MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Arkadaşlar.Bu subscription yaptıktan sonra nerden kapattırıyoruz karttan otomatikmen çekmeyi.Biyer buldum sitede.Fakat ordan hemen anındamı kapatıyor yani üyeliğin hemen bitiyormu yoksa 1 ay geçtikten sonramı bitiyor tam anlayamadım.Hemen biter diyede herhangibir işlemde bulunmadım. Bu dondurduğumuz yer Terminate your Subscription kısmımı ?
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 evet o bi daha para çekmez kartından, ne kadarlık ödediysen en son o kadar devam eder
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Cancel recurring subscription, gelecek ay ödeme almasını durduruyordu, en son ben bıraktığımda.
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Ona tıkladığım zaman hemen sonlanmıyor dimi aktif olan üyeliğim.1 aydan sonra kapanıyor dimi ?
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Zaten sanırım transferden sonra otomatikman manuele döndü ödeme. Edit:Hemen sonlanmaz.1 aylık oynama süren bitene kadar devam eder.
Öne çıkan mesajlar