Reorx_Megalith Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Arkadaşlar saklıkent bildiiniz gibi kapandı ve biz MTG oyuncuları sap gibi kaldık ortada.Acaba diyorum sihir cafe'de MTG oynuolar mı? Ya da turnuva düzenlenio mu? Bir bilen varsa ve söylerse sevinirim... [Bu mesaj Reorx_Megalith tarafından 03 Ağustos 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ankaraya gel dungeon net cd cafede oynyuyorlar..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Harbi oynamak lazım..Bnm de kartlar çürücek artık oynamaya oynamaya..kaç sene oldu kolay değil.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ben kartlarımı kaybettim büyük ihtimalle..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kaybedilir mi yaw güzelim kartlar? :) ben çocukalra elletmiyorum bile :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ben kartların hepsini atmıştım. bir 700-800 kartım vardı euehuehe tam dayaklık adammışım.. :D git para ver, sonra magic'i bırak tüm kartları at[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hatırladığım kadarıyla perla'da hala oynayan var. olmadı ben gelir oynarım.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltıyaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. Eeee, doğru söze ne denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 valla perla eski perla değil dondurma kek fln satıyo artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 İyi işte magic oynarkene aç kalmazsınız :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 mueahuae sliphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ben de başlasam mı diyorum ama oynicak adam yok be[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sihirdekiler Magic cileri sevmezler pek biz giderdik İçerde Ne kadar kişi varsa gozunun içine bakarlar. Yanimizdada Forgetten kitabi goturur acardik onumuze malum ne olacagi bellimi olur :)[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yoo abi severler, severiz niye sevmeyelim? öncesini bilemicem de :) ama şu sıralar masa yok yanı savas alanı atmosferındede oynarız bız dersenız gelın :) e tabı normalde uye olmayana masa ucretı warhammer ıcın 7.5 tl ama bılemıcem :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Arkadaşlar şu anda oynanabilecek 2 alternatif yer var gibi görunuyor. 1. yer ki ki burası umarım resmi ratingli turnuvaların yeni yuvası olucak Gerekli Şeyler olucak, eger bir aksiklik olmassa ekim gibi cıkıcak olan yeni Blocgun ilk seti olan Champions of Kamigawa ile hayata gecicek Gerekli Şeylerdeki Magic dolu günlerimiz. 2. yer ise halihazırda biz saklıkentten arta kalan Magic oyuncularının c.tesilerini harcadıkları Beşiktaştaki Monopoly Cafe, genelde c.tesi leri elimizden geldigince gitmeye oyun oynamaya calısıyoruz ayrıyetten yeni baslayan başlamak isteyen arkadaşlarada yol gösterip egiticek gönullu arkadaşlarımız var. Yolunuz düşerse bekleriz adres buluşma saati vs gibi bilgiler icin bana ulaşırsanız sevinirim özel mesaj yada 99038139 nolu ICQ dan. Herkese bol Magic li günler..[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- www.aedongames.com ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 efnet te #apprentice daha rahati yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar