arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Finbar McBride, Olivia Harris ve Joe Oramas'ın yolları New Jersey'in kırsalında, New Foundland bölgesinin aynı adlı tren istasyonunda kesişir. 'Fin' boyu 1.35 cm olan bir cücedir. Olivia, oğlunu kaybetmiş, boşanma aşamasında olan eğitimli ve kültürlü 'eski' bir büyük şehir kadınıdır. Joe ise 'babamın' dediği karavan büfesiyle oradan oraya takılan Küba asıllı genç bir 'Amerikalıdır. Birbirinden 'sosyo-ekonomik-kültürel' olarak oldukça farklı bu üç insan ortak bir payda altında, 'yalnızlığın koynunda' buluşurlar. blah blah blah.. imdb notu 8.1/10 (3,210 votes) fragmanını izledim baya bi hoş geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 çok övgü alıyo gitmek istiyorum ben de[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ya çok az sinemada oynuo öyle bi eksisi var sanırım divx ile halletmek zorunda kalıcam :([signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hoş film. ne kadar şimdiki geyik gençliğe hitap etmeyen bi film olsa da orjinal bir konuya sahip ve kaliteli bir film. paticikteki bir çok insanın hoşuna gidebilir.[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Film cok hoş. Bir kere cok eglenceli. İnsanı zorlamayan bir konusu var. Filmi seyrettiğinizde hem eğlenmiş hem de dinlenmiş hissedeceksiniz. Bence seyredilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Cüce olayı hoşuma gitmedi yaw üzülürüm ben adama izlerken :([signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 süper filmdi .. bir yandan iç burkuyo bir yandan da müthiş eğlenceli sahneleri var. herkes izlemeli 8,5/10[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar