Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Merhabalar; Biraz aradım forumda ama pek yorum bulamadım megane 3 hb ile ilgili. 1.5 dci 105 expression modelini almak üzereyim. fiyatı 39.500. Ama aklımda bazı sorular var. Arabanın dıstan görünüşü cok güzel. fakat içeri ses alma olayı ve iç konsol kalitesi nasıldır? Genel anlamda tavsiye edermisiniz aracı? Alternatiflerim ise focus ve 308. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben olsam eğer focus alabiliosam %100 focus alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ama focus kasa değiştircek yakında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 okadar bilgi sahibi değilim sana daha cok yardım edebilcek olan arkadaşlar var burda dolusuylada focusla megane ı karşılaştırınca bana gore cok fark var arada kalite olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 focus takoz gibi araba hem kasa degistiren bi modele neden yonlendirirsin anlam veremedim . Birçok kişiden megane 3 hb hakkında kalitesiz malzeme ve işçilik gibi şikayet duydum. Bunun üstüne 3 5 koy git golf 6 al. ister trend ister mid ister comfort. hadi o olmadı polo al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 plastik jant kapaklı golfe 43 bin lira fiyat 2.5 ayda bekleme süresi verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi plastik jant kapağı ne ya. Model ne motor ne hangi line vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ben kimseyi yonlendirmedim. kendi fikrimi yazdım. ztn fazla bilgim olmadığını burda baska yardım edebi,lcek insnların olduğunuda yazdım. yanlış anlamıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 o fiyata megane gayet iyi seçim. biz 48 e sport tourer aldık mesela en dolusu, o paraya başka station wagon yok, rakipleri a3 sportback, a4 station, passat avant felan en az 20 lira daha fazla ve 3 ay beklemeli. malzeme kalitesi über bişey aramıyosan, en verimli dizel motor olan 1.5dci arıyosan megane 3 ün fiyatı gayet yerinde. bu megane lar eski kasa gibi tr uretimi değil, hatırlatmakta fayda war. o nedenle 5 lira daha pahalı çıktı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 megane 1 hb megane 2 hb güzel ama 3ü pek beğenmedim yeni polo çok güzel ama tavsiye ederim-önden golf arkadan yaris :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bu arada dün 41 liraya 1.6 dizel polo gördüm, allahım gerçek olmasın bu lütfen pls dedim.. ama gerçekti. en alt sınıf arabasına 40 lira koyan firmaya koyayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Mathias said: abi plastik jant kapağı ne ya. Model ne motor ne hangi line vs. ? motor 1.6 tdi 90 beygir donanımda trendline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 astra hb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yeni astra cidden cok güzel ama dizeli ve en düşük paketlisi (enjoy) 45 bin lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 45 lira verip enjoy a gelmek de var tabi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Eaglewingg said: yeni astra cidden cok güzel ama dizeli ve en düşük paketlisi (enjoy) 45 bin lira şehir içi fazla sürmeyeceksen eski kasa tam donanım düşünebilirsin hatasız, sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 evet aslında başlangıçta onu düşünüyordum ama şimdi 2004 yılında cıkmıs kasaya 37 bin vermekte biraz can sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Selam, Bence yeni çıkan bir modelden ziyade, 2008-2009 model eski kasa daha uygun olabilir. Malzeme kalitesi olarak daha süslü ve modern bir görünüşü olacağı kesin. Ama o rakama VW kalitesi beklemek yanlış olur. Ekonomik, parçası uygun, servisi yaygın; kişisel tatminden öte mantığa yatkın sadece. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 haklısın bencede ama temiz dizel bulmak kolay değil ikinci el. Başta ikinci el auris falan düşünüyodum ama şimdi sıfıra yöneldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 auris den vazgeçmen iyi olmuş keza auris satışı en düşük gerçekleşen toyota oldu ve hani içeriden bile bize "almayın" bilgisi geldi :P megane vs ford dersen ben megane derim çünkü; -yedek parça daha ucuz -renonun büyük esaslı servislerinde (mais, tepretoğlu, asf vs) müşteri memnuniyeti çok önde hani adamlar her servis sonrası iki kere "memnun musunuz?" diye arıyorlar -haberin olmadan parça değişimi yapmıyorlar tespit sonrasıdna telefon edip "şu şu şu parçalarda bu bu bu sorunlar var yaklaşık şu kadara mal olacak" diyerek onay alıyorlar.. mesela benim marş motorunda sorun vardı değiştirmeyin dedim hani -yeni bir motor sistemi geliştirdiler bu yeni megane, clio vs de kullanılıyor daha verimli bir motor koymuşlar -ford dan daha geniş servis ağı var böyle.. arkadaşımın annesi koç da çalıştığı için indirimli olarak ford almışlardı, yani servisden ve yedek parça şeysinden pek memnun değillerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Eaglewingg said: Mathias said: abi plastik jant kapağı ne ya. Model ne motor ne hangi line vs. ? motor 1.6 tdi 90 beygir donanımda trendline Lol, 1.6 dizel 90 beygircikmi. Peugeot 206'nın 5-6 senedir 1.6 dizeli var yurtdışında Türkiye'ye gelmedi. 110 beygir :D Hatta ingilterede 1.6 GTI(S16) diye geçio adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 1.5 dci diyorum, megane diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 golf 6 ya verdik kaporayı. tdi 1.6 90 ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Selam, Hayırlı olsun. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 güzel günlerde kullanın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar