Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok pas mı az pas mı?

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Nilep arka sayfada yazdıgım yazıyı oku istersen. Öyle bir futbol yok dünyada diyoruz, artık futbolda kontrolü ele almak amaç, önce oyunu elde tutup sonra tek gol de olsa oyunu kazanmaktan bahsediyoruz, hala abi dikine gitse daha iyi diye 3 yaşında çocuk gibi arka arkaya aynı şeyleri yazıyosun. Esas olan mevki korumak diyoruz, iyi defansların kazandıgı turnuvalardan bahsediyoruz, sen hala dikine abi dikine yazıyosun. 500k futbol adamı td düsünemiyor mu dikine dedigin tam saha press atak futbolunu sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu taktiğe başarısız demiyorum zaten, farkındayım, sadece temenni benimkisi. Siz benim dediğimi anlayın katılmayın zaten, o futbolla kazanmak bu çirkin futbola karşı zor. Ama delikanlılarsa karşılıklı açık oynasınlar takımlar onu diyorum :p

Ayrıca son 4 senede 3 premier lig şampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu ve 1 şampiyonlar ligi ikinciliğiyle Manchester United 4-6-0 ile pozitif futbolun ve paralel sıkıcı hazırlık pasları yerine topu alınca direkt rakip kaleyi düşünmenin de başarı getirebileceğinin kanıtıdır. Ama zor işte. Neyse elbet futbolda yeniden hücum devrimi yaşanacaktır, yoksa zamanla izlenme oranları düşer ve olan pek sevgili para oyunlarına olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...