye şaşmam.[signature][hline].....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...