Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sahalara Geri Dönüş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Daha bir de kamyon gibi bir patch çekeceksin :o

Şu kısmı açayım, wotlk kurduktan sonra;

ulduar patchi; 1.6gb
icc patchi(emin deilim) ; 2 x 180mb
ara patch ; 4.5mb
3.3.5 patchi ; 20+12=32mb

totalde 2gb de patch cekiceksin, benim tam bir gün sürmüştü kurulum + full patch.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Bence dnr dan wotlk alıp kursan daha çabuk kavuşurdun oyuna ama vermişsin parayı sdfs.
Daha bir de kamyon gibi bir patch çekeceksin :o

bu arada, paket alsaydım 80lira falan sanırım. ben keyi 32TL ye aldım. 1 gün saberederek 50lira kar edicem. bence mantıklı :p
Mesaj tarihi:
uyardık ama cok surer diye. gidip bi cd ciden filan bile bulabilirdin. az bisi atip adama cd cektirebilirdin.

artık girismissin zaten. hemen oynamak gerekmese bile interneti mesgul ediyor resmen o kadar uzun suren downloadlar.
Mesaj tarihi:
yok sıkma o kadar canını, dnr hala 80e satıyorsa bu oyunu hiç gerek yok.
bağlantım 1024 iken 1 günde bitmişti. belki 1 gün de patchler sürer.

bu arada gg'den key yollandı mı?
Mesaj tarihi:

keyi ürünü satın aldıktan 10 dk sonra satıcı yolladı. adam çok hızlı iş yapıyor şaşırdım. 1047 satış yapmış, hepsi artı puan almış. acc level wtolk şu an.

dün akşam aslında aklıma geldi. bi korsan CD'ciden wtolk alsam daha mantıklıydı. satanlar vardır kesin. ama geçti işte bi kere.

download şu an şöle bi durumda. kendini aştı. anlam veremiyorum artık. kendi haline bıraktım manyağı.

Mesaj tarihi:
iyi hadi hayırlı olsun. gg'yi belki bi arkadaş için ben önericem o zmn sağol dragonmax.

ben de yeni konu açmayayım, bi arkadaşla geri açtırabiliriz acc'u. hoş ortam bi guild varsa "casual" olması şartıyla, dk&shaman healer / tank veya belki dps olarak guild arıyoruz. server farketmez, horde olsun :) kusura bakmayın guild topicleri biraz eskide kaldığı için burdan sorayım dedim.
Mesaj tarihi:
patinin oz ve oz bagrindan kopan terbiyesiz gult vay ak olarak frostmanedeyiz

http://img403.imageshack.us/img403/6489/wowscrnshot081109223100.png

raid fila ncok umrumda diil, giricne muhabbet olsun, yoldas patiler olsun random yapiyim yanniz kasmiyim diyen ehrkezi bekliyoruz

yeni levelliyan arkadaslar filanda var, yanniz kasmazsiniz
Mesaj tarihi:

nihayet PLAY butonunu görebildim.

şimdi ne sorucaktım size. battlenet de claim your 7 days free linki vardı. ben de 1 aylık ödeme açmadan önce 7 dayimi klullanim dedim. tıkladım onayladım. şimdi battlenet sayfamda şöle bi status şekli var:

lisans status cancelled ne demek? yani 11 temmuzda sona ercek sonra aylık ödemelere başlayabilirsin mi demek yoksa CANCELLED derken fena bişiymi anlatmaya çalışıyo ? :O

sizde 1 aylık ödeme yapınca ay sonunda dolucak ibaresi cancelled olarak mı görünüyo.

keyi internetten aldım ya kıllanıyorum haliyle :(

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

sizde 1 aylık ödeme yapınca ay sonunda dolucak ibaresi cancelled olarak mı görünüyo.

yok rahat ol, kredikartı ödemesini iptal ettiğinde "cancelled" yazıyor, yani 7gün bitince herhangi bir ödeme yapmayacak sen manuel olarak kredikartı vs girmedikce.
Mesaj tarihi:
e abi frostmanede oynuyorum bayadır niye görüşmedik bi tek ekmekle selamlaşıyorum arada saolsun 300g atmıştı düşük lvlken baya bi işimize yaramıştı 4 arkadaş kasıyoruz 71 olcam az kaldı.

nick : zeawee
Mesaj tarihi:
oha pati heycanlandırdın beni bir an. çok durağan geçiyodu lvllar, arkadaşlarım sıkılıyodu birlikte bişeyler yapalım:D ben SPyim bu arada, bi lock bi rogue bi hunter arkadaşım var.
  • Yeni Oluştur...