Coder Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: biz kiyma alirken kasaptan extra söylüyoz yagsiz olsun diye. ayrica benim babam asci, agilli ol! küçükken annem beni çok kızdırmıştı yaş 8-9 kasapdan yağsız kıyma almaya zorladı terlik vasıtasıyla bende gidip hıncımı çıkartacam ya "amca bol yağlı kıyma versene bana dedim" 40 yıllık mahalle kasabı "40 yıldır ilk defa böyle bişey duyuyorum annen yağsız kıyma istemiş olmasın" diye dalga geçmişti benle.. hem anneden kalay yemiş hemde kasap tarafından geyiğe sarılmıştım çok dokunmuştu yaş 29 oldu hala hatırlıyorum demek ki yer etmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 biz çok fakirdik küçükken.. ekmek arası köfte yerine mukavva arası çamur yerdik.. o yüzden köfteye yumurta konulmaz.. çamur konulur. ama diğer yandan sahanda yumurta yerine de mukavvada çamur yediğimiz düşünülürse evet yumurta konulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs017.ash2/34190_404084698977_647693977_4437616_6198073_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 biz çok fakirdik ama.. hatta biz küçükken o kadar fakirdik ki başımızı sokacak bir evimiz yoktu. sokakta kartonlarda yaşardık ve benim odam bir köpek klübesiydi. 5yaşıma kadar bekçi köpeği pluto'yu öz kardeşim zannetim. ne zaman beni ısırdı o zaman üvey olduğunu anladım. biz o kadar fakirdik ki ben bi tek hansel'le gretel'in arkalarından bıraktıkları kırıntıları yediğimde ekmek yemiş oldum.. bu arada sizden de özür dilerim kayıp alman çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 arkadaslar geyik bir yana koftemin kıvamı 10 numara oldu. dagılmadı, yapısmadı. ama ilk defa galeta unu ile yaptım ekmek olmadıgı icin onu ayarlıyamamısım o kadar. o yuzden iyi yoguramayan yetolar yumurta koysun. daha kolay olabilir öyle. ne tavaya yapıstı, ne dagıldı. ne de elime yapıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 seni köfteye katar yoğururum çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yumurtasız olcaksa kabulum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yumurta diye seni koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 olmaz. ben ekmekle bir kapta yoğrulmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 lütfen bu topicde küfür serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 olm hem bilmiyosun, yanlış biliyosun hem de topik açmışsın lan :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi vanille zorladı. yoksa acmaya niyetim yoktu. tırsıyorum az ben vanille den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 işte meriç olmanın sonu. örnekli anlatım arkadaşlar. okuyun topiği ibret alın slkfjslkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 zorlamadim, sen kendin karar verdin topik acmaya. belki biraz israr ettim, ama iddia ediyodun yimirtasiz yapilcagini napalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fede said: işte meriç olmanın sonu. örnekli anlatım arkadaşlar. okuyun topiği ibret alın slkfjslkfj ne merici be. sen de öle bi post atayim ki melisin dössek cekmesi gibi etkili olsun diyosun ama. OLMUYOR FATIH. olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 hayır ben vanillenin de yumurta da koysa kıvamında köfte harcı yapabileceğini zannetmiyorum baştan sona fail lan topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fede said: işte meriç olmanın sonu. örnekli anlatım arkadaşlar. okuyun topiği ibret alın slkfjslkfj ne alaka abi meriçlikle? ben su forumda en son meric olcak adamım heralde. lafımı esirgemesini bilmiyorum hatta kotu bi durum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 fede said: hayır ben vanillenin de yumurta da koysa kıvamında köfte harcı yapabileceğini zannetmiyorum baştan sona fail lan topik sen zannetmiyorsun, ama beni tanisan öyle olmadigini görürsün! cok güzel yemek yapiyom bi kere ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 abi olay sole. benim yaptıgım kofte biraz garip oldu. bence (ki hala aynı dusunuyorum ama emin degilim) ilk defa galeta unu ile yaptıgımdan garip oldu kofte. vanille de yumurta yok dedi. sonra basladı topik ac da gor, topik ac da gor die. ben de sussun diye actım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 caps var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 vaniLLe said: fede said: hayır ben vanillenin de yumurta da koysa kıvamında köfte harcı yapabileceğini zannetmiyorum baştan sona fail lan topik sen zannetmiyorsun, ama beni tanisan öyle olmadigini görürsün! cok güzel yemek yapiyom bi kere ben. yap da yiyelim bi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 aynen boyle yasandı olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kızlara yazma antrenmanı yapıyorum nil. yanlış anlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 kıza yemek yaptırıp evine giderim bence bu replikle. oldu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Abi kendin yap yemeğe çağır odun musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar