Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oldum da ne oldu..

Coder

Öne çıkan mesajlar

bütün bu yazdıklarınızdan ben şöyle bi hava sezdim de onu düzelteyim bizim ilişkimiz herzaman ataerkil olmuştur hiçbir zaman canım cicim filan yapmamışımdır yani kendini değere bindirecek bişey yapmamışımdır sevdiğimi hissetmiştir ama öyle vazgeçilmezsin gibi değildir..

belki durumu şöyle lanse etmek lazım bana aşık olduğuna bu kadar inandıran bi kız bana bunu yaptı..

evet bak bu daha iyi bi tanımlama oldu, ben 5 sene eski türk kız arkadaşımla yaşadım hakkını yiyemem ama bu hatun bana bambaşka baktı bana bambaşka davrandı..

sigaram 1-2 tane kaldıysa ben bi markete gideyim sigara alayım der
akşam bende kalıyorsa sen çıkmak istersen arkadaşlarınla çık ben olunca sen eğlenemiyorsun ben yatacam canım der
geldiğimde aynı güleryüzle hoşgeldin bi tanem der
sarhoşken çay sevdiğimi bilir bana çay yapar
sabah kalktığımda kahvaltı hazırlamıştır(çok tatlı melemen yapardı yawrum dur hatta bi fotoğrafı vardı melemen yaparken onu da ekliyim)
ne biliyim yorgunsam masaj yapar sıkıldıysam anlar mesela 1 hafta filan kalırsa sıkılıyordum bi süre sonra ben gidiyim benden sıkılma sonra derdi..
tırnaklarımı keser, yüzüme bakım yapardı
kız benim kaldığım şehirden 1 saat mesefede başka bi şehirdeydi ne zamna çağırsam işten çıkar 9 da 10 da bende olur akşam kalır sabah 5 de geri giderdi

yani bana böyle bakan bi kadın bunu yaptı bu çok dokundu..

melemen yaparken :(

Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

vaniLLe said:

demek ki isini biliyormus, ona fazla düskün oldugunu belli ettin mi, hatunun da zaten icinde varsa, cok kolay oyuncagi olabilirsin.
bu senin kerizligin degil, onun kötü niyeti tamamen.
kendini suclama o yüzden.

kurtuldugun icin mutlu ol.

ahaha sorun sende degil biz istersek erkeklerin agizlarina siciyoruz ego yapma rahat ol genis takil denmis.

nalakasi var? ben kendimle ilgili konusmadim, genele indirgedim.
cok sükür bazi hemcinslerim gibi karaktersiz degilim.
sen de sacma sapan seyler ima etmesen iyi olur sevgili memati.
Sosyal ağlarda paylaş

Coder said:

Tenekeadam said:

melemen değil menemen.

ayrıca menemen tatlı değil acılı olursa güzel olur.
Coder said:

melemen yaparken

menemen konusunda haklısında, tatlı olan melemen değil yapandı..

adamın onceligi farklı oldugundan menemen acısından yorumlamıs dsfs.

gecmis olsun bu arada. paso cık gez birileri ile. takılma evde yanlız filan. sonra yeni yeni kızlara yavsa. ciddi olmasa da kendini kandır unutana kadar. yeni iliskiye baslama ama hemen bence. sonra olay daha tazeyken "acaba bu da mı yapar" dusuncesi iliskiyi kotu etkiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Quiternoob said:

Coder said:

bilemiyorum, şimdilik barlardaki arkadaşlarımla konuştum pattayada hiçbir mekana giremiyor mark koydurdum.. gerisine gidince karar verecem

bu nedir?

şair burda hepinizin hayatını ben yönetiyorum demek istemiş.
ayrıca ayrıldığı kızın fotoğraflarını peş peşe buraya dizerek de neyse. bu konu olmamış bence kızın güzel olduğunu bize kanıtlamak zorunda değilsin bilader sana güzelse güzeldir.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

degil ki zaten.

konu bu değil zaten konu davranış sen de mesela kızın güzel olmadığını kanıtlamak zorunda değilsin saçma bir tartışma konusu çünkü güzellik yarışması falan konuşmuyoruz. birisi sevgilisinin güzel olduğunu kanıtlamaya çalışınca veya birisi birinin sevgilisinin güzel olmadığını kanıtlamaya çalışınca çok komik duruyor ondan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...