Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 haha :) ok. o zman ne diyoruuuzz.. yatcaz kalkcaz bi kere. wow oynicaz sonra :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bence dnr dan wotlk alıp kursan daha çabuk kavuşurdun oyuna ama vermişsin parayı sdfs. Daha bir de kamyon gibi bir patch çekeceksin :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: Daha bir de kamyon gibi bir patch çekeceksin :o Şu kısmı açayım, wotlk kurduktan sonra; ulduar patchi; 1.6gb icc patchi(emin deilim) ; 2 x 180mb ara patch ; 4.5mb 3.3.5 patchi ; 20+12=32mb totalde 2gb de patch cekiceksin, benim tam bir gün sürmüştü kurulum + full patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 allah razı olsun. içimi kararttınız haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abvblizzard said: Bence dnr dan wotlk alıp kursan daha çabuk kavuşurdun oyuna ama vermişsin parayı sdfs. Daha bir de kamyon gibi bir patch çekeceksin :o bu arada, paket alsaydım 80lira falan sanırım. ben keyi 32TL ye aldım. 1 gün saberederek 50lira kar edicem. bence mantıklı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 off, bi an wotlk cd sini yollayasım geldi. edik: biter mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 uyardık ama cok surer diye. gidip bi cd ciden filan bile bulabilirdin. az bisi atip adama cd cektirebilirdin. artık girismissin zaten. hemen oynamak gerekmese bile interneti mesgul ediyor resmen o kadar uzun suren downloadlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 yok sıkma o kadar canını, dnr hala 80e satıyorsa bu oyunu hiç gerek yok. bağlantım 1024 iken 1 günde bitmişti. belki 1 gün de patchler sürer. bu arada gg'den key yollandı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 keyi ürünü satın aldıktan 10 dk sonra satıcı yolladı. adam çok hızlı iş yapıyor şaşırdım. 1047 satış yapmış, hepsi artı puan almış. acc level wtolk şu an. dün akşam aslında aklıma geldi. bi korsan CD'ciden wtolk alsam daha mantıklıydı. satanlar vardır kesin. ama geçti işte bi kere. download şu an şöle bi durumda. kendini aştı. anlam veremiyorum artık. kendi haline bıraktım manyağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 iyi hadi hayırlı olsun. gg'yi belki bi arkadaş için ben önericem o zmn sağol dragonmax. ben de yeni konu açmayayım, bi arkadaşla geri açtırabiliriz acc'u. hoş ortam bi guild varsa "casual" olması şartıyla, dk&shaman healer / tank veya belki dps olarak guild arıyoruz. server farketmez, horde olsun :) kusura bakmayın guild topicleri biraz eskide kaldığı için burdan sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gittigidiyor'da satıcının adı: gokarabi bi ara bak istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 patinin oz ve oz bagrindan kopan terbiyesiz gult vay ak olarak frostmanedeyiz http://img403.imageshack.us/img403/6489/wowscrnshot081109223100.png raid fila ncok umrumda diil, giricne muhabbet olsun, yoldas patiler olsun random yapiyim yanniz kasmiyim diyen ehrkezi bekliyoruz yeni levelliyan arkadaslar filanda var, yanniz kasmazsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 anacım ne patchledi, içim bayıldı yeminle.. 3.3.0 dan 3.3.2ye patch indiriyo şimdi. ayh fenalık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 az kalmış dostum. 1 saate azeroth un ucsuz bucaksız topraklarında maceradan maceraya atılacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nihayet PLAY butonunu görebildim. şimdi ne sorucaktım size. battlenet de claim your 7 days free linki vardı. ben de 1 aylık ödeme açmadan önce 7 dayimi klullanim dedim. tıkladım onayladım. şimdi battlenet sayfamda şöle bi status şekli var: lisans status cancelled ne demek? yani 11 temmuzda sona ercek sonra aylık ödemelere başlayabilirsin mi demek yoksa CANCELLED derken fena bişiymi anlatmaya çalışıyo ? :O sizde 1 aylık ödeme yapınca ay sonunda dolucak ibaresi cancelled olarak mı görünüyo. keyi internetten aldım ya kıllanıyorum haliyle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 11 temmuzda biticek ödeme iptal edilmiş onu söylüo adamlar account falan kapanmıcak yani ödeme iptal edilmiş onu dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Dragonmax said: sizde 1 aylık ödeme yapınca ay sonunda dolucak ibaresi cancelled olarak mı görünüyo. yok rahat ol, kredikartı ödemesini iptal ettiğinde "cancelled" yazıyor, yani 7gün bitince herhangi bir ödeme yapmayacak sen manuel olarak kredikartı vs girmedikce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 scorch said: yok rahat ol, gnome rogue videosunu hatırlayan sadece ben miyim ? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 e abi frostmanede oynuyorum bayadır niye görüşmedik bi tek ekmekle selamlaşıyorum arada saolsun 300g atmıştı düşük lvlken baya bi işimize yaramıştı 4 arkadaş kasıyoruz 71 olcam az kaldı. nick : zeawee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 viktorun cağrısı ile transfer yapalım dedik, bu nasıl bir transfer allahım BLOOD ELF TAUREN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 tauren class oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 @viktor süper, arkı bekliyom. gelebiliriz ansızın frostmane'e :) raid işi pug olarak mı yapıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 blood elf tauren geldiyse troll orc'umu da transfer edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 oha pati heycanlandırdın beni bir an. çok durağan geçiyodu lvllar, arkadaşlarım sıkılıyodu birlikte bişeyler yapalım:D ben SPyim bu arada, bi lock bi rogue bi hunter arkadaşım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar