curlzede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 biraz zalimce olacak ama biraz da gülümsetti başına gelenler yalnız değilsin. boşver yapacak bir şey yok geç gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 bütün bu yazdıklarınızdan ben şöyle bi hava sezdim de onu düzelteyim bizim ilişkimiz herzaman ataerkil olmuştur hiçbir zaman canım cicim filan yapmamışımdır yani kendini değere bindirecek bişey yapmamışımdır sevdiğimi hissetmiştir ama öyle vazgeçilmezsin gibi değildir.. belki durumu şöyle lanse etmek lazım bana aşık olduğuna bu kadar inandıran bi kız bana bunu yaptı.. evet bak bu daha iyi bi tanımlama oldu, ben 5 sene eski türk kız arkadaşımla yaşadım hakkını yiyemem ama bu hatun bana bambaşka baktı bana bambaşka davrandı.. sigaram 1-2 tane kaldıysa ben bi markete gideyim sigara alayım der akşam bende kalıyorsa sen çıkmak istersen arkadaşlarınla çık ben olunca sen eğlenemiyorsun ben yatacam canım der geldiğimde aynı güleryüzle hoşgeldin bi tanem der sarhoşken çay sevdiğimi bilir bana çay yapar sabah kalktığımda kahvaltı hazırlamıştır(çok tatlı melemen yapardı yawrum dur hatta bi fotoğrafı vardı melemen yaparken onu da ekliyim) ne biliyim yorgunsam masaj yapar sıkıldıysam anlar mesela 1 hafta filan kalırsa sıkılıyordum bi süre sonra ben gidiyim benden sıkılma sonra derdi.. tırnaklarımı keser, yüzüme bakım yapardı kız benim kaldığım şehirden 1 saat mesefede başka bi şehirdeydi ne zamna çağırsam işten çıkar 9 da 10 da bende olur akşam kalır sabah 5 de geri giderdi yani bana böyle bakan bi kadın bunu yaptı bu çok dokundu.. melemen yaparken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Seele said: vaniLLe said: demek ki isini biliyormus, ona fazla düskün oldugunu belli ettin mi, hatunun da zaten icinde varsa, cok kolay oyuncagi olabilirsin. bu senin kerizligin degil, onun kötü niyeti tamamen. kendini suclama o yüzden. kurtuldugun icin mutlu ol. ahaha sorun sende degil biz istersek erkeklerin agizlarina siciyoruz ego yapma rahat ol genis takil denmis. nalakasi var? ben kendimle ilgili konusmadim, genele indirgedim. cok sükür bazi hemcinslerim gibi karaktersiz degilim. sen de sacma sapan seyler ima etmesen iyi olur sevgili memati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 melemen değil menemen. ayrıca menemen tatlı değil acılı olursa güzel olur. Coder said: melemen yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kız güzel mi bilemem ama baya tatlı ve masum gözüküyor.ama çoğu kız kankilerim masum kızlardan hep kork der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Tenekeadam said: melemen değil menemen. ayrıca menemen tatlı değil acılı olursa güzel olur. Coder said: melemen yaparken menemen konusunda haklısında, tatlı olan melemen değil yapandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 geyşalık ruhunda var ise sana değil herkese öyledir muhtemelen sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Azıcık canının sıkıntısını alayım diye şey ettim. Niyetimiz kimseyi kırmak değildir şurdakini buraya koymak değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bella said: geyşalık ruhunda var ise sana değil herkese öyledir muhtemelen sori. bunu okumadan önce daha sakindim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Coder said: Tenekeadam said: melemen değil menemen. ayrıca menemen tatlı değil acılı olursa güzel olur. Coder said: melemen yaparken menemen konusunda haklısında, tatlı olan melemen değil yapandı.. adamın onceligi farklı oldugundan menemen acısından yorumlamıs dsfs. gecmis olsun bu arada. paso cık gez birileri ile. takılma evde yanlız filan. sonra yeni yeni kızlara yavsa. ciddi olmasa da kendini kandır unutana kadar. yeni iliskiye baslama ama hemen bence. sonra olay daha tazeyken "acaba bu da mı yapar" dusuncesi iliskiyi kotu etkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 arada bir zülf-i yare dokunduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 garbıca adım adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi mümkünse şu konuya yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Fotoğraflar hala duruyor ve sen umrumda değil mi yapıyorsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 benim sünnet fotoğrafımda duruyor sence onu alete çok önem verdiğimden mi saklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 çok yanlış bir cümle, ama canını daha fazla sıkmamak için üzerine gelmicem. Çok fena ama çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 böyle "şimdi bişey derdim ama neyse"ler de en az lafın kendisi kadar sinir bozucu olabiliyor yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yok ben girişeyim diye demedim ama okuyunca öyle gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Quiternoob said: Coder said: bilemiyorum, şimdilik barlardaki arkadaşlarımla konuştum pattayada hiçbir mekana giremiyor mark koydurdum.. gerisine gidince karar verecem bu nedir? şair burda hepinizin hayatını ben yönetiyorum demek istemiş. ayrıca ayrıldığı kızın fotoğraflarını peş peşe buraya dizerek de neyse. bu konu olmamış bence kızın güzel olduğunu bize kanıtlamak zorunda değilsin bilader sana güzelse güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 degil ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zarif Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Bella said: geyşalık ruhunda var ise sana değil herkese öyledir muhtemelen sori. şu çok doğru. özel olan sen değilsin. herkese yapıyordur muhtemelen. acı ama doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 barbu said: degil ki zaten. konu bu değil zaten konu davranış sen de mesela kızın güzel olmadığını kanıtlamak zorunda değilsin saçma bir tartışma konusu çünkü güzellik yarışması falan konuşmuyoruz. birisi sevgilisinin güzel olduğunu kanıtlamaya çalışınca veya birisi birinin sevgilisinin güzel olmadığını kanıtlamaya çalışınca çok komik duruyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 iyi de kanıtlamaya calısmamısım ki? fikrimi soylemisim. hiç bir çaba yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 barbut, bi kere de anla bi fail olma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fail filan yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar