Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 REVEEEEEEEEEEENGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 @Coder. Ya şimdi şu sahiplenme olayından vazgeçin, daha öncede yazdım burdan, bir insanı sevebilirsin, onunla sevişebilirsin, onun için ölebilirsin, onun için öldürebilirsin, çöllere düşüp mecnun olabilirsin ama bir insana asla sahip olamassın. Onunla vakit geçirirken sadece o anların keyfine varın, karşılık beklemeden sevin, yarın gidecekmiş gibi sevin. Gidersede gitsin, başkasını sevsin ne yapalım. Çok beylik laflar ediyorum, ama uygulamada elbette bu dediklerimi yapacak adam çok nadirdir bende dahil. Ama işin özü ve gerçeğide bu malasef. Neden böyle yaptı ? Nedeni yok coder, öyle istedi öyle yaptı bu kadar. "ne yalan söyliyim yalanda gerçekde mutluydum elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi oldum, sanırım en çok bunun hesabını sormam lazım." Çok gereksiz bir hareket olur ama içinden geldiği gib davran, çünkü oda öyle davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Quiternoob said: Coder said: bilemiyorum, şimdilik barlardaki arkadaşlarımla konuştum pattayada hiçbir mekana giremiyor mark koydurdum.. gerisine gidince karar verecem bu nedir? koydurmuş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 gecmis olsun cok takma kafana gez toz azcık,yazın bu sıcaklarda icine kapanırsan daha da kotu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 mark* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Abi gecmi olsun da bunlarin boyle oldugunu zaten sen kendin dmemis miydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 candy düşen ağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 unutursun için yanaaa yanaaa unutursun ölüm sanaağaa banaaa zaman basıp kanayan yaranaa unutuuursuuun unutuuurrsunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 o yapmasaydı sen yapıcaktın. o önce davranmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 İnsan pis bir canlı bende dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 ggeçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yorum yapan herkeze eyv.. hemen hemen hepsi elle tutulur yorumlar olmuş, hepsinde bi doğru payı var aquila said: Abi gecmi olsun da bunlarin boyle oldugunu zaten sen kendin dmemis miydin. bak bu tespit işte çok doğru.. bunu bi yandan bekliyordum bi yandan da konduramıyordum böyle aşık olunca pek mantık kalmıyor başkasının aşkına bu yorumu bende çok yapmışımdır "thaili bi kadına aşık olunmaz" diye ki ilk açtığımda da demiştim bundan dolayı aşık olmamam lazım diye... herkez mark olayına takılmış onu da şöyle anlatayım orada turist polisleri var bu arıza olan kadınlara uygulanan bişey var barcılarla o polisler bazı kadınları barındırmıyorlar bu kadınlar genelde erkeklerden para çalan yaşı tutmayan uyuşturucu filan satan kadınlar bende orada bi kaç arkadaşımla konuştum öyle bi listeleri var barlara girerken kimlikden onu check ediyorlar o listelerdeyse kız giremiyor bi yere(bar sahipleri bunu istiyor genelde çünkü bi mekanın adı çıkarsa çok zarar görüyorlar) oraya eklettim ismini.. bir nevi blacklist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Osuran_boğa said: iranlı din kardeşiyiz diye yardıma koşmuş hemen işte bide önceki başlığına yazılan ilk yorumu hatırladın mı :) Xaero said: geçmiş olsun yaza doğru bi başlık daha açarsın. aynen böyle oldu adam dedi ben iranlıyım türkleri iyi bilirim türkler bu avrupalılar gibi gavat değildir adam gibi adamdır ondan haber verdim filan dedi müslümanız biz din kardeşiyiz filan dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bedevi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Kişisel hala bıraktığım gibi hiç değişmemiş :D Önceki yaktığın canların kefareti mi çıkmış desem ne ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Coder said: bu sefer bunu haketmemiştim.. Bunun hak edip etmemekle bir ilgisi yok. Aynısını Unforgiven dada gerçekleşiyor. Spoiler Gene hackman yerde yatar, yüzüne Clint Eastwood tüfeğini doğrultmuştur. "Ben böyle ölmeyi hak etmiyorum" der gene hackman, clint abim tereddüt etmez "bunun hak edip etmemekle bir ilgisi yok" der ve tetiği çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Hadi yine iyi kurtardın şanslısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Alt tarafı kadın yani. Büyütmeye gerek yok, sıradaki de geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hehe öyle bi süre sıradaki sıradaki diye gittiğinde böyle özel kadınların hayatındaki yanlızlığı doldurabileceğini anlarsın... özel diyorum da neye göre özel onu da bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 geçmiş olsun kardeşim zaman herşeyin ilacı... Belki dönüşte aynısını sen ona yaşatırsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 nefret güzel ilaç, bi de başka birilerini alıyım hayatıma daha iyi olacaktır, birazda hırsımı çıkarttım mı önüme bakarım sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Demek ki sen onun için o kadar da "Özel" değilmişsin. Fazla önemsiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kermitin bi lafı var ama buraya yazarsam banlanırım. hatta kermiti bulurlar bida banlarlar. ama durum öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: demek ki isini biliyormus, ona fazla düskün oldugunu belli ettin mi, hatunun da zaten icinde varsa, cok kolay oyuncagi olabilirsin. bu senin kerizligin degil, onun kötü niyeti tamamen. kendini suclama o yüzden. kurtuldugun icin mutlu ol. ahaha sorun sende degil biz istersek erkeklerin agizlarina siciyoruz ego yapma rahat ol genis takil denmis. su dünyada hakli cikmak kadar güzel birsey yok zaten haklida cikmissin. Ayrica intikam soguk yenen bir yemektir. Sabirli ol aylar hatta yillar gecebilir bekleyeceksin ve zamani geldiginde voleyi vurup topu aglarla bulusturacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Oglum bırakın karıyı kızı hepsi aynı bok.(anneleriniz kız kardeşleriniz hariç) Fakirsen ona üzül çirkinsen ona üzül buna üzünülünür mü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: demek ki isini biliyormus, ona fazla düskün oldugunu belli ettin mi, hatunun da zaten icinde varsa, cok kolay oyuncagi olabilirsin. bu senin kerizligin degil, onun kötü niyeti tamamen. kendini suclama o yüzden. kurtuldugun icin mutlu ol. Gerçekten seven biri, bir kadının elinde oyuncak olmaz kadın en fazla onu oyuncak ettiğini sanır. Halbuki adam onu sevdiğinden onun için birşeyler yapmak için çabalamaktadır, sevdiğinin yüzünde bir tebessüm yerleştirmek amacıyla kendi çapında dünyayı sevdiği etrafında döndürmeye çalışmaktadır. Bu kerizlik değil. Ha adamda çakaldır, amacı hatun kişiyi kündeye getirmektir ama bu arada hatun kişi adamı oyuncak haline getirmiştir ve sözde avcıda bunun farkında değildir. Bu durum kerizliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar