Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 alıcı gözle baktım da gider var kız olsa http://www.football-rumours.com/images/ortega.jpg
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 _anijav_ said: abvblizzard said: O kadar östrojen varsa sorun olmaz belaltı vurmak.konuşma lan önce bıyığın çıksın senin var abi benim bıyığım sen kimsin ki.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 işte forumda yeterli dişi bulunmamasından dolayı bu hallere düşüyor millet. Zarif said: alıcı gözle baktım da gider var kız olsa http://www.football-rumours.com/images/ortega.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 7thBreath said: ortega'da nie bu kadar ısrarlısın, başka olasılıklar da var. ne bileyim. geyik yapıyorduk arkadaşlarla da.. bi ara "olm ortega ülkede bi olaya karışsa köylü bi kadın yerine sınırdışına çıkardı bak.. giydir şalvarı, tak kafasına tülbenti.. oldu.." diye bi öneri getirdiydim. oradan ısrarlıyım..
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: _anijav_ said: abvblizzard said: O kadar östrojen varsa sorun olmaz belaltı vurmak.konuşma lan önce bıyığın çıksın senin var abi benim bıyığım sen kimsin ki.ahh ahh zaman ne çabuk geçiyor
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ahahah, adama bakış açımı değiştirdin.
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 sipeyskeyk, cons, dunno. edit: dunno feyk değilse merak etmiyorum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 _anijav_ said: abvblizzard said: _anijav_ said: abvblizzard said: O kadar östrojen varsa sorun olmaz belaltı vurmak.konuşma lan önce bıyığın çıksın senin var abi benim bıyığım sen kimsin ki.ahh ahh zaman ne çabuk geçiyor ulan adama tüysüz diye laf ediyosun da ... kendine bakiyo musun :/ ayicik.
_anijav_ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: _anijav_ said: abvblizzard said: _anijav_ said: abvblizzard said: O kadar östrojen varsa sorun olmaz belaltı vurmak.konuşma lan önce bıyığın çıksın senin var abi benim bıyığım sen kimsin ki.ahh ahh zaman ne çabuk geçiyor ulan adama tüysüz diye laf ediyosun da ... kendine bakiyo musun :/ ayicik.Orman adamıyım lan ben
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 if there is a pyramid in paticik who you gonna call??
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bellayı merak edenler icin koyim resmini.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 7thBreath said: ahahah, adama bakış açımı değiştirdin. iyi futbolcuydu da tipi kayık çok işte.. rüştüye tak misal eşarbı.. eşarp takmış bi rüştü oluyor.. çilekeş ve cefakar anadolu kadınına dönemiyor adam.. salakllı makallı rüştü işte. sokakta görsen tanırsın.. bi de ortega'ya bakalım.. ben eşarp takınca iç anadoluda bir aile kurabilecek, evinde bulgur pilavı yiyip, çocuklarının webcamine vuracak "ne kırması yaaa" diyecek başka bi futbolcu tanımıyorum.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 dasaaa said: bi de ortega'ya bakalım.. aa bizim temizlikçi
Öne çıkan mesajlar