MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Arkadaşlar acil birisinin şu sorumu cevaplaması lazım.Ben haziran 21 de üyelik aldım 1 aylık.Normal durumda benim üyeliğimiz temmuz 21 de bitmesi gerekiyor.Fakat neden sitede üyelik tarihinin son günü olarak 10 temmuz diyor.Acaba dedim benle alakalı bir durummu diye,diğer arkadaşımın da kullanıcısına girdim.Onuda 22 sinde almıştık haziranın.ondada 10 temmuzda son bulucak diyor.Acaba neden böyle bişey yaptı ?Serverlar taşındığı için bir karışıklık olmuş olabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 olabilir, e-posta ile sormayı denersen en doğrusu çünkü çeşit çeşit sorun yaşayanlar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Tam olarak nereye yazmam gerekiyor.?? acaba söyleyebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Baktım bende de temmuz 10 yazıyor.Daha 4 gün önce mail geldi ücret ödendi diye.Sonradan verecekleri 14 güne mi sayıyorlar nan bunlar. Yazman gereken kısım ise giriş yaptıktan sonra Do you need help? seçeneği var üstte.Ordan customer support access form.Item kısmından subcription period purchase i seçip yazıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Ya yazdım ama bi türlü gönderemiyorum.Data format invalid hatası alıyorum sürekli.Nasıl bir yazılış tipi varsa artık orda:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Attım ben cevap: Dear Customer, The European Warhammer Online servers are currently in the process of being handed back to Mythic Entertainment. It is not currently possible to make any account or character changes. Accounts created after the 29th of June 2010 will not have access to the game servers. Any progress made by characters on the current GOA servers after the 29th of June will not be saved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 tmm da bunda subscription hakkında bi bilgi yok ki.Yani benim yukarıda yazdığımla alakalı.Yani sendede aynı sorun var.dedin 4 gün önce aldım ama ayın 10 unda seninkide biticeği söyleniyor.ama gelen cevap bizim sorunumuzla alakasız.Veya benmi yanlış anlıyorum ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Evet alakasız bir mail.Serverlar transfer edildiğinden dolayı.Gelen bütün maillere bunu atıyorlar muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 peki napıcaz bu durum karşısında.Yani bizim account ların zamanından eksildimi şimdi.İnş sorun anlaşılır ve düzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlindArcher Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Herkezde ayın 10 u görünüyor olabilir. Az önce siteye girdimde, benim hesapta 10 u görünüyor. Normalde 22 sinde otomatik çekiyordu. Yani görünene göre 12 günümü hiç ediyor. Sallamosyon tahminim. Şimdi ayın 7 sine kadar goa ile oynuyoruz. Yani goa daki hesap sürelerimiz 7 sinde bitecek. Ne olur ne olmaz işler uzar vs diyede ayın 10 una kadar sisteme girilmiş. Bu birbiriyle bağlantılı olduğundanda, sitede sürelerimiz de 10 unda bitiyor görnüyor :P. En temizi rahatlayıp, işlerin bitmesini beklemek diye düşünüyorum :)-D Bide ölen bir oyunun transfer işini pek anlayamadım. Expantion felanmı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 https://accounts.eamythic.com/ Bu adresden girip bak.Kullanıcı adının sonuna _EUR ekleyerek dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 harir roycolt ben ya bisi anlamadim iyi güzel transfer oluyorda FAQ dan okudum eger yanlış anlamadıysam yeni sitede account aktivasyon icin ya e-mail yada gizli soru cevabı isteniyomus bilgin varmi? aha orj de burda: Will all of my account information be the same? A majority of your account information will be the same. You will however need to update your e-mail address and secret word at the time of transition. Bu nedemek yaw?? Ben nerden bulim accountların gizli soru cevabını FAİL... