nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Ben de atılmıyor demedim ki, çok az atıyorlar senin dediğin gibi al gülüm ver gülüm yapıyorlar. Yoksa kanat değiştirsin, oyunu açsın ama hızlı yapsın. İlk hedefiniz rakip kaledir, ilerii! olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Nilep arka sayfada yazdıgım yazıyı oku istersen. Öyle bir futbol yok dünyada diyoruz, artık futbolda kontrolü ele almak amaç, önce oyunu elde tutup sonra tek gol de olsa oyunu kazanmaktan bahsediyoruz, hala abi dikine gitse daha iyi diye 3 yaşında çocuk gibi arka arkaya aynı şeyleri yazıyosun. Esas olan mevki korumak diyoruz, iyi defansların kazandıgı turnuvalardan bahsediyoruz, sen hala dikine abi dikine yazıyosun. 500k futbol adamı td düsünemiyor mu dikine dedigin tam saha press atak futbolunu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dikine paslarla kapalı savunmayı açamazsın. paralel paslarla boşluk yakalamaya çalışırsın, sonra tek bir dikine pas ile forvetini topla buluşturursun gol atarsın. dets dı fıtbıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Ben bu taktiğe başarısız demiyorum zaten, farkındayım, sadece temenni benimkisi. Siz benim dediğimi anlayın katılmayın zaten, o futbolla kazanmak bu çirkin futbola karşı zor. Ama delikanlılarsa karşılıklı açık oynasınlar takımlar onu diyorum :p Ayrıca son 4 senede 3 premier lig şampiyonluğu 1 şampiyonlar ligi şampiyonluğu ve 1 şampiyonlar ligi ikinciliğiyle Manchester United 4-6-0 ile pozitif futbolun ve paralel sıkıcı hazırlık pasları yerine topu alınca direkt rakip kaleyi düşünmenin de başarı getirebileceğinin kanıtıdır. Ama zor işte. Neyse elbet futbolda yeniden hücum devrimi yaşanacaktır, yoksa zamanla izlenme oranları düşer ve olan pek sevgili para oyunlarına olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 senin temenniyse bende her maç rovesatayla gol olsun isterim, ama senede 1 kere izliyoruz. Keske her topa rovesataya kalksa oyuncular, bu isin delikanlılıkla da alakası yok, sen sus ve yalamaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 O nasıl bir üslup ya? Ha ayrıca maçı kazanmak için rakibi oynatmamaya çalışmak bence korkaklık ve futbol dediğimiz güzel oyuna hakaret işte. Aman neyse, çirkinleştin zaten yeter bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Ya birader son mesajım surda sana, bidaha da menejerlikten futbol ögrenen adama 2 satır yazamıcam. Kafan alamadı bi türlü aynı şeyleri tekrarlıyorsun sıkıldım ondan. Hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar