Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 2007'den sonra tekrardan açmayı başardığım sitem. Oyuncu, GM günlüğü gibi bir şey olmasını planlıyorum. Temasını düzenleyene kadar fazla tanıtmak ortaya çıkarmak istemiyordum ama tema işi bittikten sonra diğer konularda fikirlere ihtiyacım var. Genelde mümkün olduğunca haberler ve videolarla ilgileniyorum arada oynadığım test ettiğim mmolar ile ilgili bir kaç rehber ekliyorum. Başka bir arkadaşım WOW ile ilgili makaleler yazacak öyle devam edeceğiz. Şimdilik WP kullanıyoruz zira sıfırdan tasarım kasacak vaktim yoktu. Belli bir kitleye ulaştıktan sonra daha geniş bir portal haline getirebilirim. İçerik konusunda fikirlere ihtiyacım var şimdilik neler yaptığım ortada. Bende ve hitap ettiğim kullanıcı kitleside zaten yabancı oyun sitelerini takip edebiliyor onları çekmek için neler yapabilirim, yapmalıyım sizlere sormaya niyetlendim. Bir noktada her şeyin kaliteli içerik ve reklama dayandığını düşünüyorum reklam zamanla olur ama içerik konusunda her şeyi birden yapamayacağımı biliyorum ve belli bir alana yönelmem gerekiyor. linki vermemişiz : Şöyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Güzel bir içerik ve süreklilik ile ziyaretçisi bol bir GMsTower yakalarsın diye düşünüyorum :). Her gün gelenlerin yeni birşey bulduğu, merak ettikleri konuda haber yakaladıkları bir yer olursa devamı da gelir. Dolaştım siteyi, gayet güzel olmuş, elinize sağlık. WP'de son dönemde güzel temalar ortaya çıkmaya başladı o nedenle tasarım kasmamanız iyi olmuş, artan zamanda siteye içerik sağlarsınız. Başarılar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Yorum kat bolca bence. tabi ki sadece bilgilendirmek adına haber de gir ama insanlar dur bakiyim gmstower ne demiş bu update hakkında yada şu oyun hakkında ne düşünüyo gibisinden. kişisellik de diyebiliriz sanırım buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar