Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Legendary Warrior on market!

khala

Öne çıkan mesajlar

Armory: The World of Warcraft Armory - Ragefreak @ Dunemaul - Profile

Characterin nicki: Ragefreak

Characterin realmı: Dunemaul

Characterin extra özellikleri notlar:
Karakterin herşeyi extra. Ama kısa bir özet geçmek gerekirse;
4 senedir oynadıgım Tauren warriorum. Ne Raid instancelar ne Old god'lar ne dueller ne rated arena matchlar gördü bugüne kadar..
6510 pve gearscore. (bir iki parça 277 eksigi var, daha yüksek olabilirdi sadece gerektigi kadar aldım)
6686 pvp gearscore (eksiksiz bir pvp set, 277 bow(!) shield ve 1h silahlar dahil)
6k üzerinde Prot gear, ve bankada her spec için glyphler mevcutdur.
Karakter ile birlikte 20k gold verilecektir.
450 JC(str ve arp ile ilgili bütün recipe'ler) 450 Enchanting (mongoose executioner cat's swiftness etc)
Sayısını bilmedigim kadar exalted reputation.
Bütün arena bracket larında 2100 2200 civarında 3 takım, 3ünün de lideridir. Yani alıcı istedigi adamı basgit la! diyip takımdan kickleme hakkına sahiptir

Title olarak;
Herald of the Titans (realmde unique hatta çogu realmde bu tittle'a sahip kimseyi bulmak pek mümkün degildir. Çok zor ve nadir elde edilen bir tittle'dır)
Death's Demise
Arena Master
The Immortal
The Undying
Hand of A'dal
The Celestial Defender
The Astral Walker
Starcaller
Twilight Vanquisher
of the Nightfall
The Kingslayer
The Argent Champion

ve daha bir sürü önemsiz tittle.

%310 Mount olarak;
25m Glory of the Naxxramas Raider reward, Black Proto Drake
10m Glory of the Naxxramas Raider reward, Plagued Proto Drake
25m Glory of the Ulduar Raider reward, Ironbound Proto Drake
10m Glory of the Ulduar Raider reward, Rusted Proto Drake
10m Glory of the Icecrown Raider reward, Bloodbathed Frostbrood Vanquisher

Netherwing drakeleri
Great brewfest Kodo

Account bilgileri:

*SQ/SA var mı:E
*MAIL varmı:E
*CD-KEY varmı: E
*Ilk sahibi misiniz: E
*Kimlik fotokopisi verilicekmi:E
*Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E

Karakteri satışa çıkartma nedenim guildimin resmi olarak yaz tatiline girmesi ve progress'e ara vermemiz üzerine Cataclysm gelene kadar alt charlarımla devam etme kararımdır. Account degil, sadece karakter satılıktır. Oyunu bırakma, nakit ihtiyacım, veya acil satım durumu yoktur. Pazarlık tabiki yapılacaktır, ancak fiyatı öldürmemi pek beklemeyin. Karakterin gözümdeki ve kalbimdeki değeri bambaşkadır ve duygusal bir fiyat koyarsam eminim ki kimse vermiyecegi gibi dalga geçenler olacaktır. Bu nedenle arkadaşlarıma danışarak char fiyatına 1.500 TL olarak karar verdim.

Fiyat konusunda yorum yapılmazsa sevinirim, karakter hakkındaki yorumları görmeyi tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben&Jerry's said:

Bu silahi almak ne kadar zor drop mu yoksa bisiler mi toplamak gerekiyo ?

bide full wrathful ve 6k ustu gs li karakterler 500den falan basliyodu yanlis hatirlamiyosam baska ne gibi ozelligi var bu karakterin legendary silah disinda

Bir sürü heroic 25m drop. Legendary kolay alınmıyor. 5x %310 Binek. Realm First title 2x. pvp 3x 2k üstü takım. Yani alıcak adam işi biliyorsa çok deli oynar. Emek harcanmış bir karakter. Alınamayan titleleride cabası.
Sosyal ağlarda paylaş

Soultheme said:

Kararlastirilan fiyat:1500 tl ise. Duygusal fiyati nedir acaba ve wowda 900 ustu Satan kisi gormedim

valla yeni paket gelene kadar en iyisi bu. parası olan adam için çok iyi karakter.

ha lvl 83 gibi yeni pakette çöp olmaya başlar itemları. ama legendary 85'de de kullanılır eminim bir süre. illidan dropları lvl 80 de bir sürü maviden daha iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

evet illidan droptan daha iyiydi northrenddeki düz mob drop yeşil itemlar yanlış hatırlamıyosam:P

yok öyle bir şey yanlış hatırlıyorsunuz. illidan'dan düşen cursed vision of sargeras'ı nax epiciyle değişebilmiştim anca. trinket falan baya kullanıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...