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Ben de hatırlamıyordum gizli sorumu ama eskisini istemeden update etti direk.Yenisini kendim girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Bu ne ya.Nasıl bir iş yapıyolar anlamış değilim.Bende mail attım ama hala cevap gelmedi.İnş bizim üyelikleri yemişler.Arkadaşlarında dediği gibi ben gizli sorumu tam hatırlamıyorum.Ama e-mail biliyorum.İnş bi sorun çıkmaz.off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Yukarda yanlış yazdım.İnş yememişlerdir.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MehmetTW Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Harir said: https://accounts.eamythic.com/ Bu adresden girip bak.Kullanıcı adının sonuna _EUR ekleyerek dene. Harir ben dediğin siteden giriş yaparak baktım.Şunlar yazıyor: CS WAR Subscription Start Date=7/1/2010 End Date= 7/23/2010 Dediğine göre 7.ayın 1 inde başlamış fakat ben üyeliği 6. ayın 21 inde almıştım.Gerçi normal olarak da eğer yukardaki yazdıkları dogruysa 7.ayın 23 ünde bitmesi gerekiyor.Normalde benimkide 7. ayın 21 inde biticekti.Yani 2 gün extra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Harir said: https://accounts.eamythic.com/ Bu adresden girip bak.Kullanıcı adının sonuna _EUR ekleyerek dene. Bende bunu anlamış değilim giriyorum kullanıcı adımı ve şifremi sonunada _eur ekliyorum.Fakat tanımıyor kullanıcı adını ama forgot password yada id seçeneğine tıkladığımda hepsini gönderiyor mailime e biliyor o zaman beni, neden sayfama erişemiyorum acep? budamı 7 sinde halloacak ki? sizler girebiliyormusunuz sorunsuz sayfanıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bi de büyük harfle yaz bakalım _EUR şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Kullanıcı adın çok uzun olabilir mi.Onunla ilgili de sorun olabiliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 _EUR şeklindede yazdımda olmadı. kullanıcı adım uzun baya acabamı diyorum şimdi, ya benim acc 2-3 aydır aktif değil bisüre girmedimdi oyuna şimdi yeniden ödememi yapıp açtırmak istiyorum fakat sayfama erişemiyorum e-posta ile sordum yukardaki gibi oto cevap yolladılar soruna bi çözüm olmadı.aslında anlmadığım forgot id seceneğine tıkladığımda mailime aynı kullanıcı adını yolluyor sonunda _EUR yazıyor hemde fakat giriş yapmak istedğimde tanımıyor nasıl mümkün olabilirki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 29 undan önce hesabın aktif değilse ulaşamaman normal sanırım.US den trial acc açıp en azından patcherı yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 arkimod said: _EUR şeklindede yazdımda olmadı. kullanıcı adım uzun baya acabamı diyorum şimdi, ya benim acc 2-3 aydır aktif değil bisüre girmedimdi oyuna şimdi yeniden ödememi yapıp açtırmak istiyorum fakat sayfama erişemiyorum e-posta ile sordum yukardaki gibi oto cevap yolladılar soruna bi çözüm olmadı.aslında anlmadığım forgot id seceneğine tıkladığımda mailime aynı kullanıcı adını yolluyor sonunda _EUR yazıyor hemde fakat giriş yapmak istedğimde tanımıyor nasıl mümkün olabilirki bu. Aynı sorunlar bende de var ya.Daha accountumu upgradeleyemedim bile.warhammeronline.com dan yeni trial acc aldım oda olmuyor.9 gb patch yaptım arkın accountla girip yine de düzelen birşey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Hesabınız ,haziran 29'undan önce aktif olmadığı için.Ayın 7sini bekleyin.Hatta resub yapmadan oyuna girmeyi deneyin ayın 7sinde.Çünkü 14 gün bedava veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Peki yeni account almak istersem sonuna eur mu yazmam gerekiyor? Bu adamlar harbiden batırdılar işi yani.2 kişi orjinal cd elimizde günlerdir bekliyoruz boş boş.Şu olayı playera daha az işkence çektirerek halledebilirlerdi.Daha başlamadan soğuduk oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Login olurken öyle olması lazım çünkü aldığın avrupa hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